This is Sparta
Buduća legenda
- Poruka
- 25.022
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
.Za Envera Hodžu je glasalo 99.9999% stanovnika Albanije na "poštenim" izborima. Imao je ako se ne varam jedan glas protiv.
Za porodicu Kim glasa 100% u Severnoj Koreji, pošto na izborima na listi sme da se pojavi samo jedan kandidat, onaj koga oni odaberu. Znači nemaš opciju da glasaš protiv diktature.
Čak i ovaj naš nekako namakne većinu glasova, svojim populističkim mahinacijama i glasovima sa dna kace.
Za sve diktatore glasaju svi jer oni kontrolišu medije, oni kontrolišu svakodnevicu, a onaj ko se odvaži da im se usprotivi umire u šetnji u sibirskom zatvoru, sasvim spontano u četrdesetim. Jer oni su diktatori i bole ih ona stvar za ljudski život. Interesuje ih vlast pre svega.
Moja je velika sreća da mi neki od najboljih prijatelja budu Rusi, ali pošto su u pitanju intelektualci, malo bolje od tebe razumeju stvarnost u Rusiji danas.
Njih ne bi mogao da preveslaš, pošto su oni na svojoj koži osetili ono što mi možemo samo da pretpostavljamo.
.
Vreme da se zarati i na Antarktiku
Rusija nasla ogromne rezerve nafte, al vecina pripada Britancima
Znaci Britaniju ceka bogatstvo
Propade san Golije da se Hans smrzava u Minhenu
https://www.yahoo.com/news/russia-f...TCVn9uRCNYDn5YyUSx-i_jco8y6hMG5C0Hp3pxptc6bCn
Nafo prdnuo u cabarJedino relevantno je ako potvrdi tvoja moralna verikala, Tixi.
Na koji način misliš da su falsifikovali izbore, konkretno...Руси су фалсификовали изборе да би на власти остао човек који их је избавио из беде у којој су се нашли након распада СССР и створио моћну државу.
owned epicstyleZaginula mlada Nacistkinja iz Zagreba
Divila se Hitleru i Pavelicu
Na koji način misliš da su falsifikovali izbore, konkretno...
owned epicstyle
spasile im živote..treba im dati ordenje za ovo jednog danaЖене спречиле присилну мобилизацију, човек спашен, Зеленски никад популарнији