Mstislav
Legenda
- Poruka
- 74.955
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Slazem se. Nimalo zavidan polozaj, zahvaljujuci naivnosti i inertnosti narod Ukrajine placa svojim zivotima.Ma jadna sirotinja.
Господ Бог да је помене у Царству Своме...Likvidirana je profuknjača Uljana Julija Vojtovič Nilsen, NATOplaćenica ukrajinskog porekla iz Sjedinjenih Država
![]()
US "elites" are highly uncultured and uneducated people whose foremost feature is creation of the alternative reality
steta sto je nisu zarobili ceceniГоспод Бог да је помене у Царству Своме...![]()
Слава херојини!

Знају жене у војсци за јадац...steta sto je nisu zarobili ceceni![]()
Za koga ti navijas, "pravoslavac"....Господ Бог да је помене у Царству Своме...![]()
Слава херојини!
Jooooojjjjj...Pa gas još uvek ide kroz Ukrajinu.Do kraja maja ako se ne varam.42 miliona kubika dnevno EU vuče iz tog gasovoda.A tu je podzemno skladište.Sada samo logički odgovori kako Europa ostaje bez plina...
За крај рата...Za koga ti navijas, "pravoslavac"....
Isto....ali dok traje, navijam za poraz djavoljeg nakota....Cini se da smo na suprotnim stranama...За крај рата...
А ти камраде?
danas je nedelja ne rade im sluzbe, kina ce da odgovori u ponedeljakPotvrđeno je da je Raisi mrtav, a rat između Zapada i Globalnog Juga ulazi u novu fazu.
Trag o tome što dolazi bit će odgovor Kine i Rusije na ovo očito ubojstvo (da, očito).
Ako se ne varam, u nadolazećim satima i danima čut ćemo kinesko i rusko vodstvo trezveno kao što su ikada bili u pogledu američkih namjera i nesmotrenosti. Kladio bih se da će nova isporuka naprednog oružja uskoro stići do Irana i da će to biti objavljeno.
Ovo se događa na pragu obiju sila i mora se shvatiti kao izravna provokacija i izazov. Obje ne mogu izgubiti Iran i ne mogu se na obje gledati kao da sjede besposleno i da ih SAD uništava.
-
Niti jedna strana ne želi da se smatra da pokreće prvu veliku i otvorenu ofenzivu u ovom ratu, tako da je vjerojatno još uvijek pred nama razdoblje pojačanih napetosti. Ali rat dolazi, u to nema sumnje. Netanyahu je uspio u svom planu izravnog uključivanja SAD-a. Ovaj atentat zapečaćuje dogovor.
Također, genocid je sada gotova stvar. Mi smo s druge strane toga. Svijet je vidio da će SAD istrijebiti svaku populaciju koja im stoji na putu globalne dominacije. Nitko se ne može nadati da će Zapad pokazati imalo razuma. Svi uključeni znaju da moraju odlučno pobijediti. Ovo obećava velike užase koji dolaze
-
Glupost i zabluda SAD-a su nas doveli ovdje
Нема ту наше стране Ђуро...Isto....ali dok traje, navijam za poraz djavoljeg nakota....Cini se da smo na suprotnim stranama...
rusi ne mogu da se koncentriraju?Koje grupe? Ne postoji nikakva ofanziva, slusaj sta kazu amerikanci. Rusi nemaju tu koncentraciju ljudi da bi isli u ofanzivu. To su budalastine. Bilo je malo puskaranja na granici , neko je krao drva , ilegalna seca i to je to. Vi svedoci sudnjega dana odmah dizete paniku “ofanziva, ofanziva” … jesi ti bre normalan?
Da, bog obozava ovakve osobe. One su mu najmilije.Господ Бог да је помене у Царству Своме..
Da li je tako, ne znam...ali ono sto znam, to je da je Zapad otjelotvorenje Sotone samog, cisto i nepatvoreno zlo...navijati za to zlo, jasno odredjuje koje vrednote preferiras....Нема ту наше стране Ђуро...
Накот није Нато, већ секта о којој нико не сме да зуцне, ни у Русији ни у Украјни, Европи, Америци и сл...
Само Амери знају за те сатанисте, мора преко њих да се купи тај детаљ па да скапираш како богаташи преко сиротиње дозивају ђавола ТСР
Ма ђаба навијаш, само ће да те улови биполарни наратив и логика...Da li je tako, ne znam...ali ono sto znam, to je da je Zapad otjelotvorenje Sotone samog, cisto i nepatvoreno zlo...navijati za to zlo, jasno odredjuje koje vrednote preferiras....
Само Амери знају за те сатанисте, мора преко њих да се купи тај детаљ па да скапираш како богаташи преко сиротиње дозивају ђавола ТСР
Знаш ли са ким причаш чича?Знају људи а не зна Бог који Духом својим казује коме хоће, а пре свега Цркви "стубу и чувару Истине".
Твоја реторика је неправославна, друже.
Imam um da vidim očevidno, meni dosta...a ti, licemjeru stari, nastavi da obmanjujes, u službi Belzebuba...Ма ђаба навијаш, само ће да те улови биполарни наратив и логика...
Немаш ум да разумеш врховне сатанисте и демоне, није лако поверовати у њихову оштроумност да нестану са радара...
Добро праведниче и прозорљивче за ђавоља лукавства...Imam um da vidim očevidno, meni dosta...a ti, licemjeru stari, nastavi da obmanjujes, u službi Belzebuba...