opet su dokazali da ruska vojska kilavo deluje. pa ce opet morati wagnerovci da resavaju stvarNeam pojma ...negdje sam procito od 150 pa do preko 300 navodno je bilo 13 kamiona![]()
![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
opet su dokazali da ruska vojska kilavo deluje. pa ce opet morati wagnerovci da resavaju stvarNeam pojma ...negdje sam procito od 150 pa do preko 300 navodno je bilo 13 kamiona![]()
![]()
Dok se ne sazna odakle mu te papuce, ovo se smiriti neceNema veze, Rusija je visokopreciznim oruzjem riješila svaku dilemu.
Pun pogodak HIMARS raketama na kolonu. Ne zna se broj mrtvih ali je sigurno veliki.
Nadam se da će Ukrajinci da ubiju PegovaSemyon Pegov (WarGonzo) and Akhmat Special Forces Commander Apti Alaudinov say hi from the area of Sudzha, Kursk region.
https://t.me/DDGeopolitics/118889
Sva PZO je oko Ukrajine i u Moskvi. Stalno vam to pišem.a razvalili su i lipetski aerodrom kao da vazdusna odbrana i ne postoji. ovoliko bahatosti i neodgovornosti sa ruske strane je ludo.
pocele ratne mape sa teritorije rusijeSuzbijanje rogova je počelo
![]()
Aham, ce rese kao kod tuaregaopet su dokazali da ruska vojska kilavo deluje. pa ce opet morati wagnerovci da resavaju stvar

I jos napisu krivo ime Drzavepocele ratne mape sa teritorije rusije
URA!

Usli Rusi u Kursku oblast.Semyon Pegov (WarGonzo) and Akhmat Special Forces Commander Apti Alaudinov say hi from the area of Sudzha, Kursk region.
https://t.me/DDGeopolitics/118889

Neće. Internet već preplavljuju snimci ubijenih i zarobljenih ukrovermaht nacista.Nadam se da će Ukrajinci da ubiju Pegova
Ovo lici na pocetak dvodnevne svo kad su gorele Rusima kolone kao na tacni.

Šteta. Svi ovi VOENKORi trebaju da popiju po pičkiNeće. Internet već preplavljuju snimci ubijenih i zarobljenih ukrovermaht nacista.
Zašto?Šteta. Svi ovi VOENKORi trebaju da popiju po pički
Kolona - u jednini ali nekrofil kao ti već izmišlja množinu.Ovo lici na pocetak dvodnevne svo kad su gorele Rusima kolone kao na tacni.![]()
Ovi ukropi što su ušli već plaču zarobljeni na snimcima. Sad ću ti postaviti da malo gledaš i plačeš.Usli Rusi u Kursku oblast.![]()
Jer koriste ukrajinske izvore i obmanjuju narod u hajpu i prodaju FINKA NKVD kopije itdZašto?
Na snimcima, se vide pripadnici vojske, mnogo njih, ali nigde nema policije, vatrogasaca i bolnicara. Oni pristizu malo kasnije na mesto dogadjaja.Nema veze, Rusija je visokopreciznim oruzjem riješila svaku dilemu.
Gonzu pratim dugo i nisam primjetio da koristi ukro izvore.Jer koriste ukrajinske izvore i obmanjuju narod u hajpu i prodaju FINKA NKVD kopije itd
Gle ovuda sam prošao bar 20 puta. Teška boleština je ovaj klip sa satanskim ritmom. Tek ćete videti šta je mrak zbog toga.