Rat u Ukrajini (32)

Kakav će biti odgovor Rusije na teroristički napad koji se povezuje sa Ukrajinom i zapadom?

• Ukupno glasova
    71
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Stavio sam ti liniju fronta iz prosinca 2022 i linija fronta iz ožujka 2024, nema pomaka...ne pravite se glupi.

Karte su identične, prestanite prdit da napredujete, mislim napredujete na onaj svijet, to da....
Napreduju Ukropi na onaj svet, stotine hiljada njih je uznapredovalo.

To se ne može demantovati, vide se groblja, kuknjava o nedostatku ljudstva, postojećih vojnika sve manje, nema rotacije, vojnici ratuju po 2 godine bez pauze.

Rusi ratuju lagano i opušteno, levom rukom.

Biće pred zoru gomila dronova po Rusiji.
Treba potrošit 2 miliona komada
Нема везе што већина буде оборена, мислиш ли на руску одмазду? Украјина још увек препуна атрактивних циљева које Руси још нису гађали.

javier-bardem-anton.gif

Satelitski snimci potkopali tvrdnje ukrajinskih izvora o učinku napada dronovima na ruske vojne aerodrome​

U noći 5. aprila, ruske snage su odbile masovni napad ukrajinskih dronova u pozadinskim regionima. Ministarstvo odbrane Rusije saopštilo je da su 53 dronova (UAV) uništena u pet ruskih regiona.

Zauzvrat, ukrajinski izvori su proglasili uništenim čak šest ruskih aviona uništili, a osam oštećenih u napadu dronovima samo na aerodrom Morozovsk. Izvori ukrajinskih publikacija tvrdili su da je napad bio izuzetno uspešan.

Dana 6. aprila, satelitski snimci sva tri aerodroma otkrili su da ukrajinske tvrdnje nisu bile istinite. Nije potvrđena nikakva šteta na aerodromima ili avionima.

https://oruzjeonline.com/2024/04/07...ku-napada-dronovima-na-ruske-vojne-aerodrome/
Pa da, ništa se nije desilo, pospremimo to pod tepih.
Na stranu to što su ruski Telegrami pizdekali o tome kako su ostavili aerodrom praktički nebranjen. A znamo i zašto. Zato jer danas ukro dronovi imaju daleko veći domet. A tek su počeli :kafa:

Znači Kosovo je 51. zvjedzica na američkoj zastavi?
Ne, nije, reci mi jednu izjavu američkog političara koji kaže Kosovo je USA, a ja ti nađem ruske za Krim, Donbas etc.

Паметан човек, за разлику од тебе, разазнаје ту звездицу кроз гурање да Косово уђе у Нату.
Неко ти је малопре овде написао "Није гoвнo него се пас посро".

Poslednja izmena:
Da li je Amerika pripojila Kosovo u svoj državni teritorij. Da, ne? Ali vrdat znaš

Ако су све вредно на Косову узели припадници америчког државног естаблишмента шта је то? Ако је косовски "државни" апарат потуно зависан од америчког шта је онда то? Ако Америка смењује шиптарског премијера шта је то? Ако им поставља председника шта је то? Остаје још формализација кроз Нату.

Још да додам како Америка није могла припојити ни многа острва али их је присајединила.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back