Rat u Ukrajini (39)

Koliko će još teritorija Rusija osvojiti do kraja rata?

• Još mnogo

glasova: 56 56,6%
  • Još malo

glasova: 14 14,1%
  • Izgubiće

glasova: 29 29,3%

• Ukupno glasova
    99
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Mobilizacija je proces u kome država aktivira, priprema i stavlja u funkciju sve potrebne resurse, uključujući i ljudstvo, kako bi ratovali za državu.

Dešava se u Rusiji i u Ukrajini intenzivno, a snalazi se ko kako može da je izbegne, na obe strane. Retki se njoj raduju.

Nemoj mi reći da takve stvari ne znaš.
To je prolazilo sano kod Mire i Zlobe. Ne pali u SSSR-u.

Zašto ne bi volio Putina?
Pa i 90% stanovnika DNR Koreje iskreno obožava druga Kima
Znaš šta je najsmešnije od svega... voli ga, a Rusi su ga zavrnuli za penziju najstrašnije. Trebao je da počne da prima pre dve godine, i još nije dobio ništa. Sad mora da ide ponovo tamo da bi sredio to sranye jer odavde posle dve godine ništa nije uspeo da reši.

Mobilizacija je proces u kome država aktivira, priprema i stavlja u funkciju sve potrebne resurse, uključujući i ljudstvo, kako bi ratovali za državu.

Dešava se u Rusiji i u Ukrajini intenzivno, a snalazi se ko kako može da je izbegne, na obe strane. Retki se njoj raduju.

Nemoj mi reći da takve stvari ne znaš.
Odgovora kao sto sam i ocekivao nema. Ne blamiraj se vise zivota ti.

Znaš šta je najsmešnije od svega... voli ga, a Rusi su ga zavrnuli za penziju najstrašnije. Trebao je da počne da prima pre dve godine, i još nije dobio ništa. Sad mora da ide ponovo tamo da bi sredio to sranye jer odavde posle dve godine ništa nije uspeo da reši.
Skoro pa mi ga je žao!
Skoro.
"Nije Putin za to kriv, kriva je korumpirana administracija"

Ne postoji niko kome "bezrezervno" verujem. To je prilično glup način verovanja.

Ako mi stric koji je ceo život radio u Rusiji kaže da voli Putina, zašto mu ne bih verovao? On nema apsolutno nikakav interes da me laže.
Bas mi je drago zbog tvog strica i njegove ljubavi prema Putinu, nego ne dade ti nikakav konkretan dokaz za svoje tvrdnje.
Nelogicno mi je da je neko ko je moderator istovremeno i trol, ali u zemlji Srbiji je sve moguce.

Pa tima sto su radili u predstavnistima jugoslovenskih firmi u SSSR-a, a zatim to nastavili kao privatan biznis, ni ne treba dati penziju.

Mene zanima da nas uputis sta se desava glede "mobilizacij".

Немам идеју нити улазим у дискусију међу вама ал':
Пре две године Русија:
https://www.google.com/amp/s/www.te...aniku-u-rusiju-ko-se-ne-javi-ostaje-bez-svega

А од скора.....

"Zelenski produžio ratno stanje i opštu mobilizaciju do 3. februara 2026. godine​

30. oktobar 2025. 16.56
KIJEV -
Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski potpisao je zakone kojima se produžava ratno stanje i opšta mobilizacija do 3. februara 2026. godine.
Prema zvaničnom veb-sajtu Vrhovne rade Ukrajine, zakone je Zelenski danas potpisao, preneo je Unian.

Oni produžavaju ratno stanje i opštu mobilizaciju na 90 dana od 5. novembra.

Vrhovna rada je 21. oktobra podržala predsednički zakon kojim je produženo ratno stanje.

Rada je takođe produžila rok za opštu mobilizaciju do februara 2026. godine.

Za zakon je glasalo 315 poslanika.

Ovo je već 17. glasanje u Vrhovnoj Radi za produženje ratnog stanja i opšte mobilizacije."

https://www.rtv.rs/sr_lat/evropa/ze...ciju-do-3.-februara-2026.-godine_1667871.html
kako se izbegava,
Прошла година Украјина.....
https://www.google.com/amp/s/lat.rt.rs/svet/104096-ukrajina-regrutacija-izbegavanje/amp/

Ne postoji niko kome "bezrezervno" verujem. To je prilično glup način verovanja.

Ako mi stric koji je ceo život radio u Rusiji kaže da voli Putina, zašto mu ne bih verovao? On nema apsolutno nikakav interes da me laže.
Tako je. Moj ujak obožava Zelenskog i nema nikakav razlog da laže kad tvrdi da Ukri imaju preko 2 miliona gubitaka

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back