Rat u Ukrajini (34)

Da li uskoro sledi direktan sukob između Rusije i NATO?

• Ukupno glasova
    79
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ironično, rekao je šta je rekao, mada ima još uvreda na drugim televizijama u Rusiji, krenula je medijska kampanja protiv Srbije, baš odvratna kampanja.
Ako je nešto dobro u ovim dešavanjima to je da konačno Rusija pokazuje pravo lice šta misli o Srbiji, na žalost mi jesmo kučka od države koja ne zna šta želi, država koja je izmanipilisana Moskovskom propagandom botoksiranog naci kepeca Smrdimira Putlera, sad beremo plodove naše bratske saradnje.
Seli se negde gde ti je bolje.

To je tvoje mišljenje i promeniti se ne može, kao što ni ti ne možeš promenit nečije mišljenj vezano za bratsku Rusiju. Tako da džabe krećiš i gubiš vreme oko toga.
Ja ću uvek isticati svoje mišljenje dokle god budem bio okružen idiotima koji nameću svoje mišljenje već godinama, 34 put otvorena tema o nametanju lažnih vesti i ubedjivanju, džaba si krečio, nije ti ovo Rusija.

Ironično, rekao je šta je rekao, mada ima još uvreda na drugim televizijama u Rusiji, krenula je medijska kampanja protiv Srbije, baš odvratna kampanja.
Ako je nešto dobro u ovim dešavanjima to je da konačno Rusija pokazuje pravo lice šta misli o Srbiji, na žalost mi jesmo kučka od države koja ne zna šta želi, država koja je izmanipilisana Moskovskom propagandom botoksiranog naci kepeca Smrdimira Putlera, sad beremo plodove naše bratske saradnje.
Rekao je ono šta misli.
A onda je poslije shvatio da je to trebao zadržati za sebe.
Kako god, taj nacista je žešće dno ruskog medijskog prostora, a konkurencija je strahovita.

Prvo ja nisam na Ruskoj strani.
Nisi mi odgovorio na pitanje i vešto mi izbegavaš odgovoriti tako što na moje pitanje poštavljaš pitanja.
U Rusiji se trenutno vodi ogromna propaganda protiv Srbije, počeli su da nas blate na svim televizijama, Kosovo koriste kao opravdanje za anektiranje Ukrajinskih oblasti i živ bio pa video uskoro će da nam zabiju nožekanju u ledja za Kosovo, a ti ih i dalje nazivaj braćom dok su prodavali oružije svima koji su ratovali protiv nas, živ bio pa video brate Srbine, ako se od lažnog patriotizma iza koje stoji Rusija ikada osvestiš.

A s druge strane NATO o nama sve najbolje :lol:

To je odgovor na moj post gde Rusija vredja Srbiju, na nacionalnoj televiziji?
Bravo ti ga bravo manipulatoru.
Oni misle da je to montaza

Misle da se Ruje ne ljute jer Vucic izvozi rakete, granate, minobacace, delove za sovjetsku opremu, i ko zna sta jos u Ukrajinu

Cak i kad je ono Rusija pokazala da sin Ukrajinskog generala ide u Beograd i direktno kupuje, oni pravdaju to kao kupio je neko drugi pa dao Ukrajini

Oni misle da je to montaza

Misle da se Ruje ne ljute jer Vucic izvozi rakete, granate, minobacace, delove za sovjetsku opremu, i ko zna sta jos u Ukrajinu

Cak i kad je ono Rusija pokazala da sin Ukrajinskog generala ide u Beograd i direktno kupuje, oni pravdaju to kao kupio je neko drugi pa dao Ukrajini
U medicini to stanje ima svoj naziv i šifru, inače jako su skloni teorijama zavere.

Postoji odredjena doza podsmeha u nekim krugovima koja se naziva ''Potemkinova sela.''
Medjutim istina je da su to danas veliki gradovi, potpuno stvarni koje je podigla Rusija.
Malo je neshvatljivo oklevanje Rusije da prizna Novo Rusiju za deo svoje istorijske zemlje.
Sve je to do Modavije Rusko bez obzira koji tu narodi žive.
Rusija treba da postavi granicu i ''zdravo'' , nema više mekog pristupa.

Od početka specijalne operacije Rusija kasni najmanje 24 časa sa reakcijom na pretnje ili dogadjaje.
Nekako ih Evropa i Ukrajina preduhitre što je neprihvatljivo.
Rusija mora biti ispred mogućih reakcija Evrope barem 24 časa unapred.
Rusija sada kasni 7 dana najmanje sa reakcijom na terenu, inače kasne bar 20 godina u svemu ostalom, od ekonomije do industrije.

Pazite, Na Ruskoj drzavnoj TV nisu Ameriku, ili Nemacku, ili Estoniju nikad nazivali kuckama

A Srbiju da. Koja je to cast ljudi moji, da Srbija postane lider u necemu, pa makar bili kucka na ruskoj drzavnoj TV
Pa oni su rekli šta misle o nama, doživljavaju nas kao kučku i stvarno smo tako i ispali, iskoristili kučku pa nas se odriču, više im nismo bitni dok ludaci ovde na forumu mašu njihovim zastavicama i veličaju nacistu iz Kremlja.

Ja ću uvek isticati svoje mišljenje dokle god budem bio okružen idiotima koji nameću svoje mišljenje već godinama, 34 put otvorena tema o nametanju lažnih vesti i ubedjivanju, džaba si krečio, nije ti ovo Rusija.
Ko ti brani da iznosiš svoje mišljenje, i mi smo nažalost okruženi idiotima, ali šta da radimo, takav nam horoskop

Pazite, Na Ruskoj drzavnoj TV nisu Ameriku, ili Nemacku, ili Estoniju nikad nazivali kuckama

A Srbiju da. Koja je to cast ljudi moji, da Srbija postane lider u necemu, pa makar bili kucka na ruskoj drzavnoj TV

Odlično, konačno nešto pametno i sa naše strane, da gledamo svoj interes.

Uostalom svi to rade, što bi mi izigravali budale.

Rusi treba da razmisle recimo zašto još uvek izvoze titanijum u USA koji se dominantno koristi u vojnoj avijaciji a ne da se brinu gde završavaju srpse granate.
Mi ih ne prodajemo Ukrajincima direktno, mi ih prodajemo Italijanima da dopune svoje zalihe koje su poslali Ukrajincima, tako da nek se obrate njima.

Rusija sada kasni 7 dana najmanje sa reakcijom na terenu, inače kasne bar 20 godina u svemu ostalom, od ekonomije do industrje.
Pogledajmo realno, na prvi mah tako izgleda.
Pogledajte zemlje ispod 200 miliona ( pod uslovom da nisu uvezli stranu uglavnom eu i korejsku inteligenciju poput usa) tj Ruse koji imaju svemirski program, razvoj vakcina, kvalitatnu modernu poljeprivredu u surovim uslovima, razvoj tehnologije pod sankcijama od takozvane '' gvozdene zavese'' , mogućnost proizvodnje sopstvenih helikoptera ( što daleko veće zemlje sa populacijom ne mogu) , razvoj samostalne avioindustreije što je neverovatan uspeh jer to rade samostalno bez hiljade medjunarodnih koperanata, nuklearna industrija da ne pričamo stepen razvoja itd itd itd.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back