Watchman
Buduća legenda
- Poruka
- 42.592
Ovo čudo košta kao 2-3 najmodernija lovca 5 generacije
Ima ih jako malo, namena im je specifična, koliko se brzo lociraju i obaraju videćemo kad namirišu prvi ozbiljni front
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ovo čudo košta kao 2-3 najmodernija lovca 5 generacije
Ima ih jako malo, namena im je specifična, koliko se brzo lociraju i obaraju videćemo kad namirišu prvi ozbiljni front
Руси су кренули у мирну будућност,
ја сам мислио одоше у Шведе ... хмммм
Кретени не дадоше !
Još teže je rusima napustiti ukrajinu, to bi značilo raspad rusije, putin u hagu, a u moskvi neki privremeni upravnik iz EU, dok bi kinezi ponovo uzeli svoje teritorije od vladivostoka pa naokolo.Nije ni za Ameriku tako lako napustiti Ukrajinu, ne zbog geostrateških ineresa koji nikada nisu bili tako krucijalni, nego zbog toga što je trenutna administracija isto previše uložila u ovaj rat i poraz bi ih koštao prvo izbora a onda bi se otvorila "konzerva crva" koja bi ih mnogo skupo koštala.
Vojno industrijski lobi u Vašingtonu je u Ukrajini i Izraelu pokazao svoju štetnost i izgubio kredibilitet, to će se tek videti do kraja godine.
Još teže je rusima napustiti ukrajinu, to bi značilo raspad rusije, putin u hagu, a u moskvi neki privremeni upravnik iz EU, dok bi kinezi ponovo uzeli svoje teritorije od vladivostoka pa naokolo.
Rusi se u ukrajini bore za svoj opstanak
Чуј "мојне". Занимљиво.Мојне да их палиш,
свет би одахнуо (о Укрима и Русима да не причам)
да лудак одлучи да се повуче са стратишта.
Cezar pileća sa dodatkom extra pančete, maslina, najboljeg kačkavalja, vina....a Ti si ručkaj go..., svoju džigericu.Коју дрогу користи за појачање ова пијандура, знате ли? Има, кажу, код нас нека гљива лудара, је ли то у питању?
Ako su ti tako rekli...Морам да похвалим Господара,
он је још ономад видео да Путин није баш у винклу,
вратио се оданде и рекао нам
"приказали су ми куче које даве у води" ...
Од тад више није био у Русији,
а сећате се да је и руски учио
и био пун ентузијазма што се руско-српске везе тиче.
Реално Србија је била много јача док је и Русија била јака.
Русија је сад на ивици да је свет измлати ко вола у купусу
што ће се на крају и десити
ако кепец не престане да глуми Наполеона !

Овај лик се служи сарајевским сленгом и под ником "Обилић" "брине за Русе".
Добро је неко, а не сећам се ко, запазио. Ово је више од СВО, ово је глобални егзорцизам!
Mlade macke uvek HVALE, nikad ih nije dosta.А шта је хвалило старим мачкама?
ајде ти мени лепо реци, јеси ли шатровачки покупио у родном граду или си из неке вуко*ебине па си га само посвојио?Ти си "побједниче" изазвао у мени потребу да употребим "мојне".
Чим користим тај борбени сленг значи да постајем агресиван.
А агресиван постајем чим намиришем лудило ...
Неке ствари се само батинама лече.
Вероватно и Руси тако мисле,
али разлика између мене и њих је
што ја само тако мислим,
а они наивни то и раде !
Pale strnjiku, šta li?!
...a kako dodjose vojnici da ih brane, placete svima na Zapadu...
školski primer kako se uništava neprijateljska oklopno mehanizovana jedinica