gost 434892
Veoma poznat
- Poruka
- 12.912
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sporazum je rešavao sukob dve strane u Ukrajini a ne u Švajcarskoj.potpiso i prestavnik svajcarske pa rusija nije napala svajcarsku.
Dogovori se striktno odnose na ukrajinu i samoproglasene teritorije donetska i luganska.
A sta je rusija trazila sa armijama tenkova do kijeva.... to je druga prica
Auuuu šta majčica Rusija krvari...S300 sistem u koji se rusi uzdaju da će ih zaštiti od dronova i raketa, uništen dronovima i raketama
Nemam pojma ko je Sasa Borojevic....ali mi je sasma jasno ko si ti...Nemoj da te to brine... Posto sa ozbiljnoscu ponavljas analize Sase Borojevica, prirodan je sled da ti ovo bude smesno....
Mislis na Al Kaidu koja je bombardovala Srbiju 1999 godine.Pa to se sve da proveriti lako.
Operacija se zvala "Allied force"; Američki deo operacije se zvao "Noble anvil".
Pretpostavka je da neko od prevodilaca na RTS-u ovo "Noble anvil" čuo kao "Noble angel", i preveo kao "Milosrdni anđeo".
Ne bi im bilo prvi put, tako su prevodeći Ratove Zvezda mač "light sabre" preveli kao "spasilac života" jer je prevodilac čuo "life saver". Čak i da nije bilo "misheard lyrics", niko nikada tu operaciju nije zvao "Milosrdni anđeo" osim ovih na sloboviziji.
Taj tvoj avion je davno zariven u zemlju . Oborila ga ruska Neva.Svako je trol ko ne podržava Putina i agresiju na Ukrajinu, tako ispada po vama.
Naravno, iz aviona se vidi da to nije istina, ili da vi ne znate šta je "trol" na internetu.
pa nije resavao ni sukob u rusiji. Ali je rusija napalaSporazum je rešavao sukob dve strane u Ukrajini a ne u Švajcarskoj.
Jel ' navijaš za NATO ili za Al KaiduMislis na Al Kaidu koja je bombardovala Srbiju 1999 godine.
To je ista organizacija,ne raumem pitanje?Mozda je pravilno za Rusiju ili Al Kaidu(NATO)?Jel ' navijaš za NATO ili za Al Kaidu
Nemam ja nikakav "moj avion":Taj tvoj avion je davno zariven u zemlju . Oborila ga ruska Neva.
Jel tu vest potvrdio i Sojgu?Povlačenje: Ukrajinci odbili da krenu u ofanzivu
Oko 500 ukrajinskih vojnika odbilo je da krene u ofanzivu u zaporoškom pravcu, saopštio je v.d. gubernatora te oblasti Evgenije Balicki.
Prema njegovim rečima, oni su svedoci velikih gubitaka ukrajinskih snaga i ne žele da budu topovsko meso. Balicki je naveo da je ukrajinska vojska samo u toku prethodne noći izgubila 132 vojnika.
Ovo nije uospte podrucije borbeni dejstava,vise neka vrsta trening podrucija,na sve strane tragovi gusenica kao da nema minski polja,plus nigde kratera koje vidimo na svim dodrinim tackama u ovom ratu.
Nebitno. Jeste se odnosio na ruski narod u Ukrajini i ruske interese . Da je sporazum sproveden do napada ne bi došlo.pa nije resavao ni sukob u rusiji. Ali je rusija napala
Al Kaida je, isto kao i Rusija, protivnik NATO pakta.To je ista organizacija,ne raumem pitanje?Mozda je pravilno za Rusiju ili Al Kaidu(NATO)?
Moguće da je mina dronom postavljenja na utabanu stazuOvo nije uospte podrucije borbeni dejstava,vise neka vrsta trening podrucija,na sve strane tragovi gusenica kao da nema minski polja,plus nigde kratera koje vidimo na svim dodrinim tackama u ovom ratu.
Ne verujem ti ovo za Saleta. On je bas junak iz tvog sveta... Mada bez obzira, svakako isto razmisljate...Nemam pojma ko je Sasa Borojevic....ali mi je sasma jasno ko si ti...
Moguce je sve i nista.Moguće da je mina dronom postavljenja na utabanu stazu
Eksplozija je od mine..to je evidentnoMoguce je sve i nista.
Pa ti sizife iskazuješ navijačku strast i to posle poginulih na stotine hiljada Ukrajinaca, da tebi možda uopšte i nije stalo do tih ljudi .Nemam ja nikakav "moj avion":
A i da imam, ne bi ga mogli oboriti ovi koji su zaglavljeni na ukrajinsko-ruskoj granici već dve godine.
Ne postoji nikakav "Milosrdni anđeo", niti je postojao. Naseo si na Slobinu mašineriju laži.
Ako si na to naseo, nije čudo ni da te Putin muštra.
Neke ljude je lako izmanipulisati.
Теби изгледа није јасно да и Русија и НАТО имају довољно наоружања да воде глобални рат.pa sta jos imaju prosvetli nas ?
Bredliji Leopardi Strajkeri Maxx Proovi Madneri i Celendzeri. Kad se sve to potrosi i Rusi polupaju - to je to.
Eksplozija dolazi iz samog vozila sta god to bilo.Eksplozija je od mine..to je evidentno