krinka5
Buduća legenda
- Poruka
- 27.423
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
QQ meni, ko će mi davati platu kad Dž. S. ode u pemziju. Jadan ja.Uskoro ćeš ti gospon inzinjer za racunarske mreze i novopeceni "ekolog" pevati drugu pesmu kada ti soroševo čanče bude prazno.
Pa kako ce da salju Dunavom kad su bombardovali Reni i Izmail.
Mnogo puta sam rekao da mi je jednako žao i Ukrajinaca i Rusa, ta deca koja ginu na frontu sva idu Putinu na dušu.Pa ti sizife iskazuješ navijačku strast i to posle poginulih na stotine hiljada Ukrajinaca, da tebi možda uopšte i nije stalo do tih ljudi .
Još jednom pogledaj masovne sarane ukrajinaca ; t.me/silasaistoka/21726
dakle opet TVOJE TUMACENJE na postavljena pitanja a ne potvrde tvojih prethodno iznesenih lazi koje i sada pravdas svojim tumacenjem.QQ meni, ko će mi davati platu kad Dž. S. ode u pemziju. Jadan ja.
Elem, šta ćeš veći dokaz da Ukrajina hoće EU od činjenice da se cela zemlja bori kao jedan protiv ruskog agresora.
Meni nijedan dokaz nije veći dokaz od te činjenice da su svi skupa krenuli da se bore i brane otadžbinu.
Pa kako se bore svi skupa kad je jutros bila vest da je pola pola.QQ meni, ko će mi davati platu kad Dž. S. ode u pemziju. Jadan ja.
Elem, šta ćeš veći dokaz da Ukrajina hoće EU od činjenice da se cela zemlja bori kao jedan protiv ruskog agresora.
Meni nijedan dokaz nije veći dokaz od te činjenice da su svi skupa krenuli da se bore i brane otadžbinu.
Isto i izbeglice idu na dušu Putinu.Pa kako se bore svi skupa kad je jutros bila vest da je pola pola.
Pola pobeglo iz Ukrajine u inostranstvo pola ostalo.
Jos malo pa ce biti vise ukrajinaca u inostranstvu nego u ukrajini.
Zašto Putinu , pa nije on organizovao držvni udar uzurpatora na ukrajinsku vlasti i zaveo strahovladu , palio ljude, ukidao jezik , kulturu , rušio spomenike pesnicima , kompozitorima a dizao nacistima i njihovim obožavaocima...Mnogo puta sam rekao da mi je jednako žao i Ukrajinaca i Rusa, ta deca koja ginu na frontu sva idu Putinu na dušu.
To sve komplet je laž, i znaš ko je smislio i zašto (iz straha od približavanja Ukrajine EU i NATO paktu).Zašto Putinu , pa nije on organizovao držvni udar uzurpatora na ukrajinsku vlasti i zaveo strahovladu , palio ljude, ukidao jezik , kulturu , rušio spomenike pesnicima , kompozitorima a dizao nacistima i njihovim obožavaocima...
opet lazesTo sve komplet je laž, i znaš ko je smislio i zašto (iz straha od približavanja Ukrajine EU i NATO paktu).
Naravno da je bilo sukoba, ali svi su bili na toj liniji: Nećemo Rusku čeličnu kandžu - E baš oćete.
Niko ne voli staljinizam i autokratiju.
Ne znam koliko neko mora da bude zaslepljen pa da se raduje uništavanju bilo čijeg žita.
kako cela zemlja ako je 16 miliona pobeglo a 10 miliona glasalo za otcepljenje od Ukrajine. To mu dođe 26 miliona ili više od pola stanovnika Ukrajine pre izliva ljubavi prema NATO i EU. Od toga, tamo ima i žena i dce i tamo je tolika ljubav ka toj borbi da ih silom vuku da se bore za tu i takvu Ukrajinu.QQ meni, ko će mi davati platu kad Dž. S. ode u pemziju. Jadan ja.
Bravo. Svaka ti dala.SIZIFE-AJDE BAR JEDNOM odgovaraj na postavljena pitanja koja te zuljaju jer direktno ukazuju da lazes (osim smajlija cerekanja koje prikacis) , ti si ovde naveo da je UKRAJINA ODAVNO NAGINJALA KA EU I NATO - cista laz.
kada je to narod Ukrajine glasao za približavanje EU i NATO?
Narod je na referendumu 1991 glasao za očuvanje SSSR ali tri idiota, Šuškevič, Kravčuk i Jeljcin su mimo volje naroda i mimo Ustava proglasili stvaranje nezavisnih država. To je prvi državni udar koji ti pokušavaš ovde da nam poturiš kao voljiu naroda.
Drugi je držsvni udar 2014 kada je u Ukrajini po diktatu SAD i EU zbačen legitimni, od naroda izabran predsednik zbačen i na vlast dovedene marionete koje na prethodnim izborima nisu imali bilo kakve šanse, što potvrđuje izborni rezultat 2010 kada je prethodni predsednik, Juščenko, krajnji desničar, koji je Stepana Banderu proglasio za narodnog heroja, na izborima osvojio svega par % glasova?!
Narod je svojim glasovima rekao šta misli o toj rusofobskoj politici!
Narodna volja silom je zbačena i postavljene su marionete. I opet, na poslednjim izborima, Helenski, koji je u predizbornoj kampanji propagirao mir, jednakost, prava Rusa na jezik i školu....do mogu je potukao Porošenka, krajnjeg desničara.
I, ajd sad ti (Sizif) navedi, kada je to i gde narod glasao za EU i NATO? Okači potvrde a ne tvoje tumačenje.
Narod Krima je glasao za otcepljenje. Međunarodni sud pravde je po pitanju KiM rekao da svaki narod ima pravo na izbor po svojoj volji. Narod Krima je na referendumu rekao svoju volju kao i narod Donbasa i Luganska!
E, ali to tebi, tvojim gazdama nije po volji.
Oni više vole scenario po kojima oni donose rešenja kao na KiM, Iraku, Liniji, u Siriji su ga ispunili a puše ga i u Ukrajini a o širom Afrike. Niger ih je upravo napušio.
Nije ti po volji referendum i samootcepljenje na krimu ali na kosovu jeste (licemerstvo)
Uskoro ćeš ti gospon inzinjer za racunarske mreze i novopeceni "ekolog" pevati drugu pesmu kada ti soroševo čanče bude prazno.
Pogledajte prilog 1395375
Pa doživeo i Đinđić kod nas debakl proevropskom politikom, a to opet ne znači da smo osuđeni da budemo ruska gubernija.opet lazes
priblizavanje eu i nato?
pa gde su potvrde za te lazi?
ni jedan kandidat eu i nato, nije nikada pobedio na izborima u ukrajini uglavnom su doziveli debakl.
Ко се радује?Ne znam koliko neko mora da bude zaslepljen pa da se raduje uništavanju bilo čijeg žita.
Propaganda čini čuda.
umesto demagogije napiši na kojim je to izborima narod Ukrajine glasao za EU i NATO opciju???Pa doživeo i Đinđić kod nas debakl proevropskom politikom, a to opet ne znači da smo osuđeni da budemo ruska gubernija.
Ako pogledaš gde idu izbeglice iz Ukrajine, videćeš da je to mnogo pre Evropa nego Rusija. Treba li ti veći dokaz šta ljudi žele?
Ne znam šta ti je poenta... da Ukrajince niko nije obavestio da im je Rusija najveći prijatelj?kako cela zemlja ako je 16 miliona pobeglo a 10 miliona glasalo za otcepljenje od Ukrajine. To mu dođe 26 miliona ili više od pola stanovnika Ukrajine pre izliva ljubavi prema NATO i EU. Od toga, tamo ima i žena i dce i tamo je tolika ljubav ka toj borbi da ih silom vuku da se bore za tu i takvu Ukrajinu.
Kako ide borba Ukrajinaca za smenu nelegitimne vlasti u Ukrajini?Zašto Putinu , pa nije on organizovao držvni udar uzurpatora na ukrajinsku vlasti i zaveo strahovladu , palio ljude, ukidao jezik , kulturu , rušio spomenike pesnicima , kompozitorima a dizao nacistima i njihovim obožavaocima...
Apsoluto ništa što sam napisao nije laž; od paljenja ljudi, zabrane korišćenja jezika , rušenja spomenika , centara za paljenja ruskih knjiga, rušenja spomenika znamenitih rusa , dizanja spomenika i preimenovanje ulica te štampanja markica po znamenitim nacistima...itd ;To sve komplet je laž, i znaš ko je smislio i zašto (iz straha od približavanja Ukrajine EU i NATO paktu).
Naravno da je bilo sukoba, ali svi su bili na toj liniji: Nećemo Rusku čeličnu kandžu - E baš oćete.
Niko ne voli staljinizam i autokratiju.