zbiljaš
Domaćin
- Poruka
- 3.505
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ljuljzime, zbog što si ti izabrao nick "zbiljaš"? "Iluzionaš" bi ti mnogo bolje pasao"

To znači da su u rasulu, komanda ne smije da izda takvu naredbu a sami ukri se plaše više svojih nego Rusa.Nikako ne kapiram da Ukri ne mogu da predvide da im se sprema okruženje, oa da se na vreme izvuku.
Nego izginu ili oni srećniji budu zarobljeni.
Не знам. Питам ове који се разумеју у ратовање и геополитику да ми објасне.Шта мислиш, зашто?
Борис Џонсон је све осим глупана! Био је новинар, има веома широко образовање и уопште био је далеко квалификованији за тај посао од оних пре и после њега. Међутим, он је крајње егоцентрични зликовац и да је правде он је тај који би требало да буде на хашкој оптужници. Али пошто то и није суд него политичка организација, мораће нешто да се побрине за њега да не оде потпуно некажњен за милионске жртве које је директно изазвао са овога света. Али, када се то није десило осталим веома способним зликовцима као што је Збигњев Бжежински, Маргарет Тачер, Мадлен Олбрајт, Хилари Клинтон и ини, на жалост изгледа неће ни њему.A čuj i taj glupan je bio premijer of Little Britain.
Da zaključimo,dakle opravdano je ratovati protiv svih koji nemaju veze sa srpstvom i pravoslavljem kako ga mi tumačimo.
Postoji mnogo razloga; nisandžije su izginule ili emigrirale, topovi su im zardjali, korumpirani oficiri su prodali municiju, nemaju benzina da dopreme municiju, cekaju naredjenje, gladni su i nece da pucaju dok im ne stigne hrana, bave se pljackanjem napustenih kuca...itdНе знам. Питам ове који се разумеју у ратовање и геополитику да ми објасне.
Русија може топовима да уништи цео Харков. Зашто барем не униште фабрике оружја?
Zaboravio si Putina!Борис Џонсон је све осим глупана! Био је новинар, има веома широко образовање и уопште био је далеко квалификованији за тај посао од оних пре и после њега. Међутим, он је крајње егоцентрични зликовац и да је правде он је тај који би требало да буде на хашкој оптужници. Али пошто то и није суд него политичка организација, мораће нешто да се побрине за њега да не оде потпуно некажњен за милионске жртве које је директно изазвао са овога света. Али, када се то није десило осталим веома способним зликовцима као што је Збигњев Бжежински, Маргарет Тачер, Мадлен Олбрајт, Хилари Клинтон и ини, на жалост изгледа неће ни њему.
Не знам. Питам ове који се разумеју у ратовање и геополитику да ми објасне.
Русија може топовима да уништи цео Харков. Зашто барем не униште фабрике оружја?
Jesi K.Одрастао сам, не као ти, да верујем у бајке.