комшија
Stara legenda
- Poruka
- 96.548
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sve sam vise ubedjen da rusi moraju ici do kraja, kakvo stajanjeКоји јадници? Зар не би било боље свима да су се ти "јадници" супроставили Зеленку и осталим нацистима и трунули у затворима него што труну под земљом? Да не идем десетак година уназад када су могли још много ефикасније да исте потпуно поразе и не дозволе им да дигне главе.
“Da bi se dobrovoljno i slobodno priznala i uvažila tuđa vrednost, neophodno je imati vlastitu vrednost.”Kme kme
A majčica Rusija je samo dio velike i svete Srbijeeeeeeeeeee
A da ti probaš malo da čitaš sa razumevanjem?A tko je poslije nas ušao da bi popušio? Slabo mi je tvoje znanje!
Ali SVO svejedno ide po planu.Матвијчук: За три недеље уследиће коренита промена у извођењу специјалне операције у Украјини 20.07.2023. fakti.rs
ПРОЦЕНА МОСКОВСКОГ ВОЈНОГ ЕКСПЕРТА – БИВШЕГ ВИСОКОГ ОФИЦИРА СПЕЦИЈАЛНИХ СНАГА РУСИЈЕ
* Анатолиј МАТВИЈЧУК: Украјинци су већ прешли на стратешку одбрану. Тако је било у Артјомовску, у Мариупољу... Сви смо видели шта се тамо догодило. У сваком случају, наше трупе ће уништити и ту одбрану јер смо надмоћни и бројчано и по ватреној моћи, укључујући и авијацију
АКО сада Запад не смисли нешто ванредно, не пошаље своје трупе, или, на пример, не удари по нашим положајима да бисмо морали да мењамо планове, верујем да ће у року од две до три недеље уследити коренита промена у току наше специјалне операције у Украјини – изјавио је московски војни експерт, бивши високи официр руских специјалних снага Анатолиј Матвијчук.
Упитан колика је вероватноћа да ће Оружане снаге Украјине прећи из контраофанзиве у стратешку одбрану и како ће то утицати на руску војску, рекао је:
- Они су већ прешли на стратешку одбрану. Тако је било у Артјомовску (Бахмуту), у Мариупољу... Сви смо видели шта се тамо догодило. У сваком случају, наше трупе ће уништити и ту одбрану јер смо надмоћни и бројчано и по ватреној моћи, укључујући и авијацију.
Поводом тврдњи кабинета (украјинског преведника Владимир) Зеленског да ће његова армија до новембра 2023. већ изводити операције на Криму, указао је:
– Способни су једино да ракетама добијеним са Запада гађају Крим. Мислим да је наше војно руководство спремно за такав сценарио, а системи ПВО су већ ојачани.
ne zezaj, zasto?Državna duma Rusije pozvala je Ruse da napuste Tursku.
A da su se ruski jadnici suprotstavili Putinu i rekli "Mi ne želimo napadati i uništavati tuđe države", umjesto da su se Ukrajinci suprotstavili Zelenskom i rekli "Mi ne želimo braniti svoje domove od agresora nego ćemo se predati"?Који јадници? Зар не би било боље свима да су се ти "јадници" супроставили Зеленку и осталим нацистима и трунули у затворима него што труну под земљом? Да не идем десетак година уназад када су могли још много ефикасније да исте потпуно поразе и не дозволе им да дигне главе.
''Predviđa "zemljotres" u Turskoj usred "politički teške situacije".ne zezaj, zasto?
"Ruski T-72B3 uništava ukrajinski tenk Leopard-2."
HA HA HA HA HA
"Sadenka kad budu poslali njemački tenk Rusi ugasili ste" kaže pripadnik krstine bojne.
Zamisli motivaciju redneckova iz central Midwesta kad vide ove zapovednike, odmah trče u regrutni centar

Потпуни крах Украјине је на видику. Наравно, не треба бити далековид за ово.
svakodnevno se kartam sa turcima i kurdima''Predviđa "zemljotres" u Turskoj usred "politički teške situacije".
A do sada nisu rokali po vagonima?
Ja podržavam svaki metod ubijanja NATO vojske i njihovih proksija, gde god bili.Ja do sad nisam imao neko mišljenje o upotrebi kasetne municije, ali ako će ista da se koristi za ubijanje Rusa u Ukrajini, onda podržavam.