Rat u Ukrajini (34)

Da li uskoro sledi direktan sukob između Rusije i NATO?

• Ukupno glasova
    79
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
S-300 i S-350 u raznim varijantama se i danas proizvode. Ne u prvobitnim verzijama, nego znatno unapređeni. To nije zastarelo oruđe, nego su PVO sistemi koji pokrivaju segment PVO određenog dometa i namene. S-400 ne pravi od S-300 zastareli sistem. On pokriva drugi segment.

Ne glupiraj se, dao sam proverljiv podatak, čak se deo može proveriti i na nekoj vikipediji

Samo S-300P je napravljeno 3000 lansera i 28.000 raketa.
A gde su:

S-300F, S-300FM, S-300V, S-300PMU-1/2, S-300PMU-2, S-300VM.....​

Šta je problem navesti izvor?

Rusi šalju i svoje ženke u rat.
Ženska krila zatvora se prazne.
Ovdje vidimo lijepi primjerak žene muškog lica.
Lov budžet propagandni filmić iz 2022. za lov IQ nafotarde

1719756848496.png

Ode Tajči u Francusku...
Kako joj je to uspjelo?
Korupcija?

Да је крала, крала је, а да ли је успела побећи, видећемо. За сада је прича о бегу само шпекулација. Ако постоји доказ да јесте, требало би такву вест овде поставити.

Александар Дугин је патентирао синтагму "шеста колона" а односи се на лажне патриоте у власти који не раде за интересе земље и народа већ за стране актере или у најбољем случају за себе а на штету земље и народа. Министарство одбране је било пуно оваквих ликова, у основи скоро целокупно најближе Шојгуово окружење.

Како је то могуће? Неолиберални економски модел, суштински инсталиран од запада раних 90-их који генерише корупцију и криминал. Друго. Импресиван резултат у војним акцијама на Криму и у Сирији који је поново уздигао славу руске војске а челне људе Министарства учинио непикосновеним, далеко од радара јавности, па су биле могуће овакве гигантске проневере.

Рат оваквих размера се пројављује као изузетно снажан катализатор друштвених процеса, кадровске диференцијације, па су за час отпали олигарси којима Русија није отаџбина него само пуки извор енормних прихода. Као на пример оном разбојнику Абрамовичу. Сада смо сведоци разоткривања "6. колоне" (најизраженије у министарству одбране) и стварања нове друштвене елите која у ходу мења руско друштво и државу.

Тај процес иде упоредо са ратним дејствима и дубоко сам уверен да без рата не би био ни могућ. То је срећа у несрећи за целокупно друштво Руске Федерације, а показаће се и некадашње Украјине.

Да је крала, крала је, а да ли је успела побећи, видећемо. За сада је прича о бегу само шпекулација. Ако постоји доказ да јесте, требало би такву вест овде поставити.

Александар Дугин је патентирао синтагму "шеста колона" а односи се на лажне патриоте у власти који не раде за интересе земље и народа већ за стране актере или у најбољем случају за себе а на штету земље и народа. Министарство одбране је било пуно оваквих ликова, у основи скоро целокупно најближе Шојгуово окружење.

Како је то могуће? Неолиберални економски модел, суштински инсталиран од запада раних 90-их који генерише корупцију и криминал. Друго. Импресиван резултат у војним акцијама на Криму и у Сирији који је поново уздигао славу руске војске а челне људе Министарства учинио непикосновеним, далеко од радара јавности, па су биле могуће овакве гигантске проневере.

Рат оваквих размера се пројављује као изузетно снажан катализатор друштвених процеса, кадровске диференцијације, па су за час отпали олигарси којима Русија није отаџбина него само пуки извор енормних прихода. Као на пример оном разбојнику Абрамовичу. Сада смо сведоци разоткривања "6. колоне" (најизраженије у министарству одбране) и стварања нове друштвене елите која у ходу мења руско друштво и државу.

Тај процес иде упоредо са ратним дејствима и дубоко сам уверен да без рата не би био ни могућ. То је срећа у несрећи за целокупно друштво Руске Федерације, а показаће се и некадашње Украјине.
NijeTajči pobjegla, kod kuće plete čarape, ova zima će biti oštra.

NijeTajči pobjegla, kod kuće plete čarape, ova zima će biti oštra.

Хумор у покушају.

Не треба мене убеђивати како ствари стоје, имам повластицу да знам како стоји. И приватно и овде сам оспоравао Шојгуа и окружење пре смене и пре афера. Поенту си, по правилу, испустио. Треба да знамо да ли је или није побегла јер то јесте битна ствар. Вест коју си поставио тврдњу о бегу не износи као чињеницу већ као гласину. Истина а не шпекулације, разумеш.

Не разумеш, али нема везе.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back