Rat u Ukrajini (32)

Kakav će biti odgovor Rusije na teroristički napad koji se povezuje sa Ukrajinom i zapadom?

• Ukupno glasova
    71
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Руси су кренули у мирну будућност,
ја сам мислио одоше у Шведе ... хмммм

Кретени не дадоше !

Па да.. Уместо да ђускају и пусте нацисте, натоисте и сатанисте да на миру раде свој посао, они почели да ратују. Кмекет до неба.

❗🇷🇺🇺🇦 Наше трупе су се приближиле Часовом Јару

„Непријатељ се повукао из првих кућа града Почело је“, пише „Шепот Фронта“.

📌 Детаље напада на Часов Јар извештавају Војни дописници „Русской Весны“

▪ Непријатељ објављује снимке смелог пробоја Ваздушно-десантних снага у Часов Јар уз подршку авијације;
▪ Како смо јавили, војници 98. ваздушно-десантне дивизије данас су успели да се пробију до града, па чак и да изађу на периферију;
▪ Ресурси нацистичког „Десног сектора“ објављују сам тренутак јутарњег пробоја оклопних група на источну периферију Часова Јара, у микрорејон Новый;
▪ Вероватно се на снимку види извиђање борбом, у којем је десант детаљно испитао одбрану непријатеља и успео да напредује;
▪ Украјински војни аналитичари објављују и мапу самог пробоја, вероватно потцењујући размере напредовања Оружаних снага Русије;
▪ Видео приказује пробој под непријатељском ватром, десант и заузимање прве линије одбране Оружаних снага Украјине;
▪ Наши јуришници Су-25 такође работају, подржавају офанзиву.

GKWM_DaWYAApUBi

❗🇷🇺🇺🇦🏴 Вести из Часова Јара преносе ⚔ Сварщики (Заваривачи):

Пробили смо до Часова Јара са источне периферије и продрли на положаје. Ситуација је веома тешка. Директан ватрени контакт са непријатељем. Чекамо информације, верујемо у момке. (...https://twitter.com/Alisa_Vasilisa_/status/1776004835227193799 - 11:52 PM · Apr 4, 2024)

Poslednja izmena:
Nije ni za Ameriku tako lako napustiti Ukrajinu, ne zbog geostrateških ineresa koji nikada nisu bili tako krucijalni, nego zbog toga što je trenutna administracija isto previše uložila u ovaj rat i poraz bi ih koštao prvo izbora a onda bi se otvorila "konzerva crva" koja bi ih mnogo skupo koštala.

Vojno industrijski lobi u Vašingtonu je u Ukrajini i Izraelu pokazao svoju štetnost i izgubio kredibilitet, to će se tek videti do kraja godine.
Još teže je rusima napustiti ukrajinu, to bi značilo raspad rusije, putin u hagu, a u moskvi neki privremeni upravnik iz EU, dok bi kinezi ponovo uzeli svoje teritorije od vladivostoka pa naokolo.
Rusi se u ukrajini bore za svoj opstanak

❗ 🇩🇪🇺🇦🏴 Немачка покреће светску потрагу за системима ПВО Патриот за Украјину, - Кулеба

Украјински министар није прецизирао како ће се тачно тражити и зашто је ова потрага била потребна, јер САД добро знају којим земљама су такве ПВО системе испоручивале и у којим количинама.

Штавише, системи неће бити пребачени у Украјину без званичне дозволе Сједињених Држава.

Питам се где су отишли стари Патриоти, ППО све руши😁

Još teže je rusima napustiti ukrajinu, to bi značilo raspad rusije, putin u hagu, a u moskvi neki privremeni upravnik iz EU, dok bi kinezi ponovo uzeli svoje teritorije od vladivostoka pa naokolo.
Rusi se u ukrajini bore za svoj opstanak

Мојне да их палиш,
свет би одахнуо (о Укрима и Русима да не причам)
да лудак одлучи да се повуче са стратишта.

Мојне да их палиш,
свет би одахнуо (о Укрима и Русима да не причам)
да лудак одлучи да се повуче са стратишта.
Чуј "мојне". Занимљиво.

Моли се ти Богу или Алаху да остане још на власти, јер да је психо као Бајден или Натањаху, одавно би летеле атомске бомбе.

Морам да похвалим Господара,
он је још ономад видео да Путин није баш у винклу,
вратио се оданде и рекао нам
"приказали су ми куче које даве у води" ...

Од тад више није био у Русији,
а сећате се да је и руски учио
и био пун ентузијазма што се руско-српске везе тиче.

Реално Србија је била много јача док је и Русија била јака.

Русија је сад на ивици да је свет измлати ко вола у купусу
што ће се на крају и десити
ако кепец не престане да глуми Наполеона !

Коју дрогу користи за појачање ова пијандура, знате ли? Има, кажу, код нас нека гљива лудара, је ли то у питању?
Cezar pileća sa dodatkom extra pančete, maslina, najboljeg kačkavalja, vina....a Ti si ručkaj go..., svoju džigericu.

Dogovorio elitni komplex stambenih zgrada... Ti si idi na Avdijevku za sendvič.
Uz strojnicu raspali kalaš i bušni pancir.

Što nekoć reče narkos Gile iz "Električni orgazam"...ispod šlema mozga nema.
Ispod tvog nika, sve je praznina, prašina i promaja...

Prilozi

• IMG20240402104829.jpg
    IMG20240402104829.jpg
    136,2 KB · Pregleda: 16
  • Screenshot_2024-04-03-19-46-52-12_1c337646f29875672b5a61192b9010f9.jpg
    Screenshot_2024-04-03-19-46-52-12_1c337646f29875672b5a61192b9010f9.jpg
    84,5 KB · Pregleda: 10
Морам да похвалим Господара,
он је још ономад видео да Путин није баш у винклу,
вратио се оданде и рекао нам
"приказали су ми куче које даве у води" ...

Од тад више није био у Русији,
а сећате се да је и руски учио
и био пун ентузијазма што се руско-српске везе тиче.

Реално Србија је била много јача док је и Русија била јака.

Русија је сад на ивици да је свет измлати ко вола у купусу
што ће се на крају и десити
ако кепец не престане да глуми Наполеона !
Ako su ti tako rekli...
Onda... PEVAJ

Овај лик се служи сарајевским сленгом и под ником "Обилић" "брине за Русе".

:hahaha:

Добро је неко, а не сећам се ко, запазио. Ово је више од СВО, ово је глобални егзорцизам!

Ти си "побједниче" изазвао у мени потребу да употребим "мојне".
Чим користим тај борбени сленг значи да постајем агресиван.

А агресиван постајем чим намиришем лудило ...
Неке ствари се само батинама лече.

Вероватно и Руси тако мисле,
али разлика између мене и њих је
што ја само тако мислим,
а они наивни то и раде !

Ти си "побједниче" изазвао у мени потребу да употребим "мојне".
Чим користим тај борбени сленг значи да постајем агресиван.

А агресиван постајем чим намиришем лудило ...
Неке ствари се само батинама лече.

Вероватно и Руси тако мисле,
али разлика између мене и њих је
што ја само тако мислим,
а они наивни то и раде !
ајде ти мени лепо реци, јеси ли шатровачки покупио у родном граду или си из неке вуко*ебине па си га само посвојио?

98. ваздушно-десантна дивизија уништава непријатеља у Часовом Јару, приближавајући се градским блоковима
Јединице ивановске дивизије стигле су до насеља Ново, „пришли смо кућама, потпуно очистивши шумски део. Ситуација је тешка, непријатељ иде у контранапад, покушава да врати оно што је данас изгубио.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back