Rat u Ukrajini (39)

Koliko će još teritorija Rusija osvojiti do kraja rata?

• Još mnogo

glasova: 56 56,6%
  • Još malo

glasova: 14 14,1%
  • Izgubiće

glasova: 29 29,3%

• Ukupno glasova
    99
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
.
Наравно да је Пера ложач минирао гасоводе 80 метара на дну леденог балтичког мора (или како се већ зове).

Ај још мало да се правимо будале и не видимо да је НАТО терористичка, гангстерска организација.

.
Jer ti stvarno mislis da neka drzava velicine Srbije npr. ne moze izvesti takvu akciju

Od zelenskog se i ne ocekuje nista drugo, jevrej ko jevrej.

Nego, kljucno pitanje: ZASTO FSB JEDNOSTAVNO NE UKLONI ZELENSKOG?

Tipa slucajno mu otkazale kocnice, slucajno mu pala cigla na teme, slucajno ispao kroz prozor i jos 1000000 sofisticiranih nacina.
Krvavi rat i pokolj belih Slovena (s obe strane) je jedino što je Kremlj želeo.

.
Наравно да је Пера ложач минирао гасоводе 80 метара на дну леденог балтичког мора (или како се већ зове).

Ај још мало да се правимо будале и не видимо да је НАТО терористичка, гангстерска организација.

.
Ako mislis da Ukrajinci nisu sposobni za takvu akciju varas se.

NIsam tvrdio da NATO nije aminovao akciju, vidi bolje koga danas traze u vezi te diverzije.
.
И уопштено, "колективни запад" је као породица Сопрано, ако си гледао серију.

Сопранови живе у велелепној кући, угледна породица која води рачуна о својој деци, прати све породичне догађаје, организује окупљања, Сопрано своје проблеме покушава да реши код психијатра итд. породица за углед.

А у позадини, он до гуше у крви и несрећи (углавном) невиних људи.

.

Знао сам да је Шормаз откачен али ово је потпуна шизофренија.
то је оно "твдо анти НАТО и анти ЕУ" језгро у старом Коштуничином ДСС-у а сад је "најтврђе НАТО језгро" у политичко-мафијашкој септичкој јами званој СНС

ПОЛА ФОРУМА ТО МИСЛИ, И ТО ЈЕ ОК И САСВИМ НОРМАЛНО КАД СЕ ВИДИ ДА СУ ОД ТЕ ПОЛОВИНЕ 80% ХРВАТИ

Vazno je bilo spreciti priliv novca ludom vodji a nakon uvedenih sankcija Rusiji i smanjenom kupovinom zapada steta za EU i nije neka.
.
Постоји славина на једној и на другој страни и једноставним завртањем решио си се беде.

Али је ипак требало нешто јаче, да "наши" схвате да нема зајебавања. Типичан мафијашки приступ.

Бтњ, након што је украјинска делегација половином априла 2022. у Истанбулу потписала са руском делегацијом прелиминарни споразум о прекиду сукоба (који је Европа преко Бориса Џонсона раскинула), убијен је један (у суштини безначајан) члан делегације.

Тек да се зна да нема зајебавања са мафијашима...

.

Jevrejčina koja osniva i finansira neonaci Azov, dok sa ruske strane jevrejčine poput Žirinovskog, Solovjeva itd. vrište na nacizam i pozivaju na uništenje Ukrajine. Naravno, tu su i zapadne jevrejčine bile angažovane, Soros, Nulland, Fink i generalno čitava američka vlada koja samo služi demonskom plemenu.

1000037809.jpg

Нит сам пандур , а колико знам нисам ни надмен. Покушао сам да ти објасним реалност коју сви гледамо и која долази. Путин је веруј схватио све ствари, догађаје и политику. По мени је мало закаснио али ко сам ја да оцењујем такав ум.
Sa kojom lakocom si resio sve probleme koje tiste komunjarski svet, posle tebe nema vise potrebe za misliocima samo te treba poslusati.

Има али много мање
.
Мало их је али дижу велику грају, као да их је милион.

И уопштено, та НАТО булумента овде само спамује и загађује тему углавном несувислим уписима.

Пази, на ратишту где се дневно испали неколико хиљада граната, авио бомби, бомби са дронова, објављују када нека бомба падне овде или онде и то нешто треба да значи.

Потпуно безначајно, али такав је то ментални склоп и помоћи ту нема.

.

.
Постоји славина на једној и на другој страни и једноставним завртањем решио си се беде.

Али је ипак требало нешто јаче, да "наши" схвате да нема зајебавања. Типичан мафијашки приступ.

Бтњ, након што је украјинска делегација половином априла 2022. у Истанбулу потписала са руском делегацијом прелиминарни споразум о прекиду сукоба (који је Европа преко Бориса Џонсона раскинула), убијен је један (у суштини безначајан) члан делегације.

Тек да се зна да нема зајебавања са мафијашима...

.
Ukrajinci nisu mogli zatvoriti ni jedan od tih ventila a ovako je sigurnije i vrlo elegantno, da sam na njihovo mestu uradio bih isto sto i oni.

Ukrajinci nisu mogli zatvoriti ni jedan od tih ventila a ovako je sigurnije i vrlo elegantno, da sam na njihovo mestu uradio bih isto sto i oni.
.
Јбт, какав мозак.

Украјинци "елегантно" напали критичну енергетску инфраструктуру НАТО земаља у акваторији која припада НАТО земљама.

НАТО "спортски поднео пораз" и није ни на који начин заштитио своје чланице.

И ти мислиш да неко здраве памети у ово верује?

.

Naravno da je iz plemena nosonja -- standard priča sa ukrajinskom i ruskom oligarhijom.
Gde god 1 drzava ima pokojega ili I najmanje % takvih budite sigurni da su blizu vlasti ili na vlasti. Uvjerio Sam se tokom zivota MNOGO puta da je to tako. O nesecnoj Ukraini ne ih ovaj put jer je I budali jasno da su je uzjahali yevreji a Koliko znam nemali broj yevreja oligarha docepali su se enormnih bogastava Rusije od 90 ih pa Evo I dan Danas. Koliko znam yevreji Rusije oligarsi slicni su ili isti ko ovaj sto je pobjegao u Izrael a wc I kupatilo mu u zlatu. Strasno da ti se razum pomuti I od muke da puknes Znajuci Koliko ruski narod ukradine Pati I strada.Za takve da mi je najrodjeniji kunem se licno bi im presudio po kratkom postupku.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back