piciginx
Legenda
- Poruka
- 54.565
Mene?DomoljUpče, pa ja tebe citiram
![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mene?DomoljUpče, pa ja tebe citiram
![]()
Džabe, ne mogu oni da povataju sve to, ipak je to previše !!!DomoljUpče, pa ja tebe citiram
![]()
DomoljUpče, na tečaju sam lupanja čekićem po ef 16 i utovaranja samohodnih haubica u helikoptere, kažu ovdje to je kraljevska disciplina koju samo najbolji savladavaju.I onda kako ti ide biznis sa kupusom u Njemačkoj?
Čeka te unaprijeđenje kada savladaš spremanje kobasica.
Onda ćeš biti kompletan.
Jok DomoljUpče, Crvene Kmere
DomoljUpčetu bi se i Guderijan klanjao zbog do sad neviđene vojne ekspertize i iskustvaDžabe, ne mogu oni da povataju sve to, ipak je to previše !!!
S druge strane, ruski parlamentarni zastupnici traže javno bičevanje na Crvenom trgu. 20 udaraca za svakog tko nešto loše kaže o SVO.
Родила га мајка, оли татко, питање је сад?Junačina !!!
Огаван лик, а тек кад проговори...
То пишеш, а читаш бедастоће.DomoljUpčetu bi se i Guderijan klanjao zbog do sad neviđene vojne ekspertize i iskustva
za koga je i suvise jeОд кога је и превише је.
Vi iz JNA vojnih škola ste u svakom pogledu stručnjaci..DomoljUpče, na tečaju sam lupanja čekićem po ef 16 i utovaranja samohodnih haubica u helikoptere, kažu ovdje to je kraljevska disciplina koju samo najbolji savladavaju.
![]()
U isto vrijeme Putun jaše gol do pasa divljeg medvjeda.Negativna selekcija je doživela kulminaciju, u istom trenutku na vlasti u NATO državama imamo:
- senilnog Bajdena
- retardiranu Analenu
- bezličnog Šolca
- psihijatrijski slučaj po imenu Makron
- nenormalnu + retardiranu Kaju Kalas
- izgubljenog Sunaka
- do koske korumpiranu Ursulu
- rasistu Borelja
- gomilu bezlične mase koja se razlikuje samo po imenu: Rute, Habek, Stamer...
I koji je rezultat, jeste li osvojili nešto sa svom tom moći?Došle granate ruski propagandista se žali..