amerikanac nakon 6 mjeseci vojnog ugovora postao ruski državljanin
...
...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pao Madagaskar juče vojni puč i ušla Ruska vojska, a Francuzi pobegli.Bahmut je pao početkom maja 2023 sada je početak novembra 2025.
To su DVE I PO GODINE RATA.
Da vam malo pomognem pošto očigledno imate problem sa poznavanjem istorije
Tačno dve i po godine od Staljingradske bitke (prekretnice u WW2), Rusi osvajaju Berlin a Hitler se samoubija.
Berlin je inače nekih 2.000 kilometara zapadno od Staljingrada.
Ja zaista nemam ažurne mape stanja na frontu, ima ovde likova koji su opsednuti mapama, ali hajde molim te proveri pa nam kaži koliko se linija fronta pomerila od Bahmuta na zapad za 2,5 godine rata.

Čitam da su još uvjek katastarske čestice u pitanju.....znači najduži trodnevni blitz krieg u povijesti ratovanja ide dalje.
Čitam da su još uvjek katastarske čestice u pitanju.....znači najduži trodnevni blitz krieg u povijesti ratovanja ide dalje.
Rusima se ne žuriČitam da su još uvjek katastarske čestice u pitanju.....znači najduži trodnevni blitz krieg u povijesti ratovanja ide dalje.
I usput, da mi je rublja svaki put kada sam pročitao "front se urušava".
"Srbijanci" nisu kleknuli 1999 :-) Rat se završio sa Kumanovskom sporazumom prema kome je Kosovo sastavni deo Republike Srbije :-)Da je tako, navijao bih da su Ukri kleknuli 2022 kao Srbijanci 1999.
Znači lažeš![]()
Evo me nakon tri dana da vidim kako napreduje trodnevni blitz krieg?
poljska babuška našla u vrtu...nosi unuku on voli avione
...
PROTERANA FRANCUSKA! Tacno, desilo se to pre 60-70 godina a sad nam reci kakve to ima veze sa Rusijom i Ukrajinom?
Fašistički i nacistički NATO pakt sproveo je agresiju na Saveznu Republiku Jugoslaviju bez dozvole Ujedinjenih Nacija i izgubio rat.. U Jugoslaviju je NATO doaso da zaustavi Balkanskog Kasapina po nalogu OUNa.
Isplači se slobodno, biće ti lakše...Čitam da su još uvjek katastarske čestice u pitanju.....znači najduži trodnevni blitz krieg u povijesti ratovanja ide dalje.