- Poruka
- 187.605
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bas ovih dana citam da su MIG-ovi stigli 67. u vreme kada sam kod Sombora punio lovacke avione koje si naveo gorivom a nije bio ni jedan Mig od ruskih samo je postojala jedna eskadrila Stormovika ali van upotrebe.Ovo nije tačno, imali smo desetak različitih zapadnih modela aviona. Recimo sjajnog P-47 Tanderbolta, pa F-84 Tanderdžeta, F-86 Sejbra (mislim da smo imali kanadske verzije).
Kasnije smo prešli na Sovjetske aviona, ali smo nasdtavili vojnu saradnju sa zapadom i koristili njihove motore za avione naše proizvodnje, kao i rakete na avionima.
pre neki dan je bio ukro snimak kako dron sipa thermite na rovove.U pitanju je novi Ruski dron za ciscenje sumskih podrucja … propao ti jos jedan pokusaj ….. da sam na tvom mestu ubio bih se . Sledeci put kada budes sekao vene , seci po duzini da ne mogu da te spasu….
i da dobra je stvar da iskacu i oceDu d sto pre idu udobra stvar kad se rat zavrsi rusi ce biti jedna od najjacih zemalja na paraolimpijskim igrama.
Zavisi kad si sluzio, druga polovina 60ih nista rusko u avijaciji, malo ruskog u oklopu (T34), za PAP-ovku samo sam cuo da postoji nikada je video.Govorim o VECINI nekadašnjeg naouruzanja...svako ko je sluzio vojni rok u nekadašnjoj JNA, zna o cemu je riječ...
paaaaKo ih je terao u neku tamo Poltavu?
Pa to su studenti
rusi kada su dosli da oslobode moje banatsko selo od okupatroskih nacistickih snaga, silovali su dvadesetak zena, jedna je bila od 9 godinaSta ti je pricala baba, kad joj je najteze bilo?
Sto si kivan na Bugare? Izgleda da su i tebe "povredili"Ne lupetaj, to du bili tvoji evropski partneri i Brozovi dični saradnici Bugari, posle ‘48-me vaš Jožek okrivio Ruse.
jes tako je a i valjda i znas , kada i zasto smo i dobili -kupili te avione,Ovo nije tačno, imali smo desetak različitih zapadnih modela aviona. Recimo sjajnog P-47 Tanderbolta, pa F-84 Tanderdžeta, F-86 Sejbra (mislim da smo imali kanadske verzije).
Kasnije smo prešli na Sovjetske aviona, ali smo nasdtavili vojnu saradnju sa zapadom i koristili njihove motore za avione naše proizvodnje, kao i rakete na avionima.
И заборављене подморнице.Naša automatska puska je gotovo replika AK-47, vecina haubica je bila sovjetske proizvodnje, konkretno 122 mm, kao i samohodna verzija "Gvozdika", za tenkove si sam rekao, a od MIG-21, vecina aviona su bili ruski...istina je da je SFRJ bila jedna od rijetkih zemalja koja je mogla proizvoditi i tenkove i avione (pored velikih i bogatih zemalja Zapada), ali ipak uz pomoc, ili Zapada ili Rusije...
U oslobodjenju Jugoslavije ucestvovala je "treca ukrajinska armija",gde je vecina boraca bila mobilisana iz Ukrajine.rusi kada su dosli da oslobode moje banatsko selo od okupatroskih nacistickih snaga, silovali su dvadesetak zena, jedna je bila od 9 godina
mnoge se spalse tako sto su preplivale tamis i krili se u mocvari dok oslobodioci nisu produzili dalje.
pored ostalog![]()
Nije konacan broj. Jos veci je. Vise od 2000 ljudi je bilo na mestu udara. Kamioni odvoze gomilu otkinutih ruku i nogu…
NAFO prdnuo u cabar
Crkavaju na buljuke ali iskander bajo moj![]()
Јесу били страшни на почетку, много су помогли у губитку Херсона. Али, ето, нађен је кључ и за њих.Šta Iskanderi rade Himarsima, a tako ste ih kovali u zvezde… Koji vam je ovo primerak otišao samo u toku današnjeg dana? Ovim tempom Lokid Martin nije u stanju da ih proizvodi dovoljno brzo pa da je tri puta veći…
"Сад умукни, клета тицо, - скочих, викнух - злосутницо,On je trol.
За Југоистичну Србију Бугари су синоним за рат, не Немци. Одатле оно - Када год зарати, ти удри на Бугарина, не можеш да погрешиш.To su bili Jožini dični saveznici Bugari, pa tek ponovo šta su sve radili posle one čuvene “promene strana”. Nemce već i da ne pominjem, na njih ima žalbi ustaških vlasti zbog silovanja saveznica Hrvatica da je prosto neverovatno. A šta su tek Nemci radili u Bosni i Srbiji, pa u Poljskoj i u SSSR… al’ o njima Druga Srbija ne sme ni da pisne.
Нас су у школи водили да видимо Мигове 21 када су се појавили, чак су нас пуштали и да се попнемо и видимо како изгледа кабина. Моћно је деловала ескадрила нама деци. Сви постројени "под конац". Али, беше му.Bas ovih dana citam da su MIG-ovi stigli 67. u vreme kada sam kod Sombora punio lovacke avione koje si naveo gorivom a nije bio ni jedan Mig od ruskih samo je postojala jedna eskadrila Stormovika ali van upotrebe.