Rat u Ukrajini (34)

Da li uskoro sledi direktan sukob između Rusije i NATO?

• Ukupno glasova
    79
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Njegovo visoko produktivno radno mjesto je omogucilo ogromne profite njegovim nalogodavcima u Finskoj, koji su onda platili porez koji je otisao dobrim djelom za kupovinu vojne opreme za Ukrajinu. On je vjerovatno od svih nas na forumu najvise doprinijeo naoruzavanju Ukrajine ( osim mozda onih koji rade u srpskoj namjesnkoj industriji koja znacajno potpomaze demilitarizaciju Rusije)

A jadnik, vjerovarno i ne zna da su ti resorti gdje je ljetovao vjerovatno u rukama zapadnih investitora, ili da su zapadnjaci dobrom dijelom dionicari tih firmi ili da su radili razvoj za te proizvode ( koji generira najveci dio dodatne vrijednosti)

u kini je registrovano skoro 1,2 miliona stranih kompanija i firmi.
to izgleda mnogo ali u stvari je jedva 3% ukupnih kompanija u kini, (97% je čisto kineskih)
tih 3% stranih kompanija vrše 50% kineske spoljne trgovine i cetvrtinu ukupne vrednosti kineske ekonomije.
ukratko, porast kineskog gospodarstva je u najvećoj meri na krilima stranih kompanija čiji profiti se vraćaju natrag u njihove matične države

Najjači kmeket do sada !!! Ovo je nepre ebivo

ti si svoj trud, znanje i znoj ugradio u temelje amerike i eu
a gde god potrošio pare, one će se vratiti u ameriku i europu
Uzeo sam im suv keš, čist ko suza, bez da zagadim domovinu, samo mi struja i internet trebali za to. Sa druge strane oni od mene nisu dobili ništa nazad. Što se mene lično tiče više nego dovoljno.

Izvrces, napisao da se nista nece promeniti bilo ko bude izabran, od izbora ne zavisi nista, kraj ce biti kada prestanu pomagati Ukrajinu ili se sklopi neki mirovni sporazum
Ti izvrces. Napisao si sa se plan nece promeniti, bez obzira na izbore, a u narednoj poruci komentarisao kako niko ne zna koji je plan. Zato te pitam kako znas da se plan nece promenit, ako ne znas sta su planirali?

Pitanje za natoukrofile :D

Koštunica.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back