Rat u Ukrajini (29)

Kada će pasti Avdejevka?

• Ukupno glasova
    52
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
У ваздуху Миг 31 и Ту 160

Тиру риру

IMG_20231128_150722_856.jpg

Zato imaš totalno iskrivljen pogled na taj rat. Rusi gube područja, ginu u desecima tisuća za neko selo, pobune u Rusiji, a ti kao da se do Kijeva lagano šetaju u paradnim uniformama.
Citajuci ovo stekao bi se utisak da su ******** negde blizu Moskve, a da su Bahmut, Avdiievka, Mariupolj ......... sela. Jbt bolest ne bira.

Zapadni Msm mediji poput trash Cnn , ne mogu izgleda vise da "usklade" propagandu, po kojoj" Rusi gube na sve strane i gine ih preko 900 dnevno", sa onim sto prikazuju, a nema veze sa realnoscu. I najdebilniji auditorijum im ne guta vise ovu propagandu...Rec "pobeda", moroni sa msm medija( nakon "brifinga" zapadnih sluzbi) zamenili su sa "stalemate"...h..bao ih "stalemate"..nadaju se da ce Kremlj da prihvati novi Minsk, ali ovog puta izgleda da su se za..bali...

Супруга начелника Главне обавештајне управе Министарства одбране Украјине Буданова наводно је отрована. Према прелиминарним подацима, Маријана Буданова је добила дијагнозу тровања тешким металима. Док је жена у болници, истражује се покушај убиства.

„Ове супстанце се ни на који начин не користе у свакодневном животу или војним пословима. Њихово присуство може указивати на намеран покушај тровања одређене особе“, рекли су извори украјинских медија.
Budalov je možda jedan od najvećih pseta rata u povijesti... Za vrijeme ratnih sukoba na ovim prostorima, pred tri desetljeća, nikome iz hrvatskih službi nije palo na pamet da ubacuje svoje agente uz Beograd, Vukovar, Knin i tamo ubija vodeće srpske političare, propagandiste... Vrijedi i obratno... Ne znam da li je ikad u bilo kojem ratu viđen terorizam takve vrste?
.Zapadni liberalni demokrate, borci za ljudska prava, tzv parazitski nevladin sektor, nikad se nisu ogradili od terorizma koji organizira dotični i ime još paradira po zapadnim propagandnim glasilima i hvali se ubojstvima (postavlja se pitanje kako bi ista reagirala da su Irak i Afganistan za vrijeme NATO agresija na svoju zemlju organizirali takve atentate i terorističke akte na teritoriji SAD-a) .

Teško mi je kao kršćaninu napisati, ali za takav šljam, smeće i ološ (i to je preblagi opis dotičnog) zaista ne treba imati milosti... Nikakve...

Poslednja izmena:
Avdijevka, stanje u ukropskim tranšejama

- Pojačanja ne dolaze
- Ako vojnik napusti zaklon, odmah doleće dron ili granata
- Vojnici ne spavaju 5 dana zaredom
- Vojnici seru u tranšejama i bunkerima u kese, jer se boje otići do toaleta

Čekaj, nisi mi jasan... Ovaj Febo je napisao da je vojska Zelenskojevog režima u Avdejevci izvršila protuudar i napredovala u tri smjera...

Čekaj, nisi mi jasan... Ovaj Febo je napisao da je vojska Zelenskojevog režima u Avdejevci izvršila protuudar i napredovala u tri smjera...
Zar postoji neko ko ozbiljno shvata Fabijana?
Uveseljava forum svojim nebulozama u pauzama između dizanja i spuštanja rampe.
Samo sam preneo video obraćanje jednog od ukrajinskih komandanata u Avdijevci, zašto ti nisam jasan?
Nisam ja sačinio taj video.

Budalov je možda jedan od najvećih pseta rata u povijesti... Za vrijeme ratnih sukoba na ovim prostorima, pred tri desetljeća, nikome iz hrvatskih službi nije palo na pamet da ubacuje svoje agente uz Beograd, Vukovar, Knin i tamo ubija vodeće srpske političare, propagandiste... Vrijedi i obratno... Ne znam da li je ikad u bilo kojem ratu viđen terorizam takve vrste?
.Zapadni liberalni demokrate, borci za ljudska prava, tzv parazitski nevladin sektor, nikad se nisu ogradili od terorizma koji organizira dotični i ime još paradira po zapadnim propagandnim glasilima i hvali se ubojstvima (postavlja se pitanje kako bi ista reagirala da su Irak i Afganistan za vrijeme NATO agresija na svoju zemlju organizirali takve atentate i terorističke akte na teritoriji SAD-a) .

Teško mi je kao kršćaninu napisati, ali za takav šljam, smeće i ološ (i to je preblagi opis dotičnog) zaista ne treba imati milosti... Nikakve...
pa ti žešći od afgana i levanćana zajedno

Ruske snage ispalile raketu na Krivi Rog, vazdušna opasnost u više oblasti

Ruska invazija na Ukrajinu traje 639 dana. Predsednik Ukrajine Vlodomir Zelenski ponovio je stav Ukrajine da je njegovoj zemlji potrebno još više sistema PVO kako bi nastavili borbe, ali i osigurali izvoz ukrajinskih žitarica preko Crnog mora. Ukrajinska vlada juče je najavila promenu svoje prakse regrutacije u nameri da što bolje iskoristi ljudske kapacitete. U međuvremenu, državni sekretar SAD Entoni Blinken istaći će na ovonedeljnom sastanku šefova diplomatija zemalja NATO-a, nastavak podrške alijanse Ukrajini u njenom ratu sa Rusijom.

Ključni događaji

-Zelenski: Ukrajini potrebno više sistema PVO da zaštiti rute za izvoz žitarica
-Ukrajina menja praksu regrutacije u cilju boljeg iskorišćenja kapaciteta
-Grant Šaps: Putin pojačava invaziju na Ukrajinu
-Putin: Zapadni model globalizacije je zastareo i prolazi kroz krizu
-Kijev: Ruske snage ispalile raketu na Krivi Rog, vazdušna opasnost u više oblasti

Pa da u pravu je, trenutno napreduju u tri smjera:
Prvi smjer prema Rusiji, u slučaju da nazovu Volgu, pa ih Rusi lijepo upakuju i pošalju u Sibir (koliko god loše izgledalo, trenutno najbolja opcija za Ukrope u Avdejevci !
Drugi smjer prema batku Banderi (po svoj prilici smjer koji će nažalost najveći broj Ukropa da izabere, što i nije neka pretjerana šteta, obzirom koliki su broj granata ispalili na Donjeck!
Treći i najmanje vjerovatan bježanje iz kotlića, u stilu Useina Bolta, preko još malo preostalih puteva koje Rusi još nisu zatvorili! Mislim, ovaj smjer samo za ove koji vole da igraju ruski rulet sa revolverom u kome ima pet metaka i jedna rupa u bubnju !

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back