Frtajler
Legenda
- Poruka
- 58.503
Ne šalju ih u rusko blato da zaginu raskomadani. Kontaš? Ne?A ukrainski ?![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne šalju ih u rusko blato da zaginu raskomadani. Kontaš? Ne?A ukrainski ?![]()
Napreduju Ukropi na onaj svet, stotine hiljada njih je uznapredovalo.Stavio sam ti liniju fronta iz prosinca 2022 i linija fronta iz ožujka 2024, nema pomaka...ne pravite se glupi.
Karte su identične, prestanite prdit da napredujete, mislim napredujete na onaj svijet, to da....
Zar je bitno gde su ukraincki nacisti raskomadani, ne nije.Ne šalju ih u rusko blato da zaginu raskomadani. Kontaš? Ne?
Нема везе што већина буде оборена, мислиш ли на руску одмазду? Украјина још увек препуна атрактивних циљева које Руси још нису гађали.Biće pred zoru gomila dronova po Rusiji.
Treba potrošit 2 miliona komada
Зашто онда не пређете а руску страну?Pa okej, zato i kažem da se Rusi ponašaju kao nacsti, sve 5.
Jeftiniji od Kongoanca, Nigera, razina CAR.Imaju oni topovskog mesa koliko voliš. Rusi vojnik je nevjerojatno jeftin.
Pa da, ništa se nije desilo, pospremimo to pod tepih.Satelitski snimci potkopali tvrdnje ukrajinskih izvora o učinku napada dronovima na ruske vojne aerodrome
U noći 5. aprila, ruske snage su odbile masovni napad ukrajinskih dronova u pozadinskim regionima. Ministarstvo odbrane Rusije saopštilo je da su 53 dronova (UAV) uništena u pet ruskih regiona.
Zauzvrat, ukrajinski izvori su proglasili uništenim čak šest ruskih aviona uništili, a osam oštećenih u napadu dronovima samo na aerodrom Morozovsk. Izvori ukrajinskih publikacija tvrdili su da je napad bio izuzetno uspešan.
Dana 6. aprila, satelitski snimci sva tri aerodroma otkrili su da ukrajinske tvrdnje nisu bile istinite. Nije potvrđena nikakva šteta na aerodromima ili avionima.
https://oruzjeonline.com/2024/04/07...ku-napada-dronovima-na-ruske-vojne-aerodrome/
Nego ih šalju u ukrajinsko, domaće blato, pa su im na tome svi vojno sposobni Ukrajinci zahvalni, milina... Nisi ti barut ni omirisao.Ne šalju ih u rusko blato da zaginu raskomadani. Kontaš? Ne?
Znači Kosovo je 51. zvjedzica na američkoj zastavi?
Ne, nije, reci mi jednu izjavu američkog političara koji kaže Kosovo je USA, a ja ti nađem ruske za Krim, Donbas etc.
Ruski vojnik se i ne vrati, ostane trunuti u ukrajinskom blatu bez groba i imena, kao zločinački okupator. Svi će izginuti do zadnjegZar je bitno gde su ukraincki nacisti raskomadani, ne nije.
Dokaz da sa ukrainsku vlast vojnik nije bitan, zakopavaju ih bagerima po šumama i gorama.
Da li je Amerika pripojila Kosovo u svoj državni teritorij. Da, ne? Ali vrdat znašПаметан човек, за разлику од тебе, разазнаје ту звездицу кроз гурање да Косово уђе у Нату.
Неко ти је малопре овде написао "Није ***** него се пас посро".
Pa ostane i usrainski, što je još tužnije, zakopaju ih bagerom u sred šume, neke bacaju u kanalizaciju i sve zbog malog firera, jadan im je životRuski vojnik se i ne vrati, ostane trunuti u ukrajinskom blatu bez groba i imena, kao zločinački okupator. Svi će izginuti do zadnjeg
To sto uništi tudju državu i prospe krv stotina hiljada mahom nevinih ljudi, naravno, nije bitno...e moj Gumi, ti se to trudis da dostignes svoje umobolne zemljake...dobro ti ide...Kad je NATO članica uništila tuđu državu i pripojila si teritorij i proglasila ga svojim?
Jesi sacuvao dupeA ne ne, bio sam brigadni izviđač, i čuvao dupe. Baš ti je to važno?
Ja se oko toga ne sekiram,kad Rusi vrate sa 200 raketa plac ukrajinaca.Biće pred zoru gomila dronova po Rusiji.
Treba potrošit 2 miliona komada
Da li je Amerika pripojila Kosovo u svoj državni teritorij. Da, ne? Ali vrdat znaš
Pa da, znamo da je tvoj običaj da se predaš a da i ne ugledaš neprijateljskog vojnika ispod 10k stopaPa ostane i usrainski, što je još tužnije, zakopaju ih bagerom u sred šume, neke bacaju u kanalizaciju i sve zbog malog firera, jadan im je život
Izginuće svi do jednog !!!
Ali tako su odabrali
Kme kme, okupator, kme kme... a ovamo podržava zločine Izraela.Da, ali postoji razlika kada ti sin klošar zagine u blatu kao okupator u tuđoj državi i kada ti sin zagine na kućnom pragu braneći svoju obitelj od nacista.
Ali ne znaš ti o tome ništa, ti odmah ruke u zrak i potpisuješ
A ne i nije !!!!
A sekiraš se kada Ukri raskomadaju Ruse? Ili te zaboleJa se oko toga ne sekiram,kad Rusi vrate sa 200 raketa plac ukrajinaca.
Od Izraela možeš samo učiti kako se boriti za svoju državu. Zato ih i mrziš toliko.Kme kme, okupator, kme kme... a ovamo podržava zločine Izraela.
Ljignjoslav.
Da videli smo kako ih bagerima zatrpavaju da im se grob ne nađe. Imaju stotine hiljada "missing in action".Ruski vojnik se i ne vrati, ostane trunuti u ukrajinskom blatu bez groba i imena, kao zločinački okupator. Svi će izginuti do zadnjeg
Mrzim svakog okupatora, što Izrael nesumnjivo jeste.Od Izraela možeš samo učiti kako se boriti za svoju državu. Zato ih i mrziš toliko.