This is Sparta
Buduća legenda
- Poruka
- 25.022
Лепота дизајнFV104 ''Samarićanin'''' je prešao na pravu stranu.
Poslao Perhan
Бритиш индустри?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Лепота дизајнFV104 ''Samarićanin'''' je prešao na pravu stranu.
Poslao Perhan
Nista od ovog sto si nabrojao vozi se zeleznicom sem masina a nisam nikad video ikakve masine iz Indije iako sam vezano za inzenjering radio u mnogo zemalja sirom sveta, nije potcenjivacki nego realno stanje, mozda ce kasnije biti bolje ali zasada je tako.Индија има снажну индустрију прераде угљоводоника, хемијску и фармацеутску индустрију. Веома је развијена и прерада накита. Извозе се и инжењерски и прехрамбени производа и гвожђе. Зато са УАЕ и може да тргује у рупијима, увозећи сирову нафту, а извозећи све наведено.
Не само да је расистички него је и глупаво потцењивати сада најмногољуднију земљу на свету, са веома високим стопама раста, нуклеарну силу која је спустила лендер на Месец.
Za Envera Hodžu je glasalo 99.9999% stanovnika Albanije na "poštenim" izborima. Imao je ako se ne varam jedan glas protiv.
Za porodicu Kim glasa 100% u Severnoj Koreji, pošto na izborima na listi sme da se pojavi samo jedan kandidat, onaj koga oni odaberu. Znači nemaš opciju da glasaš protiv diktature.
Čak i ovaj naš nekako namakne većinu glasova, svojim populističkim mahinacijama i glasovima sa dna kace.
Za sve diktatore glasaju svi jer oni kontrolišu medije, oni kontrolišu svakodnevicu, a onaj ko se odvaži da im se usprotivi umire u šetnji u sibirskom zatvoru, sasvim spontano u četrdesetim. Jer oni su diktatori i bole ih ona stvar za ljudski život. Interesuje ih vlast pre svega.
Moja je velika sreća da mi neki od najboljih prijatelja budu Rusi, ali pošto su u pitanju intelektualci, malo bolje od tebe razumeju stvarnost u Rusiji danas.
Njih ne bi mogao da preveslaš, pošto su oni na svojoj koži osetili ono što mi možemo samo da pretpostavljamo.
Iiii jel pao avion?Glavno da Australija dominira:
Pogledajte prilog 1548094
Svestran, živ čovjek, opušta se....Blinken clubbing:
RUSIJA SKENJALA NATO NAPAD NA KRIMSKI MOST - NATOGGUZZZIJA NA APARATIMA
10 ATAMCS nijedan nije pogodio!
Poland never incorporated Danzing into Polish territory it stayed a free city until german invasion. Poland in the 30-ies even built a new port of large capacity (Gdynia) not far away from Gdansk.Free city never Poland, ok?
Znači svako ko ne neguje kult ličnosti je autošovinista, kako kod nas, tako u Rusiji i Severnoj Koreji?Опет западњачке конструкције о некаквим... Убише кога могаху у намери да докажу како су Гадафи или Садам били много лоши за народ иако се показало да се тамо живо сто пута лошије после њиховог нестанка. Та тврдња је будалаштина обична, увијена у пропагандну обланду. Мора да се ваде јер није прихватљиво за њих да им се пропагаганда и реално стање не слажу. Ти си се навукао као млади мачак у фебруару на то њихово.
Зар и ти такав имаш пријатеље? И то Русе? Можда си наумио и слику, са њима у неком бирцузу, да поставиш? Али остављам могућност да у Београду има, осим Срба, и руских аутошовиниста. Јесте ли се нашли?
A onda su uradili blokadu da izazovu glad, tipa Gdansk je Polskaaaaaaaaaa ubij zakolji da Nemac ne postojiPoland never incorporated Danzing into Polish territory it stayed a free city until german invasion. Poland in the 30-ies even built a new port of large capacity (Gdynia) not far away from Gdansk.
Po stanju kostiju vidi se da su dugo bile u zemlji, moguce da su ga Svabe upokojili.Baš nikakve?
Zar nije zapad fuj fuj fuj nacisti, pedderi i to
Od početka sukoba se povlače na povoljnije položaje, o lebe mekaaniУКРАЈИНСКИ ГЕНЕРАЛШТАБ ПРИЗНАО ПОВЛАЧЕЊЕ ИЗ ВОЛЧАНСКА И ЛИПЦА, РАДИ ПРЕЛАСКА НА ПОВОЉНИЈЕ ПОЗИЦИЈЕ ОДБРАНЕ
Zar nije zapad fuj fuj fuj nacisti, pedderi i to
Vidis to mi je promaklo ako se desilo, znam drugaciju pricu da su Nemci dolaskom Hitlera na vlast digli glave i trazili vracanje koridora Nemackoj sto je Hitler oberucke prihvatio a mozda i pokrenuo nerede u koridoru, hvala za opasku pogledacu hronologiju dogadjanja .A onda su uradili blokadu da izazovu glad, tipa Gdansk je Polskaaaaaaaaaa ubij zakolji da Nemac ne postoji
nije sramota plašiti se...ali uvlačiti druge u vlastite bitke je pravi kukavičluk.
Nije tako, zadnja dvojica su pala od Ljubisine ruke a Bata je sredio dva zadnja oficira, Rusi su bili mnogo ljubomorni sto nemaju Batu i Ljubisu.Ja sam mislio da ratujete protiv Hitlera
Medjutim onda sam se setio da je Bata Zivojinovic ubio zadnja dva vojnika Vermahta
Vidis, govorimo o 39oj, a "neredi u koridoru" tipa pobeda nacista na izborima jer su hteli da se sjedine sa dojčland što je po međunarodnom pravu bilo dozvoljenoVidis to mi je promaklo ako se desilo, znam drugaciju pricu da su Nemci dolaskom Hitlera na vlast digli glave i trazili vracanje koridora Nemackoj sto je Hitler oberucke prihvatio a mozda i pokrenuo nerede u koridoru, hvala za opasku pogledacu hronologiju dogadjanja .