Rat u Ukrajini (33)

Šta očekujete na frontu nakon smene Šojgua i započetih vojnih operacija oko Harkova?


  • Ukupno glasova
    70
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Господ Бог да је помене у Царству Своме... :heart: 🙏

Слава херојини!
Одрођени и избезумљени јеретиче, ономад си овде трабуњао о омофору и ред је да објасним кога је то Пресвета Богородица својим омофором штитила и још увек штити. Да је то тако свако нормалан то и види - велика, света и непобедива земља Русија је била, јесте и биће највећа земља на овој предивној планети. Крвлочне хијене са Запада, а и докони одметници и изроди, као што си ти, то знају, али побеснеле џукеле не престају да лају и у погибељ саме срљају...

Дорогие братья и сестры, тысячу лет назад такие же, как мы с вами, люди увидели, как омофор Пречистой изливал свет и даровал гражданам освобождение от неприятелей. Начиная с князя Андрея Боголюбского, на протяжении веков русские люди строили храмы в честь Покрова Божией Матери. Они, несомненно, ощущали, что Богородица хранит землю Русскую. Так и нам с вами следует верить, что тот Покров Божией Матери простирается над каждым из нас.

Будем же молиться Пречистой Деве, чтобы Она простирала руки к небу на всех христиан и возносила бы нашу скромную молитву к престолу Господа Славы. «Дева днесь предстоит в Церкви, и с лики святых невидимо за ны молится Богу: ангели со архиереи покланяются, апостоли же со пророки ликовствуют: нас бо ради молит Богородица Превечнаго Бога» (кондак, глас 3).

Аминь. :heart:

OMOFOR.png
 
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back
Top