Frtajler
Legenda
- Poruka
- 59.341
Gadafi. Poštenije jeRazmišljam da li bi mi bilo draže da Putin doživi sudbinu Gadafija ili sudbinu Čaušeska
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Gadafi. Poštenije jeRazmišljam da li bi mi bilo draže da Putin doživi sudbinu Gadafija ili sudbinu Čaušeska
Vagner piramida masoni.
Okupatora treba gaziti apsoluto svim sredstvima. Bacaj kasetne, buši ih volframom, prži ih fosforom, diži mu aute u zrak i otruj mu vodu.Ja do sad nisam imao neko mišljenje o upotrebi kasetne municije, ali ako će ista da se koristi za ubijanje Rusa u Ukrajini, onda podržavam.
Ne mogu tako reci jer to nije istina.One cetiri oblasti su se referendumom pripojile rusiji a trenutno se tamo vode borbe sto znaci da je ukrajina napala rusiju a ne obrnuto.I nemoj mi ti o obrazu zivota ti.Ne moraš baš ništa objašnjavati, samo postavi jednu od ziliona iole recentnih mapa država svijeta.
Di je zapelo?
Pa daleko bi pošteniji bio kada bi rekao "Da, Rusi su napali Ukrajinu zato jer im se može, i šta sad?"
Ali ne, ti i dalje gladiš svoj obraz-đon.
Pljuc.
Koje 4 oblasti, nabroji ihN
Ne mogu tako reci jer to nije istina.One cetiri oblasti su se referendumom pripojile rusiji a trenutno se tamo vode borbe sto znaci da je ukrajina napala rusiju a ne obrnuto.I nemoj mi ti o obrazu zivota ti.
Ne razumeš me ispravnoHmm ...kad pogledamo na istoriju i moral Hrvati nemaju pravo ni na jedno parce "svoje" zemlje koliko Rusi imaju na teritorije na kojima se vode borbe
Ako tebe ispravno razumem Hrvate treba istrebit do poslednjeg bez milosti ?
Ko rece da donbas vec sutra pada?Aha, znači lažeš.
Artjovovsk neće pasti!Jel to prze Cecene u Bahmutu?
Ne znam, ko to reče?Ko rece da donbas vec sutra pada?
Ko rece da krece na moskvu
Ko debelo laze?
Pa ako okupatore treba pobit ---a Hrvati imaju manje pravo na ijedno parce "Hrvatske " zemlje nego Rusi na teritorije na kojima se vode borbe danas (to bas nemozemo reci za teritorije unutar same Rusije al to nije pitanje) to normalno znaci da i Hrvate treba pobit ?Ne razumeš me ispravno
Zasto samo postavljas pitanja?Ne znam, ko to reče?
Osvojiste li bahmut?Drži se Bahmute!
Ovaj rat ce se voditi dok god odredjeni ljudi vide sanse da se svete Rusima (i Ukrajincima) ...drugim recima dok god se Ukrajinci ne istrebe do poslednjeg muskarca a njihove zene se podele uljudnim Afrikancima ,Svabama i ArapimaNe znam, ko to reče?
Mariupolj nece pastiArtjovovsk neće pasti!
Ne, za sada ga jos rokaju izdalekaMariupolj nece pasti
Kako ide kontraofanziva, stigose li do krima?
Ukrajinci su samo adekvatno reagirali na rusku jučerašnju prijetnju potapanjem civiknih brodova.Pitanje je bilo šta će Rusi uraditi kao odmazdu, vidiš valjda kako to ide, Ukrajinci gađaju most, Rusi razruše luku
Ne, za sada ga jos rokaju izdaleka
Ja do sad nisam imao neko mišljenje o upotrebi kasetne municije, ali ako će ista da se koristi za ubijanje Rusa u Ukrajini, onda podržavam.