Rat u Ukrajini (33)

Šta očekujete na frontu nakon smene Šojgua i započetih vojnih operacija oko Harkova?

• Ukupno glasova
    70
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pitaj @Xicor
Meni neće objasniti značenje riječi amerosunit, a stalno je upotrebljava
Posto ne mogu da vas vredjam , jer su banovane mnoge reci koje vas slikovito opisuju, naisao sam na divan objedinjen naziv i slikovito vas opisuje. Kao sve u jednom. A vidim da kada ja to napisem da te duboko pogadja , jer vec vise od 50 stranica samo o tome brines. Na krezavi si se navikao, ali na ovo drugo nikako da svaris, kao i na NAFO prdnuo u cabar…

Бахмутски правац.Источни део села Калинина дошао је под контролу Оружаних снага Русије.
IMG_20240601_183025_806.jpg

Украјинске власти одлучиле су да мобилишу службенике Државне службе за ванредне ситуације, изјавио је посланик Врховне раде Алексеј Гончаренко.

3 puta vise pravi granata od celog zapada, a ti se uzdas u minutmena iz 1970 godine

mislim, nema proizvodnje, nema inovacija, a jel si ti bas siguran da cete da pobedite rusiju?

naravno, prvo su trosili staro, kako trose tako popunjavaju sa novim, to se tako radi, a zapad vec kuka da mu ponestaje, i tek sada se setio ratne ekonomije? pa cekaj, da niste mislili mozda na intenetu samo da pobedite? trebaju rusi sve rakete preko poljske da ispaljuju, kao bumerang sto leti, pa da vidimo da li moze nafo da skine makar jednu... poskidase dronove samo iranske ali pogledaj koliko su leteli iz irana do izraela, pa i baba bi ih poskidala

ej, rusi cekaju jos uvek te izvikane f16, prodje rat, a oni se nisu okusali, pobegose za argentinu, sta su izgubili kompas, gps, ne znaju gde je rat? OBUKA? da pitamo ruse da sacekaju jos malo? OKEY.
jel pao harkov?

To što ovde može da blokira odluke EU a tamo ne. Vidi čovjek više indalje od evropskih fašista koje idu u propast. To je donekle i dobro, kad ih Rusi spale ostaće samo dugmići od nacista.
Rusi su nerazumni i nemilosrdni.

Oni su i 1945. izvršili divljačku agresiju na Njemačku i to pod potpuno istim izgovorom: optužili su Nijemce da su nacisti.

Kepec je mislio da će se civilizacija uplašiti njegovih prijetnji, ispalo je da neće, i sad će glavom platiti svoje zločine :klap:
i sad peva onu od bajage "Ajde bože budi drug pa okreni jedan krug unatrag planetu..."
eee kako bi putin želeo da se vrati dan dva pre nego što je naredio agresiju na ukrajinu pa da počne novi život ispočetka....

Rusi su nerazumni i nemilosrdni.

Oni su i 1945. izvršili divljačku agresiju na Njemačku i to pod potpuno istim izgovorom: optužili su Nijemce da su nacisti.
Tako je, opet će a mali praščići iz nacističke Evrope će da skiče a Ameri će im reći - to nije maš problem.

Kada su se onomad pobunili zbog američke baze u Poljskoj jer će ih Rusi nanišaniti nuklearkom Ameri su im rekli - nemamo mi ništa sa tim, to je vaš evropski problem.
Zamisli tog cinizna i ironije. Konjušari su pali najniže od kada postoje.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back