Mej bregami
Buduća legenda
- Poruka
- 45.980
Ne znam na što točno misliš, na terenca?Sta je ovo???
Ovo se samo slucajno naslo tu….
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne znam na što točno misliš, na terenca?Sta je ovo???
Ovo se samo slucajno naslo tu….
leze ali ispod livadaЈа мислим да је вријеме да се све снаге ангажују на фронту а не да леже на некаквој ливади у далекој Бјелорусији.
Kakvi sad sudzuci i baklave??Кажу да је Суџа реинтегрисана у уставно-правни поредак Украјинске Федерације.
Мулти Поларни свет пада као крме (Ханија) у блато,
БРИКС на апаратима.
Ukrajincima ne smeta izvor tog novca a odakle je ne znas ni ti, mogao si nesto reci o mom postu npr. da nisam u pravu ili jesam.Bas su darezljivi ti zapadnjaci kod njih sve dzaba
Djuro ja sam mislio da si ti malo pametniji nije isto trositi svoje pare i trositi tudje od izvora koji ebe za jedan cent
Mene su ucili da nije pametno da imas posla sa zelenasima,use i u svoje kljuseOpet ti ono, klin i ploca.
Prave itekako kolatralnu stetu samo sto posle pogotka u stambenu zgradu tvrde da je bila puna oficira NATO pakta.Руси да хоће могу свакодневно да праве колатералне штете које је имао НАТО док је бомбардовао СРЈ 1999 годоне.
Nisu te nista naucili , pises bez veze, rekao sam da rusi mnogo vise trose na rat sto je sigurno tacno a tvoj odgovor koga nisam ni trazio nema veze sa recenim.Mene su ucili da nije pametno da imas posla sa zelenasima,use i u svoje kljuse
Ti sad jasnije???
A sta si time hteo da kazes nego da se sladis,da je nebitno nebi ni spomenuoNisu te nista naucili , pises bez veze, rekao sam da rusi mnogo vise trose na rat sto je sigurno tacno a tvoj odgovor koga nisam ni trazio nema veze sa recenim.
Ih Ukri se slikaju i sa ovim diverzantima duboko iza linija a da ne objave slike iz jednog od dva gradića u toj oblasti ..Nije se desilo za sad ..Imaju još par dana za slikanja ..dima koristi samo proverene mape sa geolokacijom. tkd ...
Smes brate sta god hoces ne mogu ti ja zabraniti lupetanje.A sta si time hteo da kazes nego da se sladis,da je nebitno nebi ni spomenuo
Sto ja nesmem da odgovorim,koje si ti m... da bi ja cutao
Dati neko pravac a ti odma mrdas dupetom
Koja metropola ne znas da li je veci jad da je osvojis ili izgubis.Jos jedno naseljeno mesto u ruziji oslobodjeno od strane ukrajinske armije
Pogledajte prilog 1591219
a razvalili su i lipetski aerodrom kao da vazdusna odbrana i ne postoji. ovoliko bahatosti i neodgovornosti sa ruske strane je ludo.Rusi više ne mogu sakriti da ruske bombe padaju sve bliže Moskvi.
jeste, ukrainci se oslanjaju na novinarcice umesto na americke satelite i obavestajceOvaj idiotski novinar zove HIMARSE svojim preciznim izvještavanjem
Kukumavcenje je nepristojno nakon bahacenja od pre dve godine.Бахати су били Руси јер су велики.Они су ладно у љето 2022 па и 2023. године масовно кренули на љетовање у правцу Крима као да се ништа не дешава, док им нису почеле ракете падати на главе свако мало, схватили су да Крим ипак није сигурна зона јер Украјинци посједују западно оружје које може да добаци и даље од Крима.Ко је ту крив систем или обични људи?Мислим да је државни систем који је поприлично тром крив за све пропусте јер он би требао да усмјерава стадо.Руси ако се уозбиље могу завршити ову причу доста брзо али нема кењања о СВО већ да се изнесе истина како је Русија у рату.А рат носи одређене консеквенце , нема више *ајебанције.
Auuuu lele be batke
Ovo je užas rata.

Kanister za gorivo na krovnom prtljaznikuNe znam na što točno misliš, na terenca?