Rat u Ukrajini (34)

Da li uskoro sledi direktan sukob između Rusije i NATO?

• Ukupno glasova
    79
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ruski mediji nazivaju Srbiju kučkom, zato što je Ukrajini donirala municiju...ovo jenodlomsk emisije koja traje skoro 2 sata, najstrašnije su pljuvali Srbiju.

Ajde sada kremljoboti, da makar malo volite svoju državu vi bi pljuvali Rusiju zato što je Hrvatskoj donirala oružije za vreme oluje.

Americki partizani srusili zeleznicki most u Americi :bravo::bravo::bravo:

Prilozi

• IMG_4274.jpeg
    IMG_4274.jpeg
    119,2 KB · Pregleda: 11
Не лажи. Украјина је продала усташији неисправан и непотпу систем за одбрану којим су се они дичили али га нису могли да користе ни један минут нити секунд. Осим тога продали су им и неко друго наоружање.
Koju drogu koristiš brate Srbine?
Pa Rusija je naoružavala Hrvatsku od municije za puške do granata i uniformi...

Šta kažeš na odlikovanje Stipe Mesića od strane Putina za borbu protiv fašizma?
Šta kažeš na to da Putin nikada nije odlikovao Srbiju za borbu protiv fašizma?
Šta kažeš na prozivanje Srbije da je drolja i kučka u emisiji nacionalne televizije, skoro dva sata su blatili Srbiju kako smo prodali Ukrajini municiju za 800 miliona dolara, žašto štitiš Rusiju posle sve navedenog gore?

https://www.vecernji.hr/vijesti/putin-odlikovao-mesica-805661

Amnezija?
Selektivna istorija?

Зашто си отишао у Украјину, монси? Само умри тамо! Француска војска у Украјини обукла је свињу као Макрона „Због вас умиремо овде у Украјини... вас брига за животе Француза, ви нас замењујете мигрантима...
TO su Rusi, samo upakovani u uniforme sa france zastavom.

Šta kažeš na prozivanje Srbije da je drolja i kučka u emisiji nacionalne televizije, skoro dva sata su blatili Srbiju kako smo prodali Ukrajini municiju za 800 miliona dolara, žašto štitiš Rusiju posle sve navedenog gore?

Amnezija?
Selektivna istorija?

Хеј, јеси ли ти нормалан? Прочитај добро о чему си писао и на шта сам ти одговорио. Сада шириш тему а немам времена да ти на будалаштине одговарам јер је утакмица почела.

Amnezija?
Selektivna istorija?
Pa rekao je "oprosti, nisam mislio da je Srbija kučkica, ponijele me emocije".

Ако смо ми и Руси браћа - кесе нам нису сестре. А продали смо неким земљама које су тврдиле да неће ићи у Украјину.

Е сад што има будала и на руској страни који су се докопали компјутера, као ти, је друго питање.
Prvo ja nisam na Ruskoj strani.
Nisi mi odgovorio na pitanje i vešto mi izbegavaš odgovoriti tako što na moje pitanje poštavljaš pitanja.
U Rusiji se trenutno vodi ogromna propaganda protiv Srbije, počeli su da nas blate na svim televizijama, Kosovo koriste kao opravdanje za anektiranje Ukrajinskih oblasti i živ bio pa video uskoro će da nam zabiju nožekanju u ledja za Kosovo, a ti ih i dalje nazivaj braćom dok su prodavali oružije svima koji su ratovali protiv nas, živ bio pa video brate Srbine, ako se od lažnog patriotizma iza koje stoji Rusija ikada osvestiš.

Pa rekao je "oprosti, nisam mislio da je Srbija kučkica, ponijele me emocije".
Ironično, rekao je šta je rekao, mada ima još uvreda na drugim televizijama u Rusiji, krenula je medijska kampanja protiv Srbije, baš odvratna kampanja.
Ako je nešto dobro u ovim dešavanjima to je da konačno Rusija pokazuje pravo lice šta misli o Srbiji, na žalost mi jesmo kučka od države koja ne zna šta želi, država koja je izmanipilisana Moskovskom propagandom botoksiranog naci kepeca Smrdimira Putlera, sad beremo plodove naše bratske saradnje.

Хеј, јеси ли ти нормалан? Прочитај добро о чему си писао и на шта сам ти одговорио. Сада шириш тему а немам времена да ти на будалаштине одговарам јер је утакмица почела.
Jel navijaš za Rusiju ili za Srbiju dok gledaš utakmicu, ili ti se pričinjava da je Srbija postala Rusija?

Prvo ja nisam na Ruskoj strani.
Nisi mi odgovorio na pitanje i vešto mi izbegavaš odgovoriti tako što na moje pitanje poštavljaš pitanja.
U Rusiji se trenutno vodi ogromna propaganda protiv Srbije, počeli su da nas blate na svim televizijama, Kosovo koriste kao opravdanje za anektiranje Ukrajinskih oblasti i živ bio pa video uskoro će da nam zabiju nožekanju u ledja za Kosovo, a ti ih i dalje nazivaj braćom dok su prodavali oružije svima koji su ratovali protiv nas, živ bio pa video brate Srbine, ako se od lažnog patriotizma iza koje stoji Rusija ikada osvestiš.
To je tvoje mišljenje i promeniti se ne može, kao što ni ti ne možeš promenit nečije mišljenj vezano za bratsku Rusiju. Tako da džabe krećiš i gubiš vreme oko toga.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back