- Poruka
- 12.133
Stabilno…Kako stoji petrorublja?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Stabilno…Kako stoji petrorublja?
Nece. NAFO nema hrabrosti da se sukobi sa silom kao sto je Rusija. NAFO moze da se bori protiv drzava velicine Makedonije .Završit će nuklearnim
Vidim klipove, ne znam već koji po redu, gdje okupatorski vojnik uzme AK sebi pod bradu i prosvira si mozak.
Evo pa uživaj, ovo je iznimka samo za tebe:
18+
Čekam objašnjenje umjesto da fantaziraš o mojoj mašti.
Onda idemo do krajaZavršit će nuklearnim
Nije mu jasno kako je moguće da se ljudi opiru uništenju![]()
Novi potvrđeni gubici
Rus
Rusi u problemu, prelazak granice kod Harkiva se pretvorio u zamku za njih, ogromni gubici u ljudstvu i tehnici, naređeno hitno ukopavanje.
Pogledajte prilog 1554279Pogledajte prilog 1554280Pogledajte prilog 1554281
Ukr
Pogledajte prilog 1554282Pogledajte prilog 1554283
Ako su mogli skupiti 100 000 ljudi na Majdanu, paliti Ruse po zgradama, vezati za bandere i batinati ih, ne vidim što ne bi ponovili sličan scenarij protiv Zelenskog. Valjda je lakše protestirati, dobiti pendrek pod bubrege, nego da te se pošalje u rov, odnosno u 90%-nu smrt.Ukrajinski narod nije želeo rat, nametnut mu je, ali takođe Ukrajinski narod ne odlučuje ni kada će rat stati.
U tome su identični sa nama.
Zato ne uzimaj Ukrajince u usta jer oni ne žele ovo što se dešava i kao što vidiš dosta im je rata, svakog novog regruta skupljaju policijom po ulici, prete, oduzimaju pasoše, kartice, milioni su pobegli. Mnogi biraju da se udave prilikom bekstva nego da stradaju kao topovsko meso na frontu.
Nemoj samo ti da ih braniš i hrabriš da se bore i dalje, licemerno je i bedno
off topic, ali me šokiraju prizori iz Lisabona.
Nisam znala da su i oni pali...
Колико пута си поставио овај клип? Желиш ли то достићи бројку о постављању "за три дана у Кијеву"?
Srbi su se branili sami i okruženi, bez moderne tehnologije protiv celog zapada na njihovom vrhuncu ekonomske i vojne moći. Odabrali smo da ne ginemo i na vreme smo izvukli dobar kompromis, to što su oni prekršili ugovor nije naša krivica, nego njihova sramota.Ti ne možeš razumjeti da Ukrajinci nisu Srbi i da se ne žele predati okupatoru.
Pa ako ne možeš razumijeti, zašto se praviš da razumiješ?
Ako su mogli skupiti 100 000 ljudi na Majdanu, paliti Ruse po zgradama, vezati za bandere i batinati ih, ne vidim što ne bi ponovili sličan scenarij protiv Zelenskog. Valjda je lakše protestirati, dobiti pendrek pod bubrege, nego da te se pošalje u rov, odnosno u 90%-nu smrt.
Meni se cini da ukrajinci vecinom zele nastavak rata sa Rusijom, a i oni koji ne zele, koji su rusofili, su obicni oportunisti koji cekaju definitivan kraj rata da znaju kome ce se prikloniti.
Bojanova poruka je sasvim lepo napisana a ti si isekao poslednji deo.Odnos zapada prema istoku.Nema dalje od toga.
Osim ako dalje ide "ironičan sam, naravno"
Sve je ovo prožvakano X puta, pregledaj malo upise veterana: Dobro situirani gospodin, Mstislav, F. Chief, Frtlajler, Mej bregami, Patata Caliente, Marin83, febo_ch ... uči se, jer se iz drona vidi da si početnik.Opet pronalaziš opravdanje za svaki poraz Rusije, prosto je neverovatno koliko ne vidiš i koliko te je omađijala ruska prolaganda, pa sam ****** je govorio godinama u nazad pre rata da će širenje granica NATO-a ka Rusiji dovesti do sukoba, a možda i do rata.... ovo je ogroman geostrateški poraz Rusije, a vi rusku plaćeni botovi na sve moguće načine spinujete sa svakom informa ijom kako bi opravdali svaki ruski potez.
Ima još dosta njih da ginu, velika je to država bila. Ali demografski se nikad neće oporaviti, biće to zemlja sirotinje sa najviše 15 miliona ljudi, uglavnom staraca.Ko bre da protestvuje, žive duše nema, ko god je mogao pobegao je ili je na frontu ili je pokojni.
A od tih na Majdanu malo je živih ostalo, posebno oni glavni ekstremisti
Tvoje poznavanje istorije je toliko tanko da je žalosno i čitati šta pišeš i misliti da si išao u školu.Tako je, ne mogu biti okupatori na svojoj zemlji, zato i nitko ne govori da je Rusija okupirala Moskvu.
Niti jedna lopata im nije uništena?!!!?Novi potvrđeni gubici
Rus
Rusi u problemu, prelazak granice kod Harkiva se pretvorio u zamku za njih, ogromni gubici u ljudstvu i tehnici, naređeno hitno ukopavanje.
U Donbasu uništena kompletna baterija S400, 4 lansera i radar.
Pogledajte prilog 1554279Pogledajte prilog 1554280Pogledajte prilog 1554281
Ukr
Pogledajte prilog 1554282Pogledajte prilog 1554283
A Kosovo u međuvremenu izgubilo 300 k ljudi.Srbi su se branili sami i okruženi, bez moderne tehnologije protiv celog zapada na njihovom vrhuncu ekonomske i vojne moći. Odabrali smo da ne ginemo i na vreme smo izvukli dobar kompromis, to što su oni prekršili ugovor nije naša krivica, nego njihova sramota.
Mi nemamo čega da se stidimo.
Ukri daju svoje živote za šarenu lažu, oni se od ovoga nikad neće oporaviti. Vi licemeri ih hrabrite, gurate im oružje u ruke i obećavate im kule i gradove, a svi znamo da će Rusija da pobedi i to ćete iskoristiti da operete ruke od njih i pustite ih niz vodu da trunu u siromaštvu. Samo da naglasim, mislim na zapadne Ukrajince, istočni će biti deo Rusije i živeće mnogo bolje od njih.
Evo sad je maj 2024, ja to pišem praktično od starta SVO, čujemo se za 2 godine.
A Rusi slavili da su oborili Bayraktara.
Kosovo, Crna Gora, Makedonija, Albanija, sve će to ostati šupak svemira, bez para i budućnosti, na dnu prehrambenog lanca.A Kosovo u međuvremenu izgubilo 300 k ljudi.
Šta je tu kontradiktorno? Život ukrajinskog vojnika nije na bacanje, ruskog jest.