Bojan_BRT
Buduća legenda
- Poruka
- 27.610
Amerika smrdi po aziji a koreja i kina pretnja,treba isutirati sve u brlog pa ni zutaci nece da sikcu
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ima K. ne daj boze da se uveris.I nema potrebe
Sposobni su rusi sami sa ovim da izadju na kraj
Prem da je cela EU i svi anglosaksonci protiv rusije ,ali ima rusija resursa i snage da sama izadje na kraj sa time
Pa izašla je u 2WWW sa 4 miliona nemaca na kraj
e al sve se pravim da sam na njihovu stranu i onda im odjednom bacim kao “ au jbt tri diverzantske grupe primecene u centar Kurska”. Oni jadni u nesvestStruja i internet ugaseni,zato trolovi j nafo gera preuzima stafetu
Pa da,uskoro kursk ulazi u ukrajinu,na tviterue al sve se pravim da sam na njihovu stranu i onda im odjednom bacim kao “ au jbt tri diverzantske grupe primecene u centar Kurska”. Oni jadni u nesvest![]()
idi sad na kanal Kajzer Soze. Upravo sam im pustio vodicu malo.Pa da,uskoro kursk ulazi u ukrajinu,na tviteru
Nisam u chatu stalno se svadjaju oko cetnika i i komunista.idi sad na kanal Kajzer Soze. Upravo sam im pustio vodicu malo.Znam da si member
Možda su se skinuli zbog velikih vrućina kao ovaj u gaće. Doduše nije dobrovoljno ali eto...Stali skroz kod kurska,cekaju pojacanja.
Spalili Rusi vaukumom sve
...ali izgled vara.to je za njihovo dobro. Jačam im imunitet![]()
Izvini, bio je to Branko Lori, nabrojao pola Afrike i sve clanice BRIKSa kao ruske saveznice.Gde sam ja to nabrojao???
Наиван је био СССР који је због неке глупости привремено напустио Савет безбедности УН (то им се више никада није поновило). Онда су САД то наравно искористиле и под маском УН ушле у Кину. Било је симболично и других нација, али то је био рат Америке и Кине и наравно несрећних Кореанаца. Толико о наивности.Mislim da znas redosled ko je koga napao ali se pravis naivan. Severna napala Juznu Koreju, UN ne Amerika se umesale da povrate okupirane teritorije J. Koreje kada i Kina mig Staljina ulazi u S. Koreju, nije Amerika napala Kinu nego je Kina napala snage UN
Ime poznatog ruskog fizicara.Kurčatov!![]()
Komu njare napustili Savet Bezbednisti misleci da se rezolucija o ratu u Koreji ne moze doneti bez njih to ne menja cinjenicu da su komunisti pokrenuli taj rat krseci sporazume zakljucene samo nekoliko godina ranije to isto danas rade preruseni komunisti iz Kremlja. Amerikanci su cinili trecinu snaga UN ostalih je bilo mnogo vise a ne simbolicno.Наиван је био СССР који је због неке глупости привремено напустио Савет безбедности УН (то им се више никада није поновило). Онда су САД то наравно искористиле и под маском УН ушле у Кину. Било је симболично и других нација, али то је био рат Америке и Кине и наравно несрећних Кореанаца. Толико о наивности.
Као и Велики рат, само је из неког разлога назван "примирјем".WW2 je završen za zelenim stolom? Da, ako pod time smatraš potpis na "bezuvjetna kapitulacija".
Добар каламбур и прилично истинит!Ono što želiš zataškati stavi na naslovnicu.