Casual Observer
Stara legenda
- Poruka
- 90.000
Nešto čudno se dešava, nemaju ljudi više vremena da obučavaju Ukro pilote:Poseti bre psihijatra, udarilo ti na nerve ovo piskaranje
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nešto čudno se dešava, nemaju ljudi više vremena da obučavaju Ukro pilote:Poseti bre psihijatra, udarilo ti na nerve ovo piskaranje
Vi ste vec tamo gde pripadate. Od Srbije okrenite glavu i bavite se svojim problemima. Moze Srbija bez vas…Pod hitno u NATO i EU, tu nam je mesto, a ne u nekim azijskim savezima.
A kaj ti je nejasno, rusosrbine?Још када и вама лажовима веровали.
O zapadu i pričam,sve boleštine dolaze upravo sa zapada.90-te nećeš ponovo gledati dok je ova ekipa na vlasti u Rusiji,jer zapad nije uspeo da instalira svoju ekipu u vrh vlasti kao onda.Mislis da na zapadu ili u Ukrajini nema ovakvih zena?
Nakon sloma ruske ekonomije ogroman broj tih Ruskinja ce u potrazi za boljim zivotom emigrirati na zapad (vec ih pobjeglo stotine tisuca), a mi cemo ih rado ugostiti.
Kada te neko otvoreno vredja na nacionalnoj televiziji i to više puta u toku dana na nekoliko kanala i ti ga i dalje nazivaš bratom i tapšeš ga po ramenu, to govori koliko mrziš svoju državu i koliko radiš protiv nje kada okrećeš glavu na drugu stranu i praviš se gluv i lud.Очигледно је само једно да си ти аутошовиниста и не можеш да поднесеш да српски миљеници добијају рат па пишеш лудорије и глупости.
Знам те пушко кад си пиштољ била.
Mi ih ne prodajemo Ukrajincima direktno, mi ih prodajemo Italijanima da dopune svoje zalihe koje su poslali Ukrajincima, tako da nek se obrate njima.
Neko reče da su ameri još 2016- ili 2018-e ga pripremali za penziju, potrošio se.Gde je dron?
Pogledajte prilog 1570248
A zasto palamudis u mnoziniNađi nekog starijeg da ti pomogne. Nećemo se objašnjavamo sa decom !!!
Evo, iznad. Ni pet minuta nije proslo, vec se dokazao post.U medicini to stanje ima svoj naziv i šifru, inače jako su skloni teorijama zavere.
EU se polomila da primi Drugu Srbiju, pardon, vi ste tamo još od 2003-će, kako ono beše?Pod hitno u NATO i EU, tu nam je mesto, a ne u nekim azijskim savezima.
Ne lupaj. Spin.Ovo je kučkinski...
.
Uglavnom,ostaje činjenica da bradatih našminkanih nakaza nema na ulicama Rusije.Ne treban ici toliko daleko.
I u Njemackoj ih ima masa. Doduse vecinom prosjecne Ruskinje koje traze muza na sotonskom zapadu.
Тамо се "вика" као "ХасоМујо", али га нико не ферма, нити му одговара.....зато се овде намеће !Sta ves ti ma Srpskom gorumu. Imas tamo one vase. Idi namokri se …
Ko ste tačno ti “vi”? Msm da li si uopšte pročitao članak? Anonimni “ekspert” rekao, plus izjava AV od prošle godine kad su ga Rusi ulovili i javno vukli za uši.Odlično, konačno nešto pametno i sa naše strane, da gledamo svoj interes.
Uostalom svi to rade, što bi mi izigravali budale.
Rusi treba da razmisle recimo zašto još uvek izvoze titanijum u USA koji se dominantno koristi u vojnoj avijaciji a ne da se brinu gde završavaju srpse granate.
Mi ih ne prodajemo Ukrajincima direktno, mi ih prodajemo Italijanima da dopune svoje zalihe koje su poslali Ukrajincima, tako da nek se obrate njima.
Pitaj Avganistan, Ukrajinu, Letoniju, Estoniju, Litvaniju, Moldaviju, Rumuniju, Poljsku, Češku, Čečeniju, Dagestan, Tadžikistan, Turkmenistan, Kazahstan, Gruziju....šta misle o Rusiji i ko je njima doneo zlo.O zapadu i pričam,sve boleštine dolaze upravo sa zapada.90-te nećeš ponovo gledati dok je ova ekipa na vlasti u Rusiji,jer zapad nije uspeo da instalira svoju ekipu u vrh vlasti kao onda.
I to žesto isfrustrirani, zapenušani.Очигледно је само једно да си ти аутошовиниста и не можеш да поднесеш да српски миљеници добијају рат па пишеш лудорије и глупости.
Знам те пушко кад си пиштољ била.
Ne lupetaj, samo istočnoevropski kompleksaši (“velike nacije”, tj u pokušaju) kao što su Poljska i Rumunija, plus Česi koji su zbog Rusa morali da puste Slovake mrze Ruse, sve zbog toga što im nisu dali tuđe terititorije.Pitaj Avganistan, Ukrajinu, Letoniju, Estoniju, Litvaniju, Moldaviju, Rumuniju, Poljsku, Češku, Čečeniju, Dagestan, Tadžikistan, Turkmenistan, Kazahstan, Gruziju....šta misle o Rusiji i ko je njima doneo zlo.
Zahebi.Шта каже на овом страном језику, преведи нама који не знамо?
Иначе, већину људи који ово читају заболе туки за "qqriq i ukrowermaht bojna" и кога они подржавају, већ их интересује има ли нешто ново и значајно да се дешава.
Ovde moderator Emihs moze da ubaci svoje rasisticke komentare, posto je poznat po njima na forumuСитуација у кенијском парламенту након проглашења Кеније за главног савезника САД ван НАТО-а
Zahebi.