Rat u Ukrajini (34)

Da li uskoro sledi direktan sukob između Rusije i NATO?

• Ukupno glasova
    79
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Zelenko počeo da suska o pregovorima ..Kako to moj zeleni bas si zelen ..Pitanje je što je uopšte ulazio u rat ako će se morati odricati teritorija koje nisu bile upitne u Minsku .. Moj Zelenski navukli te Englezi ko mladog majmuna ..Nije dobro kad CNN počne sa ovakvim naslovima .. cccc

Screenshot_20240722_185837_Chrome.jpg

Trletabis kevce za Azijom a zivotinjari od Evrope, licemjerje na kvadrat:rtfm::ljutko:
Evo ja sam sve pare u životu zaradio od USA i EU a skoro ništa potrošio kod njih, sve ih preusmeravam na Istok. Kupio stan u Srbiji, letujem u Turskoj, Egiptu, Tunisu i u Grčkoj (Balkan), tehnika većinski iz Kine, ponešto iz Koreje, auta još nisu ali sledi i to.

Stotine hiljada evra su u pitanju 😘

O čemu vi trabunjate .Danasnji svet nije 700-800miliona koliko je Zapad već 10x toliko .. Ne smes se izolovati od najveceg proizvođača sirovina donji si jer konkurecija to nece uraditi ..
Men se čini da ti trabunjaš...koji bre svet? Kongo i bangladeš? Haiti i honduras? Taj svet? Aaaa možda misliš na šišmiše iz kine...da, velika sila...rokneš im ambasadu oni ulože protest

Хотелу Олимпик.
Погинуло је 18 војника САС, а још 25 је рањено
Велика Британија пориче!

Са кугластим муњама.
Фебо био на лицу места.
Очима не верује.
Упало му смешно.
Nista u stihu nista u prozi sjedi na ***** pa se vozi :kafa:

Evo ja sam sve pare u životu zaradio od USA i EU a skoro ništa potrošio kod njih, sve ih preusmeravam na Istok. Kupio stan u Srbiji, letujem u Turskoj, Egiptu, Tunisu i u Grčkoj (Balkan), tehnika većinski iz Kine, ponešto iz Koreje, auta još nisu ali sledi i to.

Stotine hiljada evra si vidio samo na netu inace ne bi trabunjo vec trecu godinu 24/7 :kafa:

Men se čini da ti trabunjaš...koji bre svet? Kongo i bangladeš? Haiti i honduras? Taj svet? Aaaa možda misliš na šišmiše iz kine...da, velika sila...rokneš im ambasadu oni ulože protest
Sve oko Kine će da raste i to rapidno to je proces koji je vec u toku .. Ambasada je bila pre 25g za to vreme je Kina narasla 150% .. Kina je čudo.. Svet su svi oni koji su spremni izdvojiti lovu za ono sto im Rusi nude ..Nebitno je ko i odakle..Komparativna prednost Azije se uvecava bojkotom Rusije

...а овамо онај сенилни педофил држи коферче са дугменцетом......и привиђа му се мртва мајка у публици, док не зна куда ће да крене... :zcepanje: :hahaha:

Nista kinta da se zaradi u mocnoj RF. Ne cveta cvece u Putinovo preduzece.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back