Rat u Ukrajini (33)

Šta očekujete na frontu nakon smene Šojgua i započetih vojnih operacija oko Harkova?

• Ukupno glasova
    70
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Screenshot_20240515_113323_org.telegram.messenger_edit_6836366696700074.jpg

Индија има снажну индустрију прераде угљоводоника, хемијску и фармацеутску индустрију. Веома је развијена и прерада накита. Извозе се и инжењерски и прехрамбени производа и гвожђе. Зато са УАЕ и може да тргује у рупијима, увозећи сирову нафту, а извозећи све наведено.
Не само да је расистички него је и глупаво потцењивати сада најмногољуднију земљу на свету, са веома високим стопама раста, нуклеарну силу која је спустила лендер на Месец.
Nista od ovog sto si nabrojao vozi se zeleznicom sem masina a nisam nikad video ikakve masine iz Indije iako sam vezano za inzenjering radio u mnogo zemalja sirom sveta, nije potcenjivacki nego realno stanje, mozda ce kasnije biti bolje ali zasada je tako.

Za Envera Hodžu je glasalo 99.9999% stanovnika Albanije na "poštenim" izborima. Imao je ako se ne varam jedan glas protiv.
Za porodicu Kim glasa 100% u Severnoj Koreji, pošto na izborima na listi sme da se pojavi samo jedan kandidat, onaj koga oni odaberu. Znači nemaš opciju da glasaš protiv diktature.
Čak i ovaj naš nekako namakne većinu glasova, svojim populističkim mahinacijama i glasovima sa dna kace.

Za sve diktatore glasaju svi jer oni kontrolišu medije, oni kontrolišu svakodnevicu, a onaj ko se odvaži da im se usprotivi umire u šetnji u sibirskom zatvoru, sasvim spontano u četrdesetim. Jer oni su diktatori i bole ih ona stvar za ljudski život. Interesuje ih vlast pre svega.

Moja je velika sreća da mi neki od najboljih prijatelja budu Rusi, ali pošto su u pitanju intelektualci, malo bolje od tebe razumeju stvarnost u Rusiji danas.

Njih ne bi mogao da preveslaš, pošto su oni na svojoj koži osetili ono što mi možemo samo da pretpostavljamo.

Опет западњачке конструкције о некаквим... Убише кога могаху у намери да докажу како су Гадафи или Садам били много лоши за народ иако се показало да се тамо живо сто пута лошије после њиховог нестанка. Та тврдња је будалаштина обична, увијена у пропагандну обланду. Мора да се ваде јер није прихватљиво за њих да им се пропагаганда и реално стање не слажу. Ти си се навукао као млади мачак у фебруару на то њихово.

Зар и ти такав имаш пријатеље? И то Русе? Можда си наумио и слику, са њима у неком бирцузу, да поставиш? Али остављам могућност да у Београду има, осим Срба, и руских аутошовиниста. Јесте ли се нашли?

Опет западњачке конструкције о некаквим... Убише кога могаху у намери да докажу како су Гадафи или Садам били много лоши за народ иако се показало да се тамо живо сто пута лошије после њиховог нестанка. Та тврдња је будалаштина обична, увијена у пропагандну обланду. Мора да се ваде јер није прихватљиво за њих да им се пропагаганда и реално стање не слажу. Ти си се навукао као млади мачак у фебруару на то њихово.

Зар и ти такав имаш пријатеље? И то Русе? Можда си наумио и слику, са њима у неком бирцузу, да поставиш? Али остављам могућност да у Београду има, осим Срба, и руских аутошовиниста. Јесте ли се нашли?
Znači svako ko ne neguje kult ličnosti je autošovinista, kako kod nas, tako u Rusiji i Severnoj Koreji?

Loša ti je ta konstrukcija, odmah da ti kažem.

Zar nije zapad fuj fuj fuj nacisti, pedderi i to

Па нећемо генерализовати. Нисмо нацисти који дилају стереотипе. На западу је спорна елита која диктира антицивилизацијске трендове и деструктивну политику. Па тек онда опортуно грађанство које на то не реагује. Или реагује, али за сад недовољно.

Време пред нама ће показати да ли је "Легенда о великом Инквизитору" из "Браће Карамазов" вечно актуелна.

A onda su uradili blokadu da izazovu glad, tipa Gdansk je Polskaaaaaaaaaa ubij zakolji da Nemac ne postoji
Vidis to mi je promaklo ako se desilo, znam drugaciju pricu da su Nemci dolaskom Hitlera na vlast digli glave i trazili vracanje koridora Nemackoj sto je Hitler oberucke prihvatio a mozda i pokrenuo nerede u koridoru, hvala za opasku pogledacu hronologiju dogadjanja .

Vidis to mi je promaklo ako se desilo, znam drugaciju pricu da su Nemci dolaskom Hitlera na vlast digli glave i trazili vracanje koridora Nemackoj sto je Hitler oberucke prihvatio a mozda i pokrenuo nerede u koridoru, hvala za opasku pogledacu hronologiju dogadjanja .
Vidis, govorimo o 39oj, a "neredi u koridoru" tipa pobeda nacista na izborima jer su hteli da se sjedine sa dojčland što je po međunarodnom pravu bilo dozvoljeno

zašto? pa jer nisu tražili legalno da postanu deo dojčland, tražili su samo PRUGU PREKO KOJE BI PREŠLI do Nemačke vozom što je Poljska blokirala sa podrškom UK tadašnje Empire

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back