Beli Gibson
Elita
- Poruka
- 23.521
ово неки геј парIz Španije: ''Puno sreće u Zaporožju i Slava Ukrajini''
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ово неки геј парIz Španije: ''Puno sreće u Zaporožju i Slava Ukrajini''
ово неки геј пар
Rekao bih da Milosevic taktika opet nije upalilaStrateski cilj Rusije jeste demilitarizacija i kapitulacija Ukrajine. Da bi se to desilo treba unistiti ekonomiju Ukrajine i samim tim mogucnost iste da finansira rat. A unistenje mogucnosti izvoza zita preko luka je deo te price.
Izvoz zita kamionima i zeleznicom je preskup i neprofitabilan.
у преводу немају ни муда ни уверењаGej ili ne, pametni ljudi, nisu popareni po glavi da ratuju i ginu dok se političari i generali neumereno bogate a njihova deca bahate i rasipaju po belom svetu.
I da ne skačete, važi ovo za obe strane, ista škola isti maniri ponašanja
Nemaju uvjerenja, pa logično da im se ne gine za kategorije tipa nacije.у преводу немају ни муда ни уверења
Ukoliko je Rusija napadnuta, da. Za ovo drugo, nisam siguran...Рат против Руса је немогуће добити и да их је 100 држава а не 50.
Da, prvo je probao sa denjacifikacijom trafostanica jer će Ukrajinci biti u mraku i hladnoći pa će kapitulirati.Strateski cilj Rusije jeste demilitarizacija i kapitulacija Ukrajine. Da bi se to desilo treba unistiti ekonomiju Ukrajine i samim tim mogucnost iste da finansira rat. A unistenje mogucnosti izvoza zita preko luka je deo te price.
Izvoz zita kamionima i zeleznicom je preskup i neprofitabilan.
Ja to nezelim sink vec pricam o cinjenicamaPa ti želiš sa Rusi, baš kao Hitler, unište kompetan narod. I onda se čudiš paraleli?
Očekuješ nagradu od Rusa kada pobiju sve Ukrajince?
Znači nije istina da je Rusija ispušila u Afganistanu.Рат против Руса је немогуће добити и да их је 100 држава а не 50.
Сви ће изгинути.
https://t.me/intelslava/50058
An Australian TV channel showed a story about foreign mercenaries fleeing Ukraine: they are simply afraid.
“What is it like on the front lines now? At the zero line?
- At "zero" horror. Just awful. It's just genocide. It's creepy there. Dead people everywhere. Corpses of Ukrainian soldiers. They were just left there. Just left there and I don't know why.
A činjenice su da Rusi žele pobiti sve Ukrajince, ili samo muškarce?Ja to nezelim sink vec pricam o cinjenicama
Poput Hitlera cilj tvojih gospodara je unistavanje sto veceg broja Slovena
Rusi ce se braniti ..a tvoji gospodari ce poslat sve do poslednjeg Ukrajinca na Ruse
Nemoze covek ni biti ljut na njih ...sta drugo nego da se rugajuIz Španije: ''Puno sreće u Zaporožju i Slava Ukrajini''
Ti misliš da je svet isti kao i pre zločina NATO u SRJ? Nije, evo sad gledamo rezultat vašeg napada na SRJ.Ali onda su jedini imali.
Šta misliš zašto nisu nukleranima rokali Vijetnam? Ti misliš da je svijet isti kao i prije 80 godina? Dramatično je drugačiji.
Mislim da je obrnuto. Rusija je napala Ukrajinu, a ne obrnuto. Najveca greska Rusa je to sto su dozvolili puch 2014. Sad je kasno...Ja to nezelim sink vec pricam o cinjenicama
Poput Hitlera cilj tvojih gospodara je unistavanje sto veceg broja Slovena
Rusi ce se braniti ..a tvoji gospodari ce poslat sve do poslednjeg Ukrajinca na Ruse
Oni ce utuci koga god tvoja Nulendica o kojoj nevolis pricat posalje na njih --bili to musarci ,zene ..babe ili dede --A činjenice su da Rusi žele pobiti sve Ukrajince, ili samo muškarce?
Hrvati su želeli da unište sve Srbe. Nije im uspelo u logorima, nije ni nedavno u vreme etničkog čišćenja.Pa ti želiš sa Rusi, baš kao Hitler, unište kompetan narod. I onda se čudiš paraleli?
Očekuješ nagradu od Rusa kada pobiju sve Ukrajince?
у преводу немају ни муда ни уверења
Pa jel nismo mi dozvolili isto to ? Jel Majdan nije bio prvo kod nasMislim da je obrnuto. Rusija je napala Ukrajinu, a ne obrnuto. Najveca greska Rusa je to sto su dozvolili puch 2014. Sad je kasno...
Nije isti kao prije 30 godina, naravno. Gdje se sada gleda rezultat napada na SRJ?Ti misliš da je svet isti kao i pre zločina NATO u SRJ? Nije, evo sad gledamo rezultat vašeg napada na SRJ.
Rusi itekako mogu da upotrebe taktičko nuklearno oružje.
Kupi neku knjigu iz istorije, molim te i ne brukaj se više.Znači nije istina da je Rusija ispušila u Afganistanu.
питам се хоће ли те питати преци дал си чувао главу или чувао својеAli za razliku od više stotina hiljada vršnjaka iz obe zemlje imaju glavu na ramenima
Razumem ja da možda niste učili anatomiju ali ti organi koje često pominjete muda, duša, srce (u prenesenom smislu, ne kao pumpa) su vrlo precenjeni.
Ključna je glava na ramenima, sve druge kombinacije nisu dobre.
Što se uverenja tiče, još je Bora Ćorba (u doba kad još nije bio prolupao totalno) vrlo mudro primetio da "za ideale ginu budale".
Nemaju uvjerenja, pa logično da im se ne gine za kategorije tipa nacije.
U Srbiji se itekako gledaju rezultati NATO zločina.Nije isti kao prije 30 godina, naravno. Gdje se sada gleda rezultat napada na SRJ?
Ma mogu Rusi da upotrijebe i strateško na Britaniji, pa?
Šta je sa mladim ljudima koje 8 godina grantiraju i ubijaju im prijatelje i rođake?Mlad čovek koji danas, u 21. veku, iz uverenja ide da gine za naciju, državu, teritoriju, treba da ide na ozbiljno posmatranje.
Meni je drago da je prolupao jer bi me inače uskratio za ovu divotu:Ali za razliku od više stotina hiljada vršnjaka iz obe zemlje imaju glavu na ramenima
Razumem ja da možda niste učili anatomiju ali ti organi koje često pominjete muda, duša, srce (u prenesenom smislu, ne kao pumpa) su vrlo precenjeni.
Ključna je glava na ramenima, sve druge kombinacije nisu dobre.
Što se uverenja tiče, još je Bora Ćorba (u doba kad još nije bio prolupao totalno) vrlo mudro primetio da "za ideale ginu budale".