Branko Lori
Zaslužan član
- Poruka
- 108.530
Mapa ruskih udara danas od ponoći.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Piše da se Ukrajina ukida, i šta sad?Pročitaj sa razumijevanjem.
Tramp mlađi je rekao da ne razume šta Vašington podrazumeva pod "pobedom u Ukrajini"."Oni već prodaju zemlju u Ukrajini stranim investitorima, napuniće Ukrajinu migrantima iz trećeg sveta, a Ukrajina će prestati da postoji za 50 godina. Neće više biti Ukrajine. Nijedna zemlja ih nije izdala na način na koji smo ih mi izdali", rekao je Taker Karlson.
"Ne veruju u Boga. Zato im je, na primer, Greta Tumberg neki autoritet po pitanju klimatskih promena", rekao je Tramp Mlađi.Sin bivšeg američkog predsednika smatra da su demokrate na vlasti u Vašingtonu do neba podigle autoritet Vladimira Zelenskog, nazivajući ga "maltene vrhovnim žrecom" i to zato što im je potrebno da veruju u nekoga.
Potrebno je da se društvo više angažuje u različitim oblastima kako bi se očuvala "budućnost Sjedinjenih Država", ocenio je on."Američka deca, po završetku škole znaju da nabroje preko 4.000 različitih polova, ali ne znaju da čitaju ili broje. Dok sam ja ovo izgovorio, moglo je da se pojavi još 15 novih rodnih identiteta", rekao je Tramp Mlađi.
Ne važi u slućaju ukrajinske agresije.Ukrajina, Velika Britanija, Rusija i Sjedinjene Države potpisale su 5. 12. 1994. godine. U dokumentu su utvrđena sigurnosna jamstva u vezi s pristupanjem Ukrajine Ugovoru o neširenju nuklearnog oružja. 1996. godine došlo je do tog pristupa.
Budimpeštanskim memorandumom 1994. predviđena je obveza Ukrajine da na vrijeme ukloni svo nuklearno oružje. Zauzvrat, Ruska Federacija, Sjedinjene Države i Velika Britanija obavezale su se:
Poštujte suverenitet, postojeće granice i neovisnost Ukrajine u skladu s Završnim aktom OESS-a.
Ne upotrebljavajte nikakvo oružje protiv političke neovisnosti, teritorijalnog integriteta Ukrajine, osim u svrhu samoodbrane i u drugim slučajevima u skladu s Poveljom UN-a.
Uzdrži se od ekonomske prisile koja ima za cilj podređivanje ostvarivanja prava koja su svojstvena njenom suverenitetu od strane Ukrajine, vlastitim interesima i na taj način osiguravanje bilo kakvih prednosti za sebe.
Zatražite odmah djelovanje Vijeća sigurnosti UN-a ako Ukrajina kao zemlja potpisnica Ugovora o neširenju nuklearnog oružja postane prijetnji objekt ili žrtva agresije koristeći nuklearno oružje.
Ne upotrebljavajte nuklearno oružje protiv Ukrajine, s izuzetkom slučajeva napada te zemlje na države povezane s memorandumom, njihov teritorij i njihove saveznike.
Dajte savjet ako se pojave sporovi u vezi s gore navedenim obvezama.
Za bistroke..
trebo bi da je pao, ruje poslale na njega 4 oklopne divizije i gađaju ga turbosoničnim raketama i strateškim bombarderima. To nikako ne mogu da izdrže prisilno mobilisana ukrajinska deca starci i ženeNe bi ti škodilo da uzmeš koji čas pravopisa...
znači opet nije...Мислим да си ти пао. С крушке.
Pao je,samo sto nema struje da ti jave.trebo bi da je pao, ruje poslale na njega 4 oklopne divizije i gađaju ga turbosoničnim raketama i strateškim bombarderima. To nikako ne mogu da izdrže prisilno mobilisana ukrajinska deca starci i žene
pjesma nas je održala!Dok ti pjevušiš ovu!
No, umjesto ružmarina, snjegova i šaša, bit će nuklearna prašina....
Ma nemaju ih uopće, zato su i proglasili opću mobilizaciju i donijeli zakon da mentalno oboljeli, invalidi, i kažnjenici moraju na front, logično ne?
![]()
Kako da povjerujes coeku koji kaze Poljska, a ono indonezanska zastava
gde stignu rusi tamo struje nemaPao je,samo sto nema struje da ti jave.
Pao je,samo sto nema struje da ti jave.
Onda nek se predaju ukrajinci kad su pripizdine sto brane toZato Rusi već treću godinicu glođu černozem po ukrajinskim pripizdinama, jer se ukrajina brani invalidima, mentalno oboljelima, ženama i djecom![]()
znači opet nije...
aj više sreće sledeći put
Dogovorit ćemo se, pa će biti po mome.Sudjelovanje pojedinih članica ovisi o njihovoj vojnoj snazi, a i o političkoj odluci svake članice, ne mora biti da će sve članice sudjelovati u popunjavanju kontingenta...
Ne pomaže više, pojeo mu alkohol prefrontalni korteks, sad više ne mora ni da pije.И теби. На лечењу посебно.
Ma Frzzi je sam pobedio kod Ilovajska, zaboravio si?Ali ja nisam zaboravio tvoje čuvene prognoze
"Uhititi ruske špijune, reorganizirati vojsku, nabaviti Javeline, i Novorusija pada koliko najkasnije sutra!"
Feldmarshal Gumica Von Kurtonštajn, 2014
![]()
Već je poverovao.Ako to ponoviš još 10 tisuća puta možda i sam povjeruješ u to![]()
У питању су само драговољци који би се јавили у првих 3 сата. После би се мобилизирала остала бојна.Nisam nigde video tu informaciju zato i pitam
Ne deluje mi to srazmerno da Hrvatska da 6.000 na 4M stanovnika
Bojna neće moći, dobili kilu od borbe s tastaturom.У питању су само драговољци који би се јавили у првих 3 сата. После би се мобилизирала остала бојна.
Zato Rusi već treću godinicu glođu černozem po ukrajinskim pripizdinama, jer se ukrajina brani invalidima, mentalno oboljelima, ženama i djecom![]()
Patata do patetikeKako Patatu muče ti zli Rusi, nečuveno.