Rat u Ukrajini (36)

Da li će doći do sukoba izmedju Rusije i NATO ako Ukrajina raketama gadja u dubini Rusije?

• Ukupno glasova
    108
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
pa oklop se popravlja, redovni servis, mehanički kvarovi, oštećenja podvozja i transmisije uslijed divljanja u vožnji, ,popravak oštećenja uslijed zabijanja u razne prepreke zidove, stabla, druga vozila, popravak oštećenja od pogodaka dronova koji nisu probili oklop itd...

Ali brate jednom kad tenk izgori, nema mu spasa, sve elektronika, optika,guma, čelik se savije unutra, game over.
Ja nisam rekao da se sve može vratiti ,Ja sam ti lepo rekao nije svaki pogodak unisten tenk i nije svaki tenk oštećen do te mere da se ne moze vratiti .. Verovatno je realna brojka oko 10% unistenih . Sa dronovima najvise gadaju motorni prostor to si mogao videti na 100tine videa..

Ja nisam rekao da se sve može vratiti ,Ja sam ti lepo rekao nije svaki pogodak unisten tenk i nije svaki tenk oštećen do te mere da se ne moze vratiti .. Verovatno je realna brojka oko 10% unistenih . Sa dronovima najvise gadaju motorni prostor to si mogao videti na 100tine videa..
Samo lako oštećeni tenkovi se poprave na licu mjesta, teže oštećeni se eventualno izvuku pa se koriste za dijelove...u tvornice se ne vraća ništa na popravak, samo leži uništeno na deponijima. Tvornice remontiraju i moderniziraju tenkove iz rezerve koji su u najbolje stanju.

Po 3-4 drona se zabiju u tenk , ne puštaju dok ne počne gorit. I to upravo zbog gore spomenutoga popravka manjeg oštećenja ili korištenja za dijelove.

Krenula rasprodaja ukrajinskih utvrđenja za Crni Petak...

Screenshot_2024-11-25-23-10-24-501_app.revanced.android.youtube-edit.jpg

Vrednost trgovinske razmene Italije i Rusije je u septembru porasla za 25 odsto na 768 miliona evra, pošto je italijanski izvoz u Rusiju porastao za jednu trećinu na 427,1 milion evra, a ruski izvoz u Italiju za 17 odsto na 340,9 miliona evra.

Nemačka je u septembru bila drugi najveći trgovinski partner Rusije u Evropskoj uniji, a trgovinski promet dve države je porastao za 3,4 odsto na 720 miliona evra.

Trgovina Rusije sa Francuskom je u istom periodu porasla za 29 odsto na 469 miliona evra, sa Mađarskom za 22 odsto na 451 miliona evra, a sa Holandijom za 12 odsto na 437 miliona evra, analizirala je agencija RIA Novosti..

Ruska trgovina sa Belgijom je porasla 1,6 puta na 419 miliona evra.

Martin Lawrence Lol GIF by Martin

Sankcije bato moj, ne znam šta te čudi

Nema labavo kad Evropa rokne sankcije,
evo baš @Frtajler piše nešto o tome, on zna detalje, prati čovek

Veliki brat sve vidi uz pomoć Elona...

In 2021, Starshield had entered a $1.8 billion classified contract with the U.S. government, revealed in 2023,[1] to construct hundreds of spy satellites for continuous real-time monitoring of targets around the globe.[9] These began operations from May 2024, starting with NROL-146. These satellites are made in cooperation with Northrop Grumman.[14]

Ajmo malo o čokolesniku

Totalna dominacija Amerikanaca u broju svemirskih lansiranja, u 2023 gotovo 80%, naspram 0% 2010-2012 :lol: Svijet se strašno promijenio zadnjih 10 godina, a veliku žalost rusofila. Rusija već 2023 osjeća posljedica rata i zaostaje pomalo u svemu.
hhuh8u.png

Totalna dominacija Amerikanaca u broju svemirskih lansiranja, u 2023 gotovo 80%, naspram 0% 2010-2012 :lol: Svijet se strašno promijenio zadnjih 10 godina, a veliku žalost rusofila. Rusija već 2023 osjeća posljedica rata i zaostaje pomalo u svemu.
Pogledajte prilog 1648108

Prekretnica u SVO (7479-a)

:hahaha: :hahaha:

Kakav je ovo očaj, mislio sam sve su već izdeklamovali ne bi li ublažili gubitke na frontu (Ruska jaja, Ruska rublja, pad nataliteta u Kini, jaka zima u Rusiji, sankcije, proizvodnja aubica ........................)

A Kinezi im lupaju šamare, 30-40% carine na alkohol iz EU pa nek se češaju i razmisle šta će sledeće da napadnu:

Pogledajte prilog 1648103

Meni je zaista i najiskrenije žao kada vidim kakvi debili vode Evropu

Čekaj prijatelju uvedeš carine Kini na njenu robu (potpuno besmisleno, uvoz kineskih EV u EU je ionako mizeran) i sada očekuješ da ti oni ne uzvrate a kad uzvrate tužiš ih kod učiteljice

Kinezi se očigledno sprdaju, bukvalno su tražili stavku koju EU izvozi u Kinu u istoj vrednosti kao što Kina izvozi EV u EU i kada su je našli samo su lupili reciprocitetne carine. Mogli su to da budu sirevi ili hrana za kućne ljubimce ali eto pogodilo se da bude brendi

As of May 2023, they have been approved for human trials in the United States.[6] On January 29, 2024, Musk announced that Neuralink had successfully implanted a Neuralink device in a human and that the patient was recovering.[16]

In September 2024, the company announced that its latest development effort, called Blindsight, will allow those who would otherwise be blind to restore some level of vision, provided the visual cortex is undamaged.

Tehnološki proboj na svim poljima.:whistling:

The United States has increased production of 155 mm artillery ammunition to 50,000 per month.

William LaPlante, the Under Secretary of Defense for Acquisition and Sustainment, announced this.

By the end of the year, the company plans to ramp up ammunition production to 55,000 per month.

The production ramp up is powered by both modernized and newly built facilities in multiple states (PA, IA, AR, KS, TX).

Before the war in Ukraine, the United States could produce about 14,400 artillery shells per month.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back