I onda koji je konkretno problem sa Ladom Nivom?
Не знам. Ти проблеме измишљаш или их преносиш па нам их и објасни.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I onda koji je konkretno problem sa Ladom Nivom?
Americki partizani srusili zeleznicki most u AmericiRuski mediji nazivaju Srbiju kučkom, zato što je Ukrajini donirala municiju...ovo jenodlomsk emisije koja traje skoro 2 sata, najstrašnije su pljuvali Srbiju.
Ajde sada kremljoboti, da makar malo volite svoju državu vi bi pljuvali Rusiju zato što je Hrvatskoj donirala oružije za vreme oluje.
Na snimku nema dejstva PVO . Jasno se vidi da su gadjali civile. Ukrajinaje zlocinacka drzava.
Amerika je teroristicka drzava.
NAFO JE TERORISTICKA ORGANIZACIJA.
Ti si deo tog sveta
Koju drogu koristiš brate Srbine?Не лажи. Украјина је продала усташији неисправан и непотпу систем за одбрану којим су се они дичили али га нису могли да користе ни један минут нити секунд. Осим тога продали су им и неко друго наоружање.
TO su Rusi, samo upakovani u uniforme sa france zastavom.Зашто си отишао у Украјину, монси? Само умри тамо! Француска војска у Украјини обукла је свињу као Макрона „Због вас умиремо овде у Украјини... вас брига за животе Француза, ви нас замењујете мигрантима...
To je odgovor na moj post gde Rusija vredja Srbiju, na nacionalnoj televiziji?Americki partizani srusili zeleznicki most u Americi![]()
Hoćeš reći da glavni ruski propagandist Solovljev laže?Не знам. Ти проблеме измишљаш или их преносиш па нам их и објасни.
I posle taj isti tip izjavi šta ?Ruski mediji nazivaju Srbiju kučkom, zato što je Ukrajini donirala municiju...ovo jenodlomsk emisije koja traje skoro 2 sata, najstrašnije su pljuvali Srbiju.
Ajde sada kremljoboti, da makar malo volite svoju državu vi bi pljuvali Rusiju zato što je Hrvatskoj donirala oružije za vreme oluje.
Koju drogu koristiš brate Srbine?
Pa Rusija je naoružavala Hrvatsku od municije za puške do granata i uniformi...
Šta kažeš na odlikovanje Stipe Mesića od strane Putina za borbu protiv fašizma?
Šta kažeš na to da Putin nikada nije odlikovao Srbiju za borbu protiv fašizma?
Šta kažeš na prozivanje Srbije da je drolja i kučka u emisiji nacionalne televizije, skoro dva sata su blatili Srbiju kako smo prodali Ukrajini municiju za 800 miliona dolara, žašto štitiš Rusiju posle sve navedenog gore?
https://www.vecernji.hr/vijesti/putin-odlikovao-mesica-805661
Amnezija?
Selektivna istorija?
Pa rekao je "oprosti, nisam mislio da je Srbija kučkica, ponijele me emocije".Koju drogu koristiš brate Srbine?
Pa Rusija je naoružavala Hrvatsku od municije za puške do granata i uniformi...
Šta kažeš na odlikovanje Stipe Mesića od strane Putina za borbu protiv fašizma?
Šta kažeš na to da Putin nikada nije odlikovao Srbiju za borbu protiv fašizma?
Šta kažeš na prozivanje Srbije da je drolja i kučka u emisiji nacionalne televizije, skoro dva sata su blatili Srbiju kako smo prodali Ukrajini municiju za 800 miliona dolara, žašto štitiš Rusiju posle sve navedenog gore?
https://www.vecernji.hr/vijesti/putin-odlikovao-mesica-805661
Amnezija?
Selektivna istorija?
Hoćeš reći da glavni ruski propagandist Solovljev laže?
Faca kaže da nije baš tako mislio..I posle taj isti tip izjavi šta ?
OzbiljnoPa rekao je "oprosti, nisam mislio da je Srbija kučkica, ponijele me emocije".
Ja citirao njega jer nisam to isisao iz prsta.Соловјева нисам поменуо већ тебе.
Jel ?Faca kaže da nije baš tako mislio..
Dobio je neke disciplinske mjere.
Prvo ja nisam na Ruskoj strani.Ако смо ми и Руси браћа - кесе нам нису сестре. А продали смо неким земљама које су тврдиле да неће ићи у Украјину.
Е сад што има будала и на руској страни који су се докопали компјутера, као ти, је друго питање.
Ja mislio da su Indijanci..Americki partizani srusili zeleznicki most u Americi![]()
Da i ti to znaš..
Ironično, rekao je šta je rekao, mada ima još uvreda na drugim televizijama u Rusiji, krenula je medijska kampanja protiv Srbije, baš odvratna kampanja.Pa rekao je "oprosti, nisam mislio da je Srbija kučkica, ponijele me emocije".
Jel navijaš za Rusiju ili za Srbiju dok gledaš utakmicu, ili ti se pričinjava da je Srbija postala Rusija?Хеј, јеси ли ти нормалан? Прочитај добро о чему си писао и на шта сам ти одговорио. Сада шириш тему а немам времена да ти на будалаштине одговарам јер је утакмица почела.
To je tvoje mišljenje i promeniti se ne može, kao što ni ti ne možeš promenit nečije mišljenj vezano za bratsku Rusiju. Tako da džabe krećiš i gubiš vreme oko toga.Prvo ja nisam na Ruskoj strani.
Nisi mi odgovorio na pitanje i vešto mi izbegavaš odgovoriti tako što na moje pitanje poštavljaš pitanja.
U Rusiji se trenutno vodi ogromna propaganda protiv Srbije, počeli su da nas blate na svim televizijama, Kosovo koriste kao opravdanje za anektiranje Ukrajinskih oblasti i živ bio pa video uskoro će da nam zabiju nožekanju u ledja za Kosovo, a ti ih i dalje nazivaj braćom dok su prodavali oružije svima koji su ratovali protiv nas, živ bio pa video brate Srbine, ako se od lažnog patriotizma iza koje stoji Rusija ikada osvestiš.