Rat u Ukrajini (34)

Da li uskoro sledi direktan sukob između Rusije i NATO?

• Ukupno glasova
    79
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Rusija sada kasni 7 dana najmanje sa reakcijom na terenu, inače kasne bar 20 godina u svemu ostalom, od ekonomije do industrje.
Pogledajmo realno, na prvi mah tako izgleda.
Pogledajte zemlje ispod 200 miliona ( pod uslovom da nisu uvezli stranu uglavnom eu i korejsku inteligenciju poput usa) tj Ruse koji imaju svemirski program, razvoj vakcina, kvalitatnu modernu poljeprivredu u surovim uslovima, razvoj tehnologije pod sankcijama od takozvane '' gvozdene zavese'' , mogućnost proizvodnje sopstvenih helikoptera ( što daleko veće zemlje sa populacijom ne mogu) , razvoj samostalne avioindustreije što je neverovatan uspeh jer to rade samostalno bez hiljade medjunarodnih koperanata, nuklearna industrija da ne pričamo stepen razvoja itd itd itd

Pa oni su rekli šta misle o nama, doživljavaju nas kao kučku i stvarno smo tako i ispali, iskoristili kučku pa nas se odriču, više im nismo bitni dok ludaci ovde na forumu mašu njihovim zastavicama i veličaju nacistu iz Kremlja.
Pa, koliko ja licno znam, traze se modaliteti da US vojne korporacije udju u suvlasnicke odnose u Srpsku namensku

To znaci samo jedno, da je clanstvo Srbije u NATO na pomolu, jer bez toga nece biti deljenja NATO tehnologije, zasto bi inace i ulazili u Srpsku namensku

Pa, koliko ja licno znam, traze se modaliteti da US vojne korporacije udju u suvlasnicke odnose u Srpsku namensku

To znaci samo jedno, da je clanstvo Srbije u NATO na pomolu, jer bez toga nece biti deljenja NATO tehnologije, zasto bi inace i ulazili u Srpsku namensku
Pod hitno u NATO i EU, tu nam je mesto, a ne u nekim azijskim savezima.

Pod hitno u NATO i EU, tu nam je mesto, a ne u nekim azijskim savezima.
Trk još nisi !!!

Cracking Up Lol GIF by Rodney Dangerfield

Odlično, konačno nešto pametno i sa naše strane, da gledamo svoj interes.

Uostalom svi to rade, što bi mi izigravali budale.

Rusi treba da razmisle recimo zašto još uvek izvoze titanijum u USA koji se dominantno koristi u vojnoj avijaciji a ne da se brinu gde završavaju srpse granate.
Mi ih ne prodajemo Ukrajincima direktno, mi ih prodajemo Italijanima da dopune svoje zalihe koje su poslali Ukrajincima, tako da nek se obrate njima.
Rusi su snabdevali Hrvatsku, protiv Srbije devedesetih. Glasali za Sankcije Srbiji i Crnoj Gori.

Prodaju gas 30% jeftinije NATO zemljama nego "prijateljskoj Srbiji tj pravoslavnoj braci Slovenima"

Srbija im sluzi kao figura za zrtvu da ometaju zapad da olaksaju sebi

Postoji odredjena doza podsmeha u nekim krugovima koja se naziva ''Potemkinova sela.''
Medjutim istina je da su to danas veliki gradovi, potpuno stvarni koje je podigla Rusija.
Malo je neshvatljivo oklevanje Rusije da prizna Novo Rusiju za deo svoje istorijske zemlje.
Sve je to do Modavije Rusko bez obzira koji tu narodi žive.
Rusija treba da postavi granicu i ''zdravo'' , nema više mekog pristupa.
Rusija započela rat s on priča o mekom pristupu...

Ironično, rekao je šta je rekao, mada ima još uvreda na drugim televizijama u Rusiji, krenula je medijska kampanja protiv Srbije, baš odvratna kampanja.
Ako je nešto dobro u ovim dešavanjima to je da konačno Rusija pokazuje pravo lice šta misli o Srbiji, na žalost mi jesmo kučka od države koja ne zna šta želi, država koja je izmanipilisana Moskovskom propagandom botoksiranog naci kepeca Smrdimira Putlera, sad beremo plodove naše bratske saradnje.

Очигледно је само једно да си ти аутошовиниста и не можеш да поднесеш да српски миљеници добијају рат па пишеш лудорије и глупости.
Знам те пушко кад си пиштољ била.

Pogledajmo realno, na prvi mah tako izgleda.
Pogledajte zemlje ispod 200 miliona ( pod uslovom da nisu uvezli stranu uglavnom eu i korejsku inteligenciju poput usa) tj Ruse koji imaju svemirski program, razvoj vakcina, kvalitatnu modernu poljeprivredu u surovim uslovima, razvoj tehnologije pod sankcijama od takozvane '' gvozdene zavese'' , mogućnost proizvodnje sopstvenih helikoptera ( što daleko veće zemlje sa populacijom ne mogu) , razvoj samostalne avioindustreije što je neverovatan uspeh jer to rade samostalno bez hiljade medjunarodnih koperanata, nuklearna industrija da ne pričamo stepen razvoja itd itd itd.
U nuklearnoj i svemirskoj tehnologiji su broj 1 u svetu.
Da ne pricam o hipersonicnoj tehnologiji i prvi su i jedini u svetu koji imaju tehnologiju motora za krstarece projektile neogranicenog dometa…

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back