Rat u Ukrajini (35)

Da li će Rusi izbaciti Ukrajince iz Kurske oblasti do kraja ovog dela teme?

• Ukupno glasova
    92
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Naša automatska puska je gotovo replika AK-47, vecina haubica je bila sovjetske proizvodnje, konkretno 122 mm, kao i samohodna verzija "Gvozdika", za tenkove si sam rekao, a od MIG-21, vecina aviona su bili ruski...istina je da je SFRJ bila jedna od rijetkih zemalja koja je mogla proizvoditi i tenkove i avione (pored velikih i bogatih zemalja Zapada), ali ipak uz pomoc, ili Zapada ili Rusije...

Апсолитно све реплике совјетског оруђа и оружја са козметичким изменама да ти титоистички клошари не би плаћали лиценцу
М84 лоша копија т72 са козметичким изменама чак клошари нису знали ни куполу да направе ни близу оној на т72 па је исте у овом рату кумулативни тромблон бушио као сир итд.итд.
Д30 копија ссср хаубице
Мт12 копија руског т12
Нора копија д20
130мм топови м46 копије ссср топа
М84 пушкомитраљез копија пкт,пкм
Тешки митраљези копије дшк,нсв итд
Мине пт,пп копије сссср
Ручни бацачи исто лоше копије рпг система

🇬🇧🇺🇦🏴 Џонсон лупа главу како да увуче Украјину у НАТО супротно правилима алијансе

НАТО не може да прихвати Украјину у чланство, али то мора да изјави на сваки могући начин.

То је бивши британски премијер Борис Џонсон изјавио у разговору са руским шаљивџијама Владимиром Кузњецовим и Алексејем Стољаровом (Вован и Лексус), који су га позвали у име француског економисте, првог председника ЕБРД-а Жака Аталија.

„Мислим да је то тешко јер су правила НАТО-а веома јасна: не можете ући у НАТО док је земља ефективно у рату и док су границе спорне. Али морамо наћи начин. Мора постојати јасан позив Украјини. Зато што је перспектива чланства у НАТО-у, сада мислим, нешто што ће промовисати мир, а не провоцирати Путина. Крајњи циљ сада треба да буде чланство Украјине у НАТО. Ако је ово крајње место које сви замишљамо, онда морамо да стигнемо брже“, рекао је Џонсон.

Истовремено се пожалио да у Украјини још увек није било масовне мобилизације и да се тамо боре углавном старији људи.

Твит испод...

🇬🇧🇷🇺 Борис Џонсон - испричао је причу Жаку Атали односно шаљивџијама Вовану и Лексусу да Британија треба да помогне украјинским оружаним снагама да униште Кримски мост: Сада треба да им дамо [Украјинцима] ATACMS право на употребу овог оружја. Требало би да уклонимо ограничења домета. Лудо је када им кажемо да не могу да нападну руске снаге унутар Русије када ће напасти Украјину. Мислим да Руси себи не намећу таква ограничења. Ово је апсолутно лудило. И морамо им помоћи да сруше Керчки мост. Морамо дати Украјинцима средства да угрозе Крим.

🇺🇦🏴 Новинари BBC избројали су више од 1.000 случајева употребе нацистичких симбола од стране украјинске војске која се инфилтрирала у Курскoj области.

GWoyqv8WAAI-FvJ

(.https://x.com/Alisa_Vasilisa_/status/1831331910968025354 - 4:02 по подне · 4. Сеп 2024.)

Poslednja izmena:
🎪🇺🇸 САД се спремају да оптуже Русију да се СТАЛНО меша у њихове изборе.

То је подразумевано. Кловнови.....🤦🏼‍♀

GWppTtuWYAAH430

(.https://x.com/Alisa_Vasilisa_/status/1831392105996152978 - 8:01 по подне · 4. Сеп 2024.)
.
Ма је ли могуће???
:rotf:

.

Da li si ikada cuo za rec propaganda, malo stanovnika mnogo nafte nema Gadafijeve zasluge za navedeno.
Зашто онда нема више ничег од тога? Повећао се број становника или нестало нафте? Или нешто треће? :mrgreen:

Da li si ikada cuo za rec propaganda, malo stanovnika mnogo nafte nema Gadafijeve zasluge za navedeno. Ranije si mi pozeleo oduzimanje imovine u Srbiji, sada stap u dupe kao Muameru a ja tebi zelim sve najbolje iako iskreno zalim takve kao ti i Gadafi jer vam se neko gadno p[osro u lobanju.
Одговорио ти @Музичка кутија
Зашто онда нема више ничег од тога? Повећао се број становника или нестало нафте? Или нешто треће? :mrgreen:

Апсолитно све реплике совјетског оруђа и оружја са козметичким изменама да ти титоистички клошари не би плаћали лиценцу
М84 лоша копија т72 са козметичким изменама чак клошари нису знали ни куполу да направе ни близу оној на т72 па је исте у овом рату кумулативни тромблон бушио као сир итд.итд.
Д30 копија ссср хаубице
Мт12 копија руског т12
Нора копија д20
130мм топови м46 копије ссср топа
М84 пушкомитраљез копија пкт,пкм
Тешки митраљези копије дшк,нсв итд
Мине пт,пп копије сссср
Ручни бацачи исто лоше копије рпг система

A M91 , jel i to neka replika sovjetskog snajpera? U ratu za Kosovo je bila baš dobra.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back