Rat u Ukrajini (34)

Da li uskoro sledi direktan sukob između Rusije i NATO?

• Ukupno glasova
    79
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Купјански правац.

Југоисточно од Синковке наше трупе су напредовале 1,3 км и прошириле контролу над територијом на баре код Петропавловке.
Čim je ćirilica kod Bojana znam da po Ruse nije dobro... neka me netko ispravi, ali lik se hvali što su Rusi ušli u neku močvaru???

Poslednja izmena:
Evo kako ta Sisojeva poruka glasi
"Ukrajinski Leopard tenkovi ušli u Bahmut i preciznim i razornim udarima čiste izolirane tačke otpora ruskih agresora.
Sretni su oni koji su pobegli na vrijeme"
Siroma Sisoje:D
Po cijeli dan DomoljUpčad ovdje piše o velikim usrajinskim pobjedama, Rusi već poraženi, sve im uništeno.. Pogledam na mapu, a ono Usrajina sve manja

Shokiran sam, pa kako to?

:ceka:

Deepstate kaze da nije sjajno,ovde se tera paralelni univerzum

Оружане снаге Русије напредују у правцу Торецка

Украјински војни канали ТГ извештавају да су наши борци ослободили део села Лењинскоје (украјински – Пивденоје).

Такође постоји напредак ка путу који води са севера ка Њујорку (не оној у држави Њујорк)
IMG_20240629_115707_765.jpg

mi smo nosili farmerke, žvake, kožne jakne, cigarete..
Da, to je stajling polupismenih šarlatana... Sam, lično i personalno, nisam nikada ni obukao farmerke, nisam nikada kupio ni jednu žvaku, nisam nikada pojeo ni jedan hot-dog ili pizzu, mada volim picu, onu srpsku lepoticu, nisam nikada ni okusio Coca-Colu, nisam kupio kožnu jaknu i nisam nikada, baš nikada, probao ni kapljicu alkohola, sem onoga na pričesti razblaženog i osvećenog vina, jer nikada nisam bio seoski đilkoš i šarlatan, kiteći se tuđim perjem i namećući nekakvu percepciju lošeg načina života ...Čime si ti ponosiš, sam se toga stidim...

Da, to je stajling polupismenih šarlatana... Sam, lično i personalno, nisam nikada ni obukao farmerke, nisam nikada kupio ni jednu žvaku, nisam nikada pojeo ni jedan hot-dog ili pizzu, mada volim picu, onu srpsku lepoticu, nisam nikada ni okusio Coca-Colu, nisam kupio kožnu jaknu i nisam nikada, baš nikada, probao ni kapljicu alkohola, sem onoga na pričesti razblaženog i osvećenog vina, jer nikada nisam bio seoski đilkoš i šarlatan, kiteći se tuđim perjem i namećući nekakvu percepciju lošeg načina života ...Čime si ti ponosiš, sam se toga stidim...
Ahahahahahahaha
Okej, dao si nam objašnjenje, sad je sve jasno

spremas se za raj :D :D :D
mucis se u ovom zivotu da bi uzivao u onom :D :D

Да,могли сте бар музику да промените,ово је Вагнерова матрица.

Back to reality

„Волчански фронт“: река Волчја постала је „река смрти“ за Оружане снаге Украјине

Украјински фашисти настављају безуспешне покушаје да пређу реку Волчју. Овог пута непријатељ је покушао да обнови прелаз користећи тенковски мост. Наравно, био је погођен ватром, и природно се претворио у гомилу метала, постајући још један споменик „НАТО стандардима“.

Непријатељ је у протекла 24 сата више пута покушавао да пребаци резерве преко реке Волчје, али су се сви покушаји непријатеља завршавали на исти начин - уништавањем људства и опреме Оружаних снага Украјине од стране војника Северне гарде.

Сами украјински фашисти су већ назвали реку Волчју - „реку смрти“, која непрестано носи њихове животе у заборав.

https://t.me/c/1595839251/4645
Uvijek objektivno rusko ministarstvo obrane..

Tvrdim da danas nećete vidjeti bolji video, Putin ljubomorno gleda i misli si "Nisu moji Rusi ništa lošiji, iako je letvica visoko postavljena"

I takav bi moj brat - Veliki Sokrat
-----------------------------------
Jednog dana potraži Sokrata neki čovek i reče:

”Znaš li šta sam sve čuo o tvome prijatelju?”

”Trenutak.” odgovori Sokrat. ”Da li si to što mi želis reći prosejao kroz tri sita?”

”Tri sita?”

”Da.” odgovori Sokrat.

”Pre nego ispričaš neke stvari o drugome, dobro je da uzmeš malo vremena i proseješ ono sto želiš reći.

Prvo je sito Istine.
Jesi li proverio da li je istina ono sto mi želiš ispričati?”

”Ne, pa i nisam. Nisam video, samo sam čuo kako pričaju.”

”Dobro! Ne znaš da li je to istina”

Probajmo ponovo: pokušajmo prosejati drugačije, sad ćemo uzeti

sito Dobrote.

Ono sto mi želiš ispričati o prijatelju, je li nesto dobro?”

”Ne, bas suprotno! Čuo sam kako se tvoj prijatelj loše poneo.”

”Dakle,” nastavi Sokrat, ”želiš mi ispričati loše stvari o prijatelju, a nisi siguran jesu li istinite. To i nije bas ohrabrujuće!

Ostalo je još

sito Koristi.

Je li korisno da mi ispričaš sve što je moj prijatelj uradio?”

”Korisno? Pa i ne, ne vjerujem da bi ti to moglo koristiti.”

”Dakle,” zaključi Sokrat, ”ono sto mi želiš ispričati nije Istina, ni Dobro, ni Korisno, pa zašto bi mi onda pričao.

Ne želim ništa znati od onoga što si mi hteo ispričati, i tebi će biti bolje da sve to zaboraviš.”

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back