ne moram sve da znam ako sam na forumu mogu da pitam one koji su bolje obavesteni.
Добио си одговор. Ћути сад и пливај.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ne moram sve da znam ako sam na forumu mogu da pitam one koji su bolje obavesteni.
Ne razumem tu opsesiju. Svako oruzje moze da se unisti, pa i taj famozni S500. Rat je, ginu ljudi oprema se unistava.a S500 niko još nije uništio.
A onda ce doci neki drugi. Neprekidna je to borba. Nema nikakve veze to sa ideologijom. Ljudska pohlepa je u pitanju.Све ће то да буде темељно почишћено,........
Ovo Đura Nikolajević treba da vidi.
Poenta je u tome da lažu. Dođe lik i hladno napiše "pisali ste da je neuništiv" i kada ga pitaš ko je pisao on više ne odgovori.Ne razumem tu opsesiju. Svako oruzje moze da se unisti, pa i taj famozni S500. Rat je, ginu ljudi oprema se unistava.
Pa sta i da je unisten neki S500. Cemu tolkika prica o tome?
Kad ih pomenu. Moram priznati vec odavno sam occekivao njihovu upotrebu. Zivo me zanima dje zapelo.Cekamo i taj f16 pa cemo i o tome da diskutujemo
Tvoje pitanje?Ali to nije on dogovor na moje pitanje.
Koliko je Rusije nenastanjeni ili slabo nastanjeno?
Granica je predjena. Nema ko to da uradi. Prisistvujemo unistenju jedne nacije. Kao i sa Palestincima svi gledaju i niko nisat ne preduzima.Čekam momenat kada će narod da uzme oružje u svoje ruke i da krene da lovi šintere.
Vrlo jednostavno, shtovani kolega, za DomoljUpčad je to isto ko i totalni vojni poraz Rusije. Polazeći nesvjesno od sebe misle da Rusi padaju u depresiju zbog gubitaka.Ne razumem tu opsesiju. Svako oruzje moze da se unisti, pa i taj famozni S500. Rat je, ginu ljudi oprema se unistava.
Pa sta i da je unisten neki S500. Cemu tolkika prica o tome?
У питању је пре свега геополитика, а не идеологија, слажем се. Када владаш неком територијом, чак и без физичке окупације, можеш неограничено да је пљачкаш! И оставиш неку цркавицу локалним капоима, како народ то не би то директно осетио као окупацију, него имао привид да је он то сам изабрао.A onda ce doci neki drugi. Neprekidna je to borba. Nema nikakve veze to sa ideologijom. Ljudska pohlepa je u pitanju.
Види Ђура, али он мисли да тако треба да се РФ нанесе што већа штета, без обзира на цену. Наравно, прекривено уобичајеним флоскулама и дивљезападном пропагандом.Ovo Đura Nikolajević treba da vidi.
Sa F16 se mora upravljati NATO sistemima veze i navigacije. To nije kao sa drugim avionima plus što oni mogu biti opremljeni i taktičkim nuklearkama i biće vrlo nezgodno ako polete i za jedne i za druge.Kad ih pomenu. Moram priznati vec odavno sam occekivao njihovu upotrebu. Zivo me zanima dje zapelo.
Ovdje je sve dokumentirano video snimkama.tesko je saznati jer svi lazu.
Nema odmora za šintere, radi se u 3 smene, 24h.
Ocigledno je da se radi o ljudima koji su se, na nekom od prethodnih popisa u Ukrajini, izjasnili kao Rusi, i kao takve ih nacisti sada "love" po ulicama, blizini prijavljenog boravka... po mestima u istocnom delu Ukrajine.
Djurica? Djurica Hipotezica?Ovo Đura Nikolajević treba da vidi.
Ovo me podsetilo na nesto, recimo u Smederevu pre mnogo godina 7,8,9,10, tako nesto setam kroz grad i mladi skolarci sve vitki i graciozni i nesto se pitam da li ce takvi biti i za 10g. kako se lose hrane i pice, i danas je situacija stvarno losa mnogo gojazne dece ima nazalost i mnogo gojaznih, neverovatno kako je sve otislo na gore fizicki su u katastrofalnom stanju.Koliko je to zdrava hrana najbolje pokazuju Ameri svojim stasom.
Tam vidjet vitku ženu / muškaraca je kao dobiti jack pot.
Neka konacno kupe original Photoshop...... onaj crackovani ne moze da odradi sve 100% kako treba....Daj im par dana da ga nacrtaju..
Sto ja? Nisam nikada tvrdio da se to ne desava takve stvari rade svi kada zagusti, nekada su takve streljali Hitler i Staljin.Ovo Đura Nikolajević treba da vidi.
KenjasВиди Ђура, али он мисли да тако треба да се РФ нанесе што већа штета, без обзира на цену. Наравно, прекривено уобичајеним флоскулама и дивљезападном пропагандом.
Rakete Ruskog oslobodioca uništavaju proksi snage NATO pakta, ja njih gledam kao broj koji treba smanjiti. Kad se predaju onda postaju ljudi koje treba nahraniti i lečiti.Ti veselo pjevušiš kada rakete ruskog agresora razaraju Ukrajinu.
Gdje je tvoja duša ?