- Poruka
- 11.007
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Procitao sam sta si postavio i jos nekoliko njegovih analiza o sukobima u Siriji i Gruziji, posmatra dogadjaje kao vojni strucnjak nevezano za licnosti i ideologiju, dobar je ne spada u analiste kako ja mnoge danasnje analiticare zovem.Пухов Р.Н. От «специальной» к «военной» // Россия в глобальной политике. 2024. Т. 22. № 2. С. 21–36.
https://globalaffairs.ru/articles/ot-speczialnoj-k-voennoj/
реална анализа са руске стране, без глупости и навијања
Nije tačno ovo što si napisao!!!Naravno. Dok nisu napali Ukrajinu nitko nije razmisljao o parcanju Rusije.
Sada kada su se Rusi pokazali svoje krvozedene, imperijalisticke ambicije prema svojim susjedima NATO-u ne preostaje nista drugo no da Rusiju baci na koljena i da po mogucnosti neutralizira rusku opasnost za dugo vremena.
Parcanje Rusije po uzoru na Njemacku poslije WW2 je naravno jedna opcija.
Glazba oplemenjuje dušu...štetane pratim ja takve stvari
mi smo nosili farmerke, žvake, kožne jakne, cigarete.. jedan što je u istoj turi bio u moskvi 87me imo sat digitalni sa malim kalkulatorom, nije mu bio za prodaju al kad to videše rusi, podivljaše od želje da ga imaju, ni član politbiroa sovjetskig saveza nije mogo sebi da dozvoli takav luksuz
imam ja orman od oplemenjene iverice, dosta jeGlazba oplemenjuje dušu...šteta
bio je tramp na vlasti pa se nista nije promeniloajde objasni mi logiku da ameri idu po svetu i otcepljuju tako sta im se cefne, plus da sole pamet rusima da oni ne mogu da se pripoje rusiji, moraju da budu ukrajina? za mene je to tvoje van pameti,
jerbo:
ameri to nemaju pravo, a rusi imaju
zapad crta drugima nove granice, a brani rusima sami sebi, jel shvatas ti to? to je BEZAKONJE
da je nama albanija otela kosovo i pripojila ga sebi,. ali nije nego nafo agresor, isti onaj koji brani rusima da se vrate svojoj matici demokratskjim referendumom - to je bezakonje agresorskog zapada, i nafoa, koji se ima ukinuti
cek samo tramp da dodje na vlast, pa ces videti sta sam mislio
Ormar suptilniji od tebe. Jel se prezivaš Bukvić?imam ja orman od oplemenjene iverice, dosta je
Pa cijela EU je američka kolonija. A mi zadnje okupirani smo kolonija američke kolonije.bio je tramp na vlasti pa se nista nije promenilo
a sta je to amerika otcepila po svetu??
Ovaj neće pobijediti...on je biljka.bio je tramp na vlasti pa se nista nije promenilo
a sta je to amerika otcepila po svetu??
Loš prijevod, to je toČovek je možda preterao a moguće i da je prevod loš.U svakom slučaju nedovoljno i neosnovano da bi bio proglašen nacistiom ili fašistom.
To je odgovor na fasisticku izjavu Podoljaka da su civili na Krimu okupatori i legitimna meta ukrajinske vojske.Loš prijevod, to je to![]()
Znači nije loš prijevod, ipak misli da sve Ukrajince treba pobitiTo je odgovor na fasisticku izjavu Podoljaka da su civili na Krimu okupatori i legitimna meta ukrajinske vojske.
Procitao sam sta si postavio i jos nekoliko njegovih analiza o sukobima u Siriji i Gruziji, posmatra dogadjaje kao vojni strucnjak nevezano za licnosti i ideologiju, dobar je ne spada u analiste kako ja mnoge danasnje analiticare zovem.
Rekao je,i dobio je adekvatni odgovor.Znači nije loš prijevod, ipak misli da sve Ukrajince treba pobiti
Na stranu sada to što to Podoljak nije rekao
Prc, DomoljUpče
Čujem i ja iste bajke.Čujem da je Prometej navodno dobio po lampi na Krimu?!![]()