febo_ch
Elita
- Poruka
- 17.822
Iiii ni prvi ni zadnji put, nego pozabavi se KurskomNamazase kijev korejskim raketama,ni struje ni interneta

A mogo bi i skoknit do Kurska pa da nam posaljes friske fotografije kao sto si slao iz Bahmuta

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Iiii ni prvi ni zadnji put, nego pozabavi se KurskomNamazase kijev korejskim raketama,ni struje ni interneta

E sad mi stvarno nije ništa jasno....pa po pričama mog ćaleta s početka rata Rusi su do sad trebali biti brat bratu barem u Lisabonu
Najmoćnija armija na svijetu je uspjela otkinuti cak ovoliko teritorije protiv slabasne korumpirane Ukrajine... I to za nepune 3 godine ratovanja.
Snimci su skinuti sa leseva ukrajinskih vojnika. Ubrzo nakon likvidacije te tu pozicije su zauzele ruske trupeСнимак акционе камере. Група Оружаних снага Украјине је откривена и нашла се под ватром. Доњецки правац.
Курски правац. На снимку се види ватрено уништење оклопне групе и непријатељског личног састава који су те ноћи планирали да ударе на аутопут Љгов-Риљск.
Оклопна група је откривена нашим извиђањем, након чега је погођена ракетним и артиљеријским ударом.
https://x.com/chilim67/status/1822240224149127552
A ona spaljena kolona vozila sa oznakom Z su isto tako ukrajinska vozila samo sto im je to bio dio taktike da predju preko granice nezapazeno. Jel tako ?Snimci su skinuti sa leseva ukrajinskih vojnika. Ubrzo nakon likvidacije te tu pozicije su zauzele ruske trupe

Trolovanje iz nemoći.Prave drustvo opruzenim Putinovim i Kadirovim dobrovoljcima. Izgleda da bog ne haje za tvoje molitve upucene za dobro majke Rusije, bas je nemilosrda.
Ala je tebe naložio Index.hr, a tek masovna psihoza na forum.hr. Oladite malo, od toga može i da se skrene.A ona spaljena kolona vozila sa oznakom Z su isto tako ukrajinska vozila samo sto im je to bio dio taktike da predju preko granice nezapazeno. Jel tako ?
A Elon Musk je iz Republike Srpske![]()
Ajde Febomire da ne kmečiš:Bice materijala za botorussku jorgan udarnu nocnu smjenu![]()
![]()
Ujutro citamo o nevidjenim uspjesima russke bivse armije koja je umalo jelte stigla do predgadja Madrida
Cekaju instrukcije iz botofarme![]()
Što se ovo dogodilo? Rusi napreduju? Zar vi niste na Kamčatki?A ona spaljena kolona vozila sa oznakom Z su isto tako ukrajinska vozila samo sto im je to bio dio taktike da predju preko granice nezapazeno. Jel tako ?
A Elon Musk je iz Republike Srpske
A vi jos vjerujete u prejaku Rusiju i spasitelja Putina, izvini stvarno nisam znao..Trolovanje iz nemoći.
Još se tešiš zvaničnim Ukro saopštenjima? A da, pa ti živiš na forum.hr.A vi jos vjerujete u prejaku Rusiju i spasitelja Putina, izvini stvarno nisam znao..
Samo ne izgleda mi bas na ovom videu vas idol toliko samouvjereno i ne djeluje mi bas kao da mu ide sve po planu kako vi to ovdje predstavljate.. Ne znam, možda griješim
Baš ste pobedonosni, nema šta:A vi jos vjerujete u prejaku Rusiju i spasitelja Putina, izvini stvarno nisam znao..
Samo ne izgleda mi bas na ovom videu vas idol toliko samouvjereno i ne djeluje mi bas kao da mu ide sve po planu kako vi to ovdje predstavljate.. Ne znam, možda griješim![]()
Kursk ce da se resi,sto bi ti slao kad sam lazov,ti ovde kacis leseve iz vijetnama i govoris drugima da lazuIiii ni prvi ni zadnji put, nego pozabavi se Kurskom
A mogo bi i skoknit do Kurska pa da nam posaljes friske fotografije kao sto si slao iz Bahmuta![]()
Šta da šalje? Mumificirane Ukre?Iiii ni prvi ni zadnji put, nego pozabavi se Kurskom
A mogo bi i skoknit do Kurska pa da nam posaljes friske fotografije kao sto si slao iz Bahmuta
ciji bese da je ovaj klon nalog?Ala je tebe naložio Index.hr, a tek masovna psihoza na forum.hr. Oladite malo, od toga može i da se skrene.
konjil li si ti.https://www.washingtonpost.com/world/2024/08/10/ukraine-belgorod-kursk-russia-occupied-war/
Svaka cast za Ukrajince! Putin misli da dve godine moze cerupati UKR teritorije, a onda "kuku majkeeee" kada im UKR vrati milo za drago. Ovo je razumljivo jer nemaju drugih izbora. Pravda uvek pobedi. Drago mi je sto ne vrse zlocine nad gradjanima Rusije u zauzetim teritorijama. Tako treba i da ostane. Sta god da UKR vojska zauzme u Rusiji, moraju se pokazati kao prijatelji naroda i oslobodioci. Sada bi bilo idealno da Ukrajinci pomognu formiranje nekakve ruske oslobodilacke armije, koja bi imala za cilj da oslobodi Rusiju od Putinove strahovlade. U svakom selu Kurske Oblasti organizovati slobodne izbore. Ako su Rusi u UKR mogli da sprovode referendume, mogu i Ukrajini izbore po Rusiji.
Inace, koliko god navijao za Ukrajinu jer je zrtva (iako vise volim Rusiju i Ruski narod) Putinove totalitarne politike, toliko me brine jer je kompletna srpska elita (podrzana od vecine naroda) isprojektovala da ce Rusi vratiti Kosovo. Oni nisu u stanju svoju drzavu da odbrane, a kamoli Srbiju sa kojom se i ne granice. Emocije po strani, stvar je za Srbe prilicno alarmantna i mora se menjati strategija. Treba se pogledati istini u oci i staviti sve na papir. Promeniti algoritam, strategiju, saveznike. Odrediti prioritete za pitanje Kosova. Fakat je da je Rusija sve slabija vojno, demografski i ekonomski u odnosu na Kinu, SAD i islamske zemlje.
Kazu da se menja odnos snaga u svetu. Menja se, ali u tom odnosu snaga Rusija ide backwards. Kina ce verovatno biti vojno najjaca u jednom momentu, ali oni nisu spremni niti ce biti da u jednu Srbiju posalju trupe. Opet, Zapad ce ostati dovoljno jak da Kini tako nesto onemoguci. Zbog geografije pre svega. Da li Indija moze da pomogne Srbiji? Indija kao i Kina nema ambicije za vojno intervenisanje. Prosto nisu takav narod. Isto vazi kao i za Kinu, nikada oni nece konfrontirati sa Zapadom zbog jednog Kosova. Islamske zemlje kao kolektiv ce uvek podrzati islamsku stranu u bilo kakvom sukobu. Glasanje Irana u GSSB je to potvrdilo.
Islamske zemlje su jedine koj imaju demografsku buducnost i islam ce vec u ovom veku biti najdominantnija svetska religija, sa visemilionskim dijasporama u zemljama Zapada. Da ne pominjem da u Rusiji jedino muslimansko stanovnistvo raste, dok pravoslavno opada i vise nego dalekoistocne manjine.
Zato mene sve ovo brine, jer se Srbija kladi na pogresnog konja, a ne osecam u narodu svest o hitnosti situacije.