Ruska taktika, prvo sve porušiš.
Vidi pod Bahmut.
Sad je odjednom to nešto pogrešno?
Није, то је Ђермански изум. Прво примењен у Шпанији а онда су га Амери и Енглези усавршили над Дрезденом, најпре.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ruska taktika, prvo sve porušiš.
Vidi pod Bahmut.
Sad je odjednom to nešto pogrešno?
Posto ne mogu da vas vredjam , jer su banovane mnoge reci koje vas slikovito opisuju, naisao sam na divan objedinjen naziv i slikovito vas opisuje. Kao sve u jednom. A vidim da kada ja to napisem da te duboko pogadja , jer vec vise od 50 stranica samo o tome brines. Na krezavi si se navikao, ali na ovo drugo nikako da svaris, kao i na NAFO prdnuo u cabar…Pitaj @Xicor
Meni neće objasniti značenje riječi amerosunit, a stalno je upotrebljava
Ja ako bi napisao da Rusi treba isto da bombarduju dobio bih ban,ali neka ih.To sto gadjaju civile je samo dokaz koliko su bespomocni i ocajni… stvari idu tokom koji vise nije pod njihovom kontrolom, vec pod kontrolom Rusa.
Kaj ima novoga u svezi s povodom glede broja članova BRIKS-a, ima neki Update?BRIKS ga čeka raširenih ruku

Nemaju. Notepad kaze da nemajj vise. A i nesto nema Notepada… da se nije pokvario?
Ludilo je uzelo maha, ne znaju gde vise udaraju…Ja ako bi napisao da Rusi treba isto da bombarduju dobio bih ban,ali neka ih.
Ne padam na provokacije,gledam kako progresivno padaju u delirijum
Kako izgleda realnost na terenu, ***********i napreduju?Evo, poslao sam Putinu vocap.
On je razuman i prihvaća novu realnost na terenu.

Otcepljenje Belgoroda je na dnevnom reduKako izgleda realnost na terenu, ***********i napreduju?
Koliko su zauzeli površine zadnjih godinu dana, ima neki Update?
![]()
A ni ta koja mu je djecu rodila očito nije bistra.није то само убијајући људе него погледај шта се њему догодило
и та дјеца идијоту нијесу ни пала на памет
Slično je pisalo i na vagonima iz Sjeverne Koreje kad su poslali 7 meleona granata RusimaČesi istovarili Ukrima meleon granata s porukom: Nemamo ništa protiv da rokate po Rusiji s našim granatama

drma panika?Ko je Časlav? Na koju viljusku ili varjacu je to pao i kakve veze ima sa Ukrajinom?
Prdnuo u cabar nosac. Ćip tehnologi , mogu i papucom da ga gadjaju, ne bi se odbranio.
NAFO prdnuo u cabar..
Hoće li pripojiti i onih 30tak sela oko Vovčanska?Otcepljenje Belgoroda je na dnevnom redu
To što ovde može da blokira odluke EU a tamo ne. Vidi čovjek više i dalje od evropskih fašista koje idu u propast. To je donekle i dobro, kad ih Rusi spale ostaće samo dugmići od nacista.Ne znam sta sprecava Orbana da preleti u mocni ODKB.![]()
necemo, samo vi udrite ko i do sadSta ima da pricaju? Rekli su sta su imali, pa ko kako hoce. Nemoj da posle skicite ko krmaca na klanju…
I sad opet odbijaju putinovu molbu za mirНакон што сте ви одбили мир.
jel pao harkov?3 puta vise pravi granata od celog zapada, a ti se uzdas u minutmena iz 1970 godine
mislim, nema proizvodnje, nema inovacija, a jel si ti bas siguran da cete da pobedite rusiju?
naravno, prvo su trosili staro, kako trose tako popunjavaju sa novim, to se tako radi, a zapad vec kuka da mu ponestaje, i tek sada se setio ratne ekonomije? pa cekaj, da niste mislili mozda na intenetu samo da pobedite? trebaju rusi sve rakete preko poljske da ispaljuju, kao bumerang sto leti, pa da vidimo da li moze nafo da skine makar jednu... poskidase dronove samo iranske ali pogledaj koliko su leteli iz irana do izraela, pa i baba bi ih poskidala
ej, rusi cekaju jos uvek te izvikane f16, prodje rat, a oni se nisu okusali, pobegose za argentinu, sta su izgubili kompas, gps, ne znaju gde je rat? OBUKA? da pitamo ruse da sacekaju jos malo? OKEY.
Rusi su nerazumni i nemilosrdni.To što ovde može da blokira odluke EU a tamo ne. Vidi čovjek više indalje od evropskih fašista koje idu u propast. To je donekle i dobro, kad ih Rusi spale ostaće samo dugmići od nacista.
To što ovde može da blokira odluke EU a tamo ne. Vidi čovjek više i dalje od evropskih fašista koje idu u propast. To je donekle i dobro, kad ih Rusi spale ostaće samo dugmići od nacista.

i sad peva onu od bajage "Ajde bože budi drug pa okreni jedan krug unatrag planetu..."Kepec je mislio da će se civilizacija uplašiti njegovih prijetnji, ispalo je da neće, i sad će glavom platiti svoje zločine![]()

Tako je, opet će a mali praščići iz nacističke Evrope će da skiče a Ameri će im reći - to nije maš problem.Rusi su nerazumni i nemilosrdni.
Oni su i 1945. izvršili divljačku agresiju na Njemačku i to pod potpuno istim izgovorom: optužili su Nijemce da su nacisti.
Može da blokira odluke koje se donose konsenzusom i već blokira mnoge. Ne znam gdje ti živiš pa nisi čitao...Au, Madjarska sila u rangu Nemacke i Francuske. PS, preci Orbana ljutog antifasiste su jurisali na Staljingrad.![]()