- Poruka
- 51.519
Ne. mundijalizam nije potekao iz vatikana, već od engleskih jevreja. Vatikan samo prati te pokrete uvodjenja svetske vlasti s jednog mesta.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ukri zgazili Ruse u dvodnevnoj kontraofanzivi 2023, zauzeli Krim i cijeli Donbas, stigli pred Moskvu, Rusi se ukopavaju na KamčatkiIma li ikakvog pomaka u posljednja tri dana trodnevnog blitzkriega?
Napreduju li okupatori po livadama i jarugama Donbasa
Макрон прети Кини тарифама ЕУ:
„Рекао сам им да ако не реагују [ако Кина не предузме кораке за решавање трговинског дефицита са ЕУ], онда ћемо ми, Европљани, бити приморани да предузмемо оштре мере у наредним месецима и прекинемо сарадњу, следећи пример САД, на пример, увођењем тарифа на кинеску робу.“
ne tupi. dok su ljude davili u Odesi ukrajinske služde i panduri na ulicama su znali što se unutar zgrade dešava.Хитлер је '39 исто тако тврдио да су у ствари Пољаци упали у Рајх, не обрнуто
Кад си бесраман као руски режим никаква лаж није проблем.
Ima li ikakvog pomaka u posljednja tri dana trodnevnog blitzkriega?
Napreduju li okupatori po livadama i jarugama Donbasa
Nema pomaka, Rusi zaglavljeni u blatu usra i neJadni ljudi. Putin ih je, zbog vlastitih kompleksa, poslao da poginu u tuđoj zemlji kao okupatori.
Malo si pobrkao lončiće, dear Pobby....ali nije ti zamjeriti, još si i dobar s obzirom gdje živiš....Хитлер је '39 исто тако тврдио да су у ствари Пољаци упали у Рајх, не обрнуто
Кад си бесраман као руски режим никаква лаж није проблем.
Malo si pobrkao lončiće, dear Pobby....ali nije ti zamjeriti, još si i dobar s obzirom gdje živiš....
Јесам побркајо лјончиће?
"The invasion was referred to by Germany as the 1939 Defensive War (Verteidigungskrieg) since Hitler proclaimed that Poland had attacked Germany"
"The Gleiwitz incident (German: Überfall auf den Sender Gleiwitz; Polish: prowokacja gliwicka) was a false flag attack on the radio station Sender Gleiwitz in Gleiwitz (then Germany and now Gliwice, Poland) staged by Nazi Germany on the night of 31 August 1939. Along with some two dozen similar incidents, the attack was manufactured by Germany as a casus belli to justify the invasion of Poland. Prior to the invasion, Adolf Hitler gave a radio address condemning the acts and announcing German plans to attack Poland, which began the next morning.<a href="https://en.wikipedia.org/wiki/Gleiwitz_incident#cite_note-1"><span>[</span>1<span>]</span></a> Despite the German government using the attack as a justification to go to war with Poland, the Gleiwitz assailants were not Polish but were German SS officers wearing Polish uniforms."
Znam ja za to, to je dobro poznata stvar, ali nije ta njemačka podmetačina (ili nepoznavanje iste), razlog mog komentara...radi se o tome da Putinov "režim", zadnjih dvadeset godina upozorava, čak bi se moglo reći i moli za dogovor, za novu arhitekturu evropske bezbjednosti...ali zasnovanu na ravnopravnosti i obostranom uvažavanju interesa....molbe su oholo odbijane, NATO se bezobrazno nastavio širiti, dok nije došlo do grla (ruskog, naravno)....kao zadnje primjere, ko je suštinski krivac i lažac, imamo Minske sporazume, i ponudu Rusije za razgovor uoči samog rata....sve je pogaženo i odbijeno od strane Zapada, na čelu sa Anglosaksoncima...znam da jedeš njihov lebac, ali pobogu, dear Pobby, ne spuštaju se na nivo grbave i krezube sirotinje, koju s gadjenjem prezireš...Јесам побркајо лјончиће?
"The invasion was referred to by Germany as the 1939 Defensive War (Verteidigungskrieg) since Hitler proclaimed that Poland had attacked Germany"
"The Gleiwitz incident (German: Überfall auf den Sender Gleiwitz; Polish: prowokacja gliwicka) was a false flag attack on the radio station Sender Gleiwitz in Gleiwitz (then Germany and now Gliwice, Poland) staged by Nazi Germany on the night of 31 August 1939. Along with some two dozen similar incidents, the attack was manufactured by Germany as a casus belli to justify the invasion of Poland. Prior to the invasion, Adolf Hitler gave a radio address condemning the acts and announcing German plans to attack Poland, which began the next morning.<a href="https://en.wikipedia.org/wiki/Gleiwitz_incident#cite_note-1"><span>[</span>1<span>]</span></a> Despite the German government using the attack as a justification to go to war with Poland, the Gleiwitz assailants were not Polish but were German SS officers wearing Polish uniforms."
Svakoga dana sve vise I vise imam uvjerenje da je Zelenko vrlo moguc igrac mocne I tajanstvene GRU. Ipak su bacuske sahisti No1. Moji predosjecaji rijetko kad su me izdali.
Donalde JR, kunite se koliko ocetete.biti idiotem nije stvar osecaja ili zakleteve.