Rat u Ukrajini (35)

Da li će Rusi izbaciti Ukrajince iz Kurske oblasti do kraja ovog dela teme?

• Ukupno glasova
    92
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
A M91 , jel i to neka replika sovjetskog snajpera? U ratu za Kosovo je bila baš dobra.

Јесте копија драгунова.

М93 црна стрела се може назвати домаћим производом али и он користи маузеров принцип рада потпуно прекопиран и руски метак 12,7х108мм

Poslednja izmena:
Ovo nema nikakve veze sa Poltavom :zblesav:
Pao sa bicikla

GWsqj7WXUAAO-ty

БЕЛОРУСКА ПВО ОБОРИЛА ДВЕ УКРАЈИНСКЕ БЕСПИЛОТНЕ ЛЕТЕЛИЦЕ ИЗНАД ГОМЕЉСКЕ ОБЛАСТИ​

Синоћ су беспилотне летелице украјинске војске упали на територију Белорусије. Ово је саопштено у белоруском ваздухопловству. Појаснили су да су уништена два ваздушна циља.​

“Вечерас (после поноћи), 5. септембра, забележено је нарушавање Државне границе Републике Белорусије у ваздушном простору, претпоставља се беспилотним летелицама. Донета је одлука да се униште. Благовременим дејствима дежурних снага ПВО уништени су сви циљеви уљеза“, рекао је начелник Генералштаба, први заменик команданта РВ и ПВО пуковник Сергеј Фролов.

https://tvfront.rs/vojne-vesti/belo...-bespilotne-letelice-iznad-gomeljske-oblasti/

ЗВАНИЧНО ПОТВРЂЕНО ДА СУ КАРЛОВКА И ПРЕЧИСТОВКА У РУСКИМ РУКАМА​

Војници руске ОГ „Центар“ потпуно су ставили град Карловка под своју контролу. Ово саопштава Министарство одбране Руске Федерације.​

Треба напоменути да Министарство одбране Русије извештава о заузимању насељених места тек након што руски војници потпуно очисте територију од украјинских снага. Истовремено, из ресора појашњавају да заузимање Карловке није једини успех руске војске у ДНР.

https://tvfront.rs/vojne-vesti/zvanicno-potvrdjeno-da-su-karlovka-i-precistovka-u-ruskim-rukama/

Da, pričali mi ljudi, bio sam tamo.
Imam tamo familiju.
Sve što je nosilo suknju je bežalo od vojske crvene armije, devojke i žene u to vreme su se premazivale balegom da ne bi bile silovane.
Šta ti tu nije jasno, zar žene koje su bile silovane to izmišljaju, hiljade i hiljade žena?
Mislim da preteruju.Dale su sebi na važnosti,kao da su neke ribe pa ih jurili Rusi.Pusti ti te priče,to je bilo pre 80 godina,ti ljudi nisu među nama.
Nego,ovi što ih podržavaš...Cepaju im se šavovi.Ne valja uopšte,Ruje prave neki novi i pravedniji svet.Ovo sa Ukrajinom je iznuđena akcija u kojoj će zapad izgubiti sve,pa i volju da rovi po svetu.O tome ti meni pričaj.

Postao si umjereno skroman...
Koliki NATO generala?
Ovo su Ukrajinski izvori poceli da javljaju. Ljudi na terenu koji su tu gde se to desava. Na njihovim kanalima se pojavilo. Ostali su tek sada poceli da preuzimaju njihov izvestaj i video i slike sam terena…
Gore je nego sto je preneo i Ruski izvor. Nisu imali pristup sta se dole stvarno desava . I dalje iskopavaju. Nije konacna cifra. Svedjani su mrtvi. Njihovi se vec oprastaju javno od njih. Prati malo. Nemoj da si ko mula

Ovo su Ukrajinski izvori poceli da javljaju. Ljudi na terenu koji su tu gde se to desava. Na njihovim kanalima se pojavilo. Ostali su tek sada poceli da preuzimaju njihov izvestaj i video i slike sam terena…
Gore je nego sto je preneo i Ruski izvor. Nisu imali pristup sta se dole stvarno desava . I dalje iskopavaju. Nije konacna cifra. Svedjani su mrtvi. Njihovi se vec oprastaju javno od njih. Prati malo. Nemoj da si ko mula
Gdje su ti izvori?

Nije konacan broj. Jos veci je. Vise od 2000 ljudi je bilo na mestu udara. Kamioni odvoze gomilu otkinutih ruku i nogu…

NAFO prdnuo u cabar

Ово је само нагађање Полтавског блогера који се мувао тамо и пропитивао, ко зна колико може да буде на крају када све рашчисте?

🇺🇸🇷🇺 Бивши снајпериста америчке војске Данијел Харис дошао је у Русију по држављанство

Жели да помогне Русији у рату против Украјине и Алијансе. Не подржава агресивну политику САД према беспомоћним народима. То зове ужасом.

Спреман сам да постанем инструктор за обуку снајпериста и да обучавам наше момке. Имам искуства, борио сам се на Блиском истоку.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back