Rat u Ukrajini (34)

Da li uskoro sledi direktan sukob između Rusije i NATO?

• Ukupno glasova
    79
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Otišao je i ''Srbin'' Emrah

Novi Pazar – Tragična vijest o smrti Emraha Zornića, mladog Novopazarca rođenog 1995. godine, potresla je našu redakciju nakon što je objavu vidjela na FB grupi “Пошук людей під час війни”.

Our Beloved Serbian Brother Emrah Zornić, who had been serving in Ukraine as a Volunteer succumbed on the Battlefield.

441910509_442209125365347_3953899546887278448_n.jpg
Srbi ginu za pravu stranu...

Ti vaši Rusi su utekli od diktatorskog režima vrtnog patuljaka.
Није им сметао диктаторски режим до мобилизације иле њене најаве? Мени је то легитимно, није свако као Рудимир рођени војник. Мислим да ви имате више проблема са "вашим" древним Укрима, него ми са "нашим" Русима. И, искрено, не знам чему мислиш да служи појам "вртни патуљак". Појачава утисак у недостатку аргумената? Као и "****" и сличне глупости као називи за противника? Англосакснци су у својој пропаганди Немце називали "Хунима", али то им ништа није помогло док се нису искрцали крајем рата. Сачекајмо.

Pitao sam te za izvor jer mi se čini da je brojka velika.
Možda je toliko proizvedeno sustava oni nema neograničen vijek trajanja, mislim da je cc 20 godina.
S300 se proizvodi od 70-ih godina.
S-300 i S-350 u raznim varijantama se i danas proizvode. Ne u prvobitnim verzijama, nego znatno unapređeni. To nije zastarelo oruđe, nego su PVO sistemi koji pokrivaju segment PVO određenog dometa i namene. S-400 ne pravi od S-300 zastareli sistem. On pokriva drugi segment.

Ne glupiraj se, dao sam proverljiv podatak, čak se deo može proveriti i na nekoj vikipediji

Samo S-300P je napravljeno 3000 lansera i 28.000 raketa.
A gde su:

S-300F, S-300FM, S-300V, S-300PMU-1/2, S-300PMU-2, S-300VM.....​

Финансијска помоћ Украјини од других земаља достигла је најнижи ниво од фебруара 2022. године: у првој половини године у просеку је земља добијала око 1,9 милијарди евра месечно, док у мају по први пут средства нису добијана. уопште.

IMG_20240630_152834_838.jpg

Сјајно је што си ми одговорио правим аргументом! Још један сличан и завршавамо. Ја теби никада ништа слично нисам написао и не намеравам.
Na uvredu sam odgovorio uvredom za mene tvoje "zapazanje" da se radujem ruskim gubicima predstavlja uvredu jer nigde nisi mogao videti iz mojih postova tako nesto.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back