febo_ch
Elita
- Poruka
- 17.781
Poslednja izmena od moderatora:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Magyar mega zauzet covek.
I ne bi ratovali protiv Srba nego protiv tkz.*********a i novocrnogoraca i sličnih koji teško imaju veze sa Srpstvom i Pravoslavljem, tako je slično u Ukrajini.Ako nisi informisan, a izgleda da nisi, ginu pravoslavci na obe strane.
Teorijski, ovaj rat bi bio kao kada bi Srbija zaratila sa Crnom Gorom zbog Srba u CG
I ne bi ratovali protiv Srba nego protiv tkz.*********a i novocrnogoraca i sličnih koji teško imaju veze sa Srpstvom i Pravoslavljem, tako je slično u Ukrajini.
Da zaključimo,dakle opravdano je ratovati protiv svih koji nemaju veze sa srpstvom i pravoslavljem kako ga mi tumačimo.
Baš si se raskokodakao a ne pominješ da su nemci prvi tražili izuzeće od sankcija

Uf, odakle ti takav zaključak, nismo o tome pričali, to je potpuno drugo pitanje, pravili smo paralelu kako bi izgledao rat u Ukrajini sa hipotetičkim ratom Srbije i Crne Gore.Da zaključimo,dakle opravdano je ratovati protiv svih koji nemaju veze sa srpstvom i pravoslavljem kako ga mi tumačimo.
Uf, odakle ti takav zaključak, nismo o tome pričali, to je potpuno drugo pitanje, pravili smo paralelu kako bi izgledao rat u Ukrajini sa hipotetičkim ratom Srbije i Crne Gore.
Opravdano i pravedno je ratovati ako je napadnut i ugrožen tvoj narod, pa eto Trampko kaže da brani i spašava desetine hiljada Amerikanaca time što uništava narko brodove.
Ne, pa koliko puta sam iskazo empatiju prema Ukrajinskom narodu iako mislim da su pogrešili što su izazvali rat sa Rusijom, meni se neke određene stvari i kod Putina i Rusije baš ne sviđaju iako ih podržavam u ratu sa Ukrajinom.Učinilo mi se da si hteo da kažeš da ako su mi.lo.gorci onda i nisu neki pravoslavci pa tu prestaje svaka empatija i rat dobija puno opravdanje
Само још то па да се испуни завештање Петра Великог да буде поново крст над Аја Софијом.
Nikako ne kapiram da Ukri ne mogu da predvide da im se sprema okruženje, oa da se na vreme izvuku.Покровск и Мирнохрад су у тактичком окружењу руских снага.
Украјинцима је понуђено полагање оружја и капитулација, пошто је сваки даљи отпор при одсецању рута за снабдевање бесмислен.
Герасимов је детаљно известио Путина о ситуацију на прифронтним деловима у Купјанску и Красноармејску. Руска војска је окружила до 5000 украјинских бораца код Купјанска и још до 5500 код Красноармејског. У котлу у рејону насељених места Красноармејск и Димитров налази се 31 батаљон ВСУ. Према речима начелника Генералштаба, Град Волчанск је ослобођен за више од 70 одсто
Pogledajte prilog 1806642
Не дозвољава Зеленски, да би и даље глумио "играча" у изгубљеном рату, без обзира на број мртвих. А и неки Бориси Џонсони и остали зликовци.Nikako ne kapiram da Ukri ne mogu da predvide da im se sprema okruženje, oa da se na vreme izvuku.
Nego izginu ili oni srećniji budu zarobljeni.