LakicevicB
Veoma poznat
- Poruka
- 13.504
jedino im ratna propaganda u stilu Goebbelsa ide dobro, što se vidi iz postova ukrowermaht bojneukrajinci oborili vise dronova nego sto je poletelo![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jedino im ratna propaganda u stilu Goebbelsa ide dobro, što se vidi iz postova ukrowermaht bojneukrajinci oborili vise dronova nego sto je poletelo![]()
A u Dnipru staljinisti raketirali stambenu zgradu sa stanovnicima!
Onii imaju onaj čuveniJao, nije valjda da je DomoljUpče i to tvrdilo?
Kako sam to propustio
![]()
ajde objasni mi logiku da ameri idu po svetu i otcepljuju tako sta im se cefne, plus da sole pamet rusima da oni ne mogu da se pripoje rusiji, moraju da budu ukrajina? za mene je to tvoje van pameti,pa veoma često se ovde upoređuju od strane ljubitelja druga putina, kad je moglo kosovo na silu da se otcepi i proglasi za nezavisnu državu, što ne bi mogli i donbas, lugansk
posle bi mogli da pomenemo i tajvan
Ово је крај Руске Федерације.
Letnje rokanje-kokanje rusica.![]()
Evo muvam se bratešiptare
Ne on,drugi lik,jurim ga mesecima,pravi se lud.Jao, nije valjda da je DomoljUpče i to tvrdilo?
Kako sam to propustio
![]()
Eto kakva tehnika dominira nad zapadnom i smanjuje Usrajinu svaki dan, DomoljUpče.
![]()
1.2 GHz i 2.4 GHz oko 10km i to bez tereta u idealnim uslovima ..Nemaju sve frekvenicje isti dometMalo sam citao o tim FPV dronovima, mislio sam da imaju domet (vezu operator- dron) 2-3 km . Kad ono 10 puta vise. Ono sto upotrebu FPV dornova cini idealnom je konfiguraicja terena (Ukrajina je ravana kao more) pa se slabljenje signala i prekidi desavaju tek u fazi poniranja ali su se opretari toliko izvještili da oni pogadjaju cak i ako nemaju nikakvu sliku zadnjih 2-3 sec.
Na frontu, vise niko ne korsti ni Javeline, Stugne, NLAW, Kornete, Konkurse, Krasnopole svi se tuku FPV dronivma. I 90% gubitaka u oklopu za onog koji napada je od FPV dornova.
Jednostavno niko nema resenja za te napasti, postoje neki EW sistemi ali problem je u tome kao vakcina za grip ili otrov za krompirovu zlaticu. Dok inzinjeri skapiraju EM signal koji koriste dronovi i naprave ometac, vec za 10 dana se pojave dronovi koji rade na drugim frekvrencijama
FPV dornovi su preuzeli sve, od odbijanja napada do kontrabatiranja po pozadini. Jer sa dometom od 25-30 km a ako se koriste repetitori mogu i dalje sto vec ima strateske reperkusije da neki FPV dron dokači i kakav S400 kojeg on nema šanse da detektuje...
Problem je obaranje. Radar Pancira moze da detektuje FPV dron, ali posto rakete rade na principu blizinskog upaljaca koji ima indukcino polje. FPV dron nema dvoljno metala u sebi da bi indukcioni upaljac napravio magnetno polje i aktivirao bojevu glavu te raketa samo proleti pored cilja, a FPV dorn nastavi ka Panciru...
Да,могли сте бар музику да промените,ово је Вагнерова матрица.
Nisu trpe gubitke svakodnevno ..M777 vise skoro da i ne deluje kao ni ostale zapadne haubice ..Rusi tuku dan noc iz svojih tako da ta razlika na terenu na 10-20km dubine je Lancent i Zala ..FPV ne može nikad biti efikasan a ni otporan na ometanja kao Lancent ali pošto je FPV jeftin I ima ih puno moze da zasipa prvu liniju i drži pod kontrolom linije snavdevanja do njeLancetu je dramatično pala efikasnost, očito su Ukri razvili dobar EW za njega.
Ako je oružje sovjetske proizvodnje ne znači da su ga prodali Rusi odnosno ruska država.Tog oružja je ostalo po celom nekadašnjem SSSR i Varšavskom paktu.Nemamo šta da zamišljamo, Rusija je bila jedan od najvećih snabdevača oružjem nezavisne Hrvatske u periodu posle osamostaljivanja.
Prodavali su im sve uključujući i helikoptere i to potpuno nove, što nikako nije moglo da se desi kao posledica nekog "šverca".
Još samo da uvedemo sankcije Rusiji, kako su i oni nama.
Čovek je možda preterao a moguće i da je prevod loš.U svakom slučaju nedovoljno i neosnovano da bi bio proglašen nacistiom ili fašistom.Ruski nacista i ljubimac @Agafja
Dmitry Rogozin, a Russian Senator from the Russia-occupied Zaporizhzhia region, demands to burn the entire Ukrainian people and their history:
"This time, we must burn out all this Ukrainianism at the root. Together with their ugly literature, their delusional history, the cannibalism of the "ancient Ukros," their fascination with fascist "aesthetics," and their servility to the West.
Burn them so that there is nothing left of them. No truces at all. Any ceasefire, and even more so any truce, is certain death for our children and grandchildren."
Pogledajte prilog 1571461
Čisto ako se netko pita zašto ovakva Rusija treba biti uništena