Frtajler
Legenda
- Poruka
- 59.122
A jbt, a kako je kod tebe u Tutinu?Богами, није мало. Видно је као да магле никада није било.
U mom selu u 7 ujutro ne vidiš prst pred nosom, par sati kasnije kao da magle nikad nije bilo
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A jbt, a kako je kod tebe u Tutinu?Богами, није мало. Видно је као да магле никада није било.
U mom selu u 7 ujutro ne vidiš prst pred nosom, par sati kasnije kao da magle nikad nije bilo
A jbt, a kako je kod tebe u Tutinu?
kremlj - Vidimo nedavne pripreme Europe za početak rata s Rusijom."
Jok nije se desilo . putevi u Pokrovsku su zakrčeni od uništenih vozila nije problem naći ovakvu sliku. MaD Max ekipa je ušla u Pokrovsk uz jutarnju maglu nisu se vozili po Pojrovsku ceo danAko se pitate kako je završila ona kolona Mad Max ruskih klošara
Pa jesi li shvatio da snimka pokazuje aftermath? Misliš da je to netko trebao pomesti u međuvremenu?Кажеш, пар сати. А зар је ова колона преваљивала километар за неколико сати?
Код Руса се чуда дешавају али и код хохoла.
Znači živi su, potvrđeno.Jok nije se desilo . putevi u Pokrovsku su zakrčeni od uništenih vozila nije problem naći ovakvu sliku. MaD Max ekipa je ušla u Pokrovsk uz jutarnju maglu nisu se vozili po Pojrovsku ceo dan
Jok ali kažu i da je Kupijansk kaputNeuništivi su, evo ih pred Kijevom
Naravno posle 3g rata nešto naučiš ..Vožnja po gradu nije nešto što se praktikuje . Ukri su uspeli da pogode par motora koji su ostavljeni uz cestu . Oko 6 komada eto ako te to može utješitiZnači živi su, potvrđeno.
Cool!
Tješi me svaki likvidiran okupator, inače sam duboko nesretanNaravno posle 3g rata nešto naučiš ..Vožnja po gradu nije nešto što se praktikuje . Ukri su uspeli da pogode par motora koji su ostavljeni uz cestu . Oko 6 komada eto ako te to može utješiti
Broje se, ali grad Donjeck više nije u Ukrajini, baš iz tog razloga.A da malo sada nabrojimo osakaćenu djecu od ruskih granata i raketa po Ukrajini, to se ne broji?
Nisi ti nesretan ti si bolestanTješi me svaki likvidiran okupator, inače sam duboko nesretan
Da, priča se na zidiću da se sa sjetom sjećaju dana mira i ukro đenosajda do 2022.Broje se, ali grad Donjeck više nije u Ukrajini, baš iz tog razloga.
Dobro se sećaju tih dana, zato ih sad teraju na zapad što dalje od svog grada.Da, priča se na zidiću da se sa sjetom sjećaju dana mira i ukro đenosajda do 2022.