This is Sparta
Buduća legenda
- Poruka
- 25.022
У ваздуху Миг 31 и Ту 160
Тиру риру
Тиру риру
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Citajuci ovo stekao bi se utisak da su ******** negde blizu Moskve, a da su Bahmut, Avdiievka, Mariupolj ......... sela. Jbt bolest ne bira.Zato imaš totalno iskrivljen pogled na taj rat. Rusi gube područja, ginu u desecima tisuća za neko selo, pobune u Rusiji, a ti kao da se do Kijeva lagano šetaju u paradnim uniformama.
Javio KolazenkovNarodna milicija uhapsila 30 poljskih plaćenika i 2 amerikanca ''instruktora'' iz PMC ''Mocart'' kod Avdijevke.
Mocart je CIA tvorevina stvorena da bude pandan Vagneru.
Gde se tebi žuri ?Botorusscici kako je kotlic, oceli vise![]()
Množe se, evo i Poljaci prave svoj kotlić za Lavov:Botorusscici kako je kotlic, oceli vise![]()
Budalov je možda jedan od najvećih pseta rata u povijesti... Za vrijeme ratnih sukoba na ovim prostorima, pred tri desetljeća, nikome iz hrvatskih službi nije palo na pamet da ubacuje svoje agente uz Beograd, Vukovar, Knin i tamo ubija vodeće srpske političare, propagandiste... Vrijedi i obratno... Ne znam da li je ikad u bilo kojem ratu viđen terorizam takve vrste?Супруга начелника Главне обавештајне управе Министарства одбране Украјине Буданова наводно је отрована. Према прелиминарним подацима, Маријана Буданова је добила дијагнозу тровања тешким металима. Док је жена у болници, истражује се покушај убиства.
„Ове супстанце се ни на који начин не користе у свакодневном животу или војним пословима. Њихово присуство може указивати на намеран покушај тровања одређене особе“, рекли су извори украјинских медија.
Лаж.
Čekaj, nisi mi jasan... Ovaj Febo je napisao da je vojska Zelenskojevog režima u Avdejevci izvršila protuudar i napredovala u tri smjera...Avdijevka, stanje u ukropskim tranšejama
- Pojačanja ne dolaze
- Ako vojnik napusti zaklon, odmah doleće dron ili granata
- Vojnici ne spavaju 5 dana zaredom
- Vojnici seru u tranšejama i bunkerima u kese, jer se boje otići do toaleta
Zar postoji neko ko ozbiljno shvata Fabijana?Čekaj, nisi mi jasan... Ovaj Febo je napisao da je vojska Zelenskojevog režima u Avdejevci izvršila protuudar i napredovala u tri smjera...
pa ti žešći od afgana i levanćana zajednoBudalov je možda jedan od najvećih pseta rata u povijesti... Za vrijeme ratnih sukoba na ovim prostorima, pred tri desetljeća, nikome iz hrvatskih službi nije palo na pamet da ubacuje svoje agente uz Beograd, Vukovar, Knin i tamo ubija vodeće srpske političare, propagandiste... Vrijedi i obratno... Ne znam da li je ikad u bilo kojem ratu viđen terorizam takve vrste?
.Zapadni liberalni demokrate, borci za ljudska prava, tzv parazitski nevladin sektor, nikad se nisu ogradili od terorizma koji organizira dotični i ime još paradira po zapadnim propagandnim glasilima i hvali se ubojstvima (postavlja se pitanje kako bi ista reagirala da su Irak i Afganistan za vrijeme NATO agresija na svoju zemlju organizirali takve atentate i terorističke akte na teritoriji SAD-a) .
Teško mi je kao kršćaninu napisati, ali za takav šljam, smeće i ološ (i to je preblagi opis dotičnog) zaista ne treba imati milosti... Nikakve...
Pa da u pravu je, trenutno napreduju u tri smjera:Čekaj, nisi mi jasan... Ovaj Febo je napisao da je vojska Zelenskojevog režima u Avdejevci izvršila protuudar i napredovala u tri smjera...
Rusija od ljeta 2022. samo gubi, a ti u tipično srbendarskon raspoloženju kmečiš i slaviš poraze.Citajuci ovo stekao bi se utisak da su ******** negde blizu Moskve, a da su Bahmut, Avdiievka, Mariupolj ......... sela. Jbt bolest ne bira.