LakicevicB
Veoma poznat
- Poruka
- 13.488
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Vidi meni visi!Da sam taj sat. Markirao si ti godine!
Ne poznaješ latinski a pisao bi na forumu....
O tempora, o mores!
Pojma nemaš...italija i vatikan priznaju hrvatsku u njenim sadašnjim granicama i imaju odlične diplomatske odnose...isto tako rusi priznaju ukrajinu i imali su odlične diplomatske odnose pre rata tj dok je predsednik bio onaj rusofil...tada se niste setili da je ukrajina deo rusije, da je krim otet i da ga treba vratiti...tada vam je sve bilo u redu, niko ni da zucne da je rusima nešto oteto...
Suma sumarum, boljševici hoće ponovo sssr i krenuli su od ukrajine i zato se zmiji mora odseći glava...kad se završi posao sa njima sa kinom i s korejom će biti prepodnevni matine
Upiši satove klavira kod Zelenskog.Vidi meni visi!
Tebi stvarno visiVidi meni visi!
ne pratim ja takve stvariUpiši satove klavira kod Zelenskog.
Ajde da se bar kod tehnickih stvari ne prepucavamo. Lancet je u maju odrao 305 ciljeva na Ukr strani, rekord od pocetka rata i porast u donsu na Mart od 50%. ZALA svakog mejsca objavi komplaciju svih pogodaka bukvalo su osasavili Ukre.. Ako te zanima mogu kompilaciju i da postavim...Sve si rekao. Način ratovanja danas u Ukrajini nema baš nikalve dodirne točke s ratom prije dvije godine. Javelini, Stugne, da ne spominjem davno zaboravljene Barjaktare, sve je to danas nestalo - zato jer im me treba. Daleko je bolje imati 100 FPV dronova nego jednog Javelina, a cijena je vjerojatno tu negdje. Da ne pričamo o 10x manjem dometu.
U ovom ratu će komparativnu prednost imati onaj tko će brže, bolje i masovnije razvijati dronove, i to ne samo ove leteće nego i kopnene, a koliko mi se čini, tu Ukri imaju itekakvu prednost. Čuveni ruski Lancet već danas djeluje zastarjelo, efikasnost mu je dramatično pala, a i proizvodnja je neusporedivo skuplja od vulgaris FPV dronova.
Pa zar ne pobeđujete? Pa zar već niste pobili par meleona Rusa? Kako tako brzo pređoste na rusku brutalnost?
Proveri kad je snimljeno, samo onako.
A šta će mi kompilacija pokazati? Govorim o procentu uspješnih pogodaka, nije nikakva tajna da je efikasnost Lanceta danas osjetno manja. Uostalom, to se desilo i klasičnom Himarsu, nekad su prolazili kao vrući nož kroz putar, danas nije tako. Za razliku od ATACMSa, za sada. Normalna stvar u ratu, prilagodiš se, modificiraš, tražiš slabe točke. Sjeti se Barjaktara s početka rata, imao je ispočetka 100% pogodaka, a onda se efikasnost srozala toliko da nikome ne pada na pamet da ga više koristi.Ajde da se bar kod tehnickih stvari ne prepucavamo. Lancet je u maju odrao 305 ciljeva na Ukr strani, rekord od pocetka rata i porast u donsu na Mart od 50%. ZALA svakog mejsca objavi komplaciju svih pogodaka bukvalo su osasavili Ukre.. Ako te zanima mogu kompilaciju i da postavim...
Sta ce ti pokazati ?Pa valjda vjerujes sovjim očima ? Lancet iz mjeseca u mjesec ima rast broja pogodjenih ciljeva. 305 samu u Maju. Skoro 2,5 hiljade unistenih ciljeva od pocetka rata Gotovo su istrijebili Poljske Krabove i Americke M777 haubice. Sto se tice HIMARS-a cim su poceli da ometaju GPS HIMARS je zavrsio svojeA šta će mi kompilacija pokazati? Govorim o procentu uspješnih pogodaka, nije nikakva tajna da je efikasnost Lanceta danas osjetno manja. Uostalom, to se desilo i klasičnom Himarsu, nekad su prolazili kao vrući nož kroz putar, danas nije tako. Za razliku od ATACMSa, za sada. Normalna stvar u ratu, prilagodiš se, modificiraš, tražiš slabe točke. Sjeti se Barjaktara s početka rata, imao je ispočetka 100% pogodaka, a onda se efikasnost srozala toliko da nikome ne pada na pamet da ga više koristi.
HeheheA šta će mi kompilacija pokazati? Govorim o procentu uspješnih pogodaka, nije nikakva tajna da je efikasnost Lanceta danas osjetno manja. Uostalom, to se desilo i klasičnom Himarsu, nekad su prolazili kao vrući nož kroz putar, danas nije tako. Za razliku od ATACMSa, za sada. Normalna stvar u ratu, prilagodiš se, modificiraš, tražiš slabe točke. Sjeti se Barjaktara s početka rata, imao je ispočetka 100% pogodaka, a onda se efikasnost srozala toliko da nikome ne pada na pamet da ga više koristi.
Ajmo opet, govorim o procentu.Sta ce ti pokazati ?Pa valjda vjerujes sovjim očima ? Lancet iz mjeseca u mjesec ima rast broja pogodjenih ciljeva. 305 samu u Maju. Skoro 2,5 hiljade unistenih ciljeva od pocetka rata Gotovo su istrijebili Poljske Krabove i Americke M777 haubice. Sto se tice HIMARS-a cim su poceli da ometaju GPS HIMARS je zavrsio svoje
Ja do malopre sedeo u birtiji sa Napoleonom,dobar neki lik.Izvrstan je osjećaj biti nuklearna velesila...
.