А у хoхолији мед и млеко. На хиљаде жртава дневно и исто толико дезертирања.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jer ti stvarno mislis da neka drzava velicine Srbije npr. ne moze izvesti takvu akciju.
Наравно да је Пера ложач минирао гасоводе 80 метара на дну леденог балтичког мора (или како се већ зове).
Ај још мало да се правимо будале и не видимо да је НАТО терористичка, гангстерска организација.
.
Krvavi rat i pokolj belih Slovena (s obe strane) je jedino što je Kremlj želeo.Od zelenskog se i ne ocekuje nista drugo, jevrej ko jevrej.
Nego, kljucno pitanje: ZASTO FSB JEDNOSTAVNO NE UKLONI ZELENSKOG?
Tipa slucajno mu otkazale kocnice, slucajno mu pala cigla na teme, slucajno ispao kroz prozor i jos 1000000 sofisticiranih nacina.
Ako mislis da Ukrajinci nisu sposobni za takvu akciju varas se..
Наравно да је Пера ложач минирао гасоводе 80 метара на дну леденог балтичког мора (или како се већ зове).
Ај још мало да се правимо будале и не видимо да је НАТО терористичка, гангстерска организација.
.
.NIsam tvrdio da NATO nije aminovao akciju, vidi bolje koga danas traze u vezi te diverzije.
то је оно "твдо анти НАТО и анти ЕУ" језгро у старом Коштуничином ДСС-у а сад је "најтврђе НАТО језгро" у политичко-мафијашкој септичкој јами званој СНСЗнао сам да је Шормаз откачен али ово је потпуна шизофренија.
ПОЛА ФОРУМА ТО МИСЛИ, И ТО ЈЕ ОК И САСВИМ НОРМАЛНО КАД СЕ ВИДИ ДА СУ ОД ТЕ ПОЛОВИНЕ 80% ХРВАТИАј још мало да се правимо будале и не видимо да је НАТО терористичка, гангстерска организација.
.Vazno je bilo spreciti priliv novca ludom vodji a nakon uvedenih sankcija Rusiji i smanjenom kupovinom zapada steta za EU i nije neka.
Taj raport postoji na You tubeТо ти нама сведочиш као да си био присутан рапорту?
.ПОЛА ФОРУМА ТО МИСЛИ, И ТО ЈЕ ОК И САСВИМ НОРМАЛНО КАД СЕ ВИДИ ДА СУ ОД ТЕ ПОЛОВИНЕ 80% ХРВАТИ

Sa kojom lakocom si resio sve probleme koje tiste komunjarski svet, posle tebe nema vise potrebe za misliocima samo te treba poslusati.Нит сам пандур , а колико знам нисам ни надмен. Покушао сам да ти објасним реалност коју сви гледамо и која долази. Путин је веруј схватио све ствари, догађаје и политику. По мени је мало закаснио али ко сам ја да оцењујем такав ум.
Има али много мање.
Има и Бошњака
.
Mozda i nije on to napisao nemas nacina da utvrdis ko je autor.Знао сам да је Шормаз откачен али ово је потпуна шизофренија.
.Има али много мање
Ukrajinci nisu mogli zatvoriti ni jedan od tih ventila a ovako je sigurnije i vrlo elegantno, da sam na njihovo mestu uradio bih isto sto i oni..
Постоји славина на једној и на другој страни и једноставним завртањем решио си се беде.
Али је ипак требало нешто јаче, да "наши" схвате да нема зајебавања. Типичан мафијашки приступ.
Бтњ, након што је украјинска делегација половином априла 2022. у Истанбулу потписала са руском делегацијом прелиминарни споразум о прекиду сукоба (који је Европа преко Бориса Џонсона раскинула), убијен је један (у суштини безначајан) члан делегације.
Тек да се зна да нема зајебавања са мафијашима...
.
све по убеђењу и задаткуИ уопштено, та НАТО булумента овде само спамује и загађује тему углавном несувислим уписима.
.Ukrajinci nisu mogli zatvoriti ni jedan od tih ventila a ovako je sigurnije i vrlo elegantno, da sam na njihovo mestu uradio bih isto sto i oni.
Gde god 1 drzava ima pokojega ili I najmanje % takvih budite sigurni da su blizu vlasti ili na vlasti. Uvjerio Sam se tokom zivota MNOGO puta da je to tako. O nesecnoj Ukraini ne ih ovaj put jer je I budali jasno da su je uzjahali yevreji a Koliko znam nemali broj yevreja oligarha docepali su se enormnih bogastava Rusije od 90 ih pa Evo I dan Danas. Koliko znam yevreji Rusije oligarsi slicni su ili isti ko ovaj sto je pobjegao u Izrael a wc I kupatilo mu u zlatu. Strasno da ti se razum pomuti I od muke da puknes Znajuci Koliko ruski narod ukradine Pati I strada.Za takve da mi je najrodjeniji kunem se licno bi im presudio po kratkom postupku.
Naravno da je iz plemena nosonja -- standard priča sa ukrajinskom i ruskom oligarhijom.
Možda, ali vjerovatno ima, jer Šormaz zvani "smrdo" prima platu da lobira za NATO u Srbiji !Mozda i nije on to napisao nemas nacina da utvrdis ko je autor.
до јуче је био АНТИ НАТОВАЦ јер исто за "плату"Možda, ali vjerovatno ima, jer Šormaz zvani "smrdo" prima platu da lobira za NATO u Srbiji !
Tako da ako hoda ko patka, guče ko patka, vrlo vjerovatno je NATO patka!