Casual Observer
Stara legenda
- Poruka
- 90.081
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
DNR Koreja vodi proxy rat protiv Ukrajine do zadnjeg RusaSlično je pisalo i na vagonima iz Sjeverne Koreje kad su poslali 7 meleona granata Rusima
Samo rokajte naciste
![]()
Amingde stignu rusi tamo struje nema
Uskrsli. Tako kaže pravoslavni popА шта је са оних 31.000 хохола? Они су у Рају, зар не?
Pokvareo se.Nemaju. Notepad kaze da nemajj vise. A i nesto nema Notepada… da se nije pokvario?
Rusija ima 150 miliona stanovnika,ako zagovaras teoriju da ce Rusi izginuti pre ukrajinaca onda predlozi zelenskom pod hitno da mobilise celu Indiju.DNR Koreja vodi proxy rat protiv Ukrajine do zadnjeg Rusa
Strah. Rusija ipak ima ogromni arsenal nuklearnog oruzja.Kako Patatu muče ti zli Rusi, nečuveno.
Nikada. NAFO prdnuo u cabar.drma panika?
Steta. A tako je obecavao… da nije udario u glavic, pardon ….zidic?Pokvareo se.
Nije to ruski блокнот pa da radi bez greške
Ovakvog majka vise ne radjaAu, Madjarska sila u rangu Nemacke i Francuske. PS, preci Orbana ljutog antifasiste su jurisali na Staljingrad.![]()
Možda je dezerter zelenog Reicha koji se skrivao?!Rus zauvek zavrsio misiju pljackanja tudjih kuca.
Pa dobio si link...ne znam u čemu je tvoj problem, pogledaj video i uporedi ga sa videom koji ruski botovi ovde šire po krsti i biće ti sve jasno.Ima na youtubu i neki vanzemaljaci sa kamencicima ….
Ko gleda igrice? imas link …. Ne bavi se glupostima.
I da, jos si ovde?
Pa ti si ukrobot, tvoje mišljenje je irelevantno.Pa dobio si link...ne znam u čemu je tvoj problem, pogledaj video i uporedi ga sa videom koji ruski botovi ovde šire po krsti i biće ti sve jasno.
Šta tebe zabole da li sam ja ovde ili ne.

ne, ne, ne, to za tampon zonu su se rusi prvi setili, ukrajina cela da bude tampon - pa, uostalom to ti je cilj svo, delimitarizacija, da od nje naprave tampon bez oruzja, i ostarili su cilj, plus denacifikacija, mada ja ne mislim da je i to legitiman cilj, ali to je njihova idejaUkrajina samo pravi tampon zonu na ruskom teritoriju.
Bez brige, Belgorod neće biti pripojen Ukrajini.
Pa dobio si link...ne znam u čemu je tvoj problem, pogledaj video i uporedi ga sa videom koji ruski botovi ovde šire po krsti i biće ti sve jasno.
Šta tebe zabole da li sam ja ovde ili ne.
Bokiša ne može da se pomiri sa stvarnošću, previše je bolna.Ima na youtubu i neki vanzemaljaci sa kamencicima ….
Ko gleda igrice? imas link …. Ne bavi se glupostima.
I da, jos si ovde?
Samo copy paste rade,nemaju ni svoje terminene, ne, ne, to za tampon zonu su se rusi prvi setili, ukrajina cela da bude tampon - pa, uostalom to ti je cilj svo, delimitarizacija, da od nje naprave tampon bez oruzja, i ostarili su cilj, plus denacifikacija, mada ja ne mislim da je i to legitiman cilj, ali to je njihova ideja
Лавров: САД све праштају Кијеву, па и нацизам, али Русија не заборавља
Samo 10 tenkova, pa toliko Rusi, a i Ukrajinci, sprže u borbama za jedan drvored.
Šta god..Misliš malo začavlaju, vidiš da je drvena
Možda je dezerter zelenog Reicha koji se skrivao?!