febo_ch
Elita
- Poruka
- 17.775
Ma kakav copium sprzeno od brlje secerusehahah USA intervencija u Poljskoj...strašno kako su vam mozgovi oštećeni copiumom.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma kakav copium sprzeno od brlje secerusehahah USA intervencija u Poljskoj...strašno kako su vam mozgovi oštećeni copiumom.

Ja nisam rekao da se sve može vratiti ,Ja sam ti lepo rekao nije svaki pogodak unisten tenk i nije svaki tenk oštećen do te mere da se ne moze vratiti .. Verovatno je realna brojka oko 10% unistenih . Sa dronovima najvise gadaju motorni prostor to si mogao videti na 100tine videa..pa oklop se popravlja, redovni servis, mehanički kvarovi, oštećenja podvozja i transmisije uslijed divljanja u vožnji, ,popravak oštećenja uslijed zabijanja u razne prepreke zidove, stabla, druga vozila, popravak oštećenja od pogodaka dronova koji nisu probili oklop itd...
Ali brate jednom kad tenk izgori, nema mu spasa, sve elektronika, optika,guma, čelik se savije unutra, game over.
Samo lako oštećeni tenkovi se poprave na licu mjesta, teže oštećeni se eventualno izvuku pa se koriste za dijelove...u tvornice se ne vraća ništa na popravak, samo leži uništeno na deponijima. Tvornice remontiraju i moderniziraju tenkove iz rezerve koji su u najbolje stanju.Ja nisam rekao da se sve može vratiti ,Ja sam ti lepo rekao nije svaki pogodak unisten tenk i nije svaki tenk oštećen do te mere da se ne moze vratiti .. Verovatno je realna brojka oko 10% unistenih . Sa dronovima najvise gadaju motorni prostor to si mogao videti na 100tine videa..
Gle... Pa i mi u Srbiji kazemo "brlja"... A i poneki Djuro pravi "seceruse" i stavlja secer...sprzeno od brlje seceruse
u Kini i Iranu, pa onda pocasno trece mesto Koreja Na SeveruU kojim zemljama se ljudska prava najviše poštuju?
Vrednost trgovinske razmene Italije i Rusije je u septembru porasla za 25 odsto na 768 miliona evra, pošto je italijanski izvoz u Rusiju porastao za jednu trećinu na 427,1 milion evra, a ruski izvoz u Italiju za 17 odsto na 340,9 miliona evra.
Nemačka je u septembru bila drugi najveći trgovinski partner Rusije u Evropskoj uniji, a trgovinski promet dve države je porastao za 3,4 odsto na 720 miliona evra.
Trgovina Rusije sa Francuskom je u istom periodu porasla za 29 odsto na 469 miliona evra, sa Mađarskom za 22 odsto na 451 miliona evra, a sa Holandijom za 12 odsto na 437 miliona evra, analizirala je agencija RIA Novosti..
Ruska trgovina sa Belgijom je porasla 1,6 puta na 419 miliona evra.
![]()
Svijet se strašno promijenio zadnjih 10 godina, a veliku žalost rusofila. Rusija već 2023 osjeća posljedica rata i zaostaje pomalo u svemu.I ti za sebe kazes da si pametan ??....u stvari, to je i jedina mogućnost da se pamet i tvoje ime nadju zajedno....Hahahahha, ti stvarno vjerujes u to
Ovakav krater pravi bomba od 500 kg ili više.
A ti nam želiš reći da Lješnjak nosi 18 tona bojevih glava, ahahahahahahaha
![]()
Totalna dominacija Amerikanaca u broju svemirskih lansiranja, u 2023 gotovo 80%, naspram 0% 2010-2012Svijet se strašno promijenio zadnjih 10 godina, a veliku žalost rusofila. Rusija već 2023 osjeća posljedica rata i zaostaje pomalo u svemu.
Pogledajte prilog 1648108

A Kinezi im lupaju šamare, 30-40% carine na alkohol iz EU pa nek se češaju i razmisle šta će sledeće da napadnu:
Pogledajte prilog 1648103

Tesko pitanje. U Srbiji vise nego u EU npr....U kojim zemljama se ljudska prava najviše poštuju?
1. Kome? Tebi?1. Dokaži tvoju tvrdnju. Čekam...
2. U kojim zemljama se najviše poštuju ljudska prava?
Lakić kažem da smo očajni

Dokaži tvoju tvrdnju da se ljudska prava više poštuju u Srbiji nego u EU. Čekam...U Srbiji vise nego u EU npr....
U kojim zemljama se najviše poštuju ljudska prava?ali generalno u svim zemljama u kojima nije fasizam i nacizam glavna ideologija...
ma kakva poljska, sve je ovo laz. nigde od navedenih nisu amerikanci slali vosjku i intervenisali.hahah USA intervencija u Poljskoj...strašno kako su vam mozgovi oštećeni copiumom.