Rat u Ukrajini (26)

Da li će biti značajnih teritorijalnih promena na frontu u narednom periodu?

• Ukupno glasova
    53
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
a ovi se ne sale
kazu da ce sada svaki brod koji ide ka rusiji da ce biti meta i jos i kazu da mogu i da imaju sa cim,
a onda podsecaju na "MOSKVU" brod

1689897329549.png

Strateski cilj Rusije jeste demilitarizacija i kapitulacija Ukrajine. Da bi se to desilo treba unistiti ekonomiju Ukrajine i samim tim mogucnost iste da finansira rat. A unistenje mogucnosti izvoza zita preko luka je deo te price.

Izvoz zita kamionima i zeleznicom je preskup i neprofitabilan.
Da, prvo je probao sa denjacifikacijom trafostanica jer će Ukrajinci biti u mraku i hladnoći pa će kapitulirati.
I to očekuješ u 2023, od naroda koji je preživio ruski holodomor. A onda kada vidiš da je to glupo, onda krećeš denjacificirati zrna pšenice jer će onda Ukrajina bankrotirati, kapitulirati i reći "Putine, volimo te, i mi smo Rusi."

Ajd reci jel to naivno samo jako, ili strahovito.

Pa ti želiš sa Rusi, baš kao Hitler, unište kompetan narod. I onda se čudiš paraleli?
Očekuješ nagradu od Rusa kada pobiju sve Ukrajince?
Ja to nezelim sink vec pricam o cinjenicama
Poput Hitlera cilj tvojih gospodara je unistavanje sto veceg broja Slovena
Rusi ce se braniti ..a tvoji gospodari ce poslat sve do poslednjeg Ukrajinca na Ruse

Рат против Руса је немогуће добити и да их је 100 држава а не 50.
Сви ће изгинути.

https://t.me/intelslava/50058

An Australian TV channel showed a story about foreign mercenaries fleeing Ukraine: they are simply afraid.

“What is it like on the front lines now? At the zero line?

- At "zero" horror. Just awful. It's just genocide. It's creepy there. Dead people everywhere. Corpses of Ukrainian soldiers. They were just left there. Just left there and I don't know why.
Znači nije istina da je Rusija ispušila u Afganistanu.

A činjenice su da Rusi žele pobiti sve Ukrajince, ili samo muškarce?
Oni ce utuci koga god tvoja Nulendica o kojoj nevolis pricat posalje na njih --bili to musarci ,zene ..babe ili dede --
Samo se meni cini da je uloga koja je namenjena Ukrajinkama malo drugacija nego uloga Ukrajnski muskaraca
Jako slicna ulogi koju su im davali Radhaniti pre ne bas toliko generacija ..da budu ku***

у преводу немају ни муда ни уверења

Ali za razliku od više stotina hiljada vršnjaka iz obe zemlje imaju glavu na ramenima

Razumem ja da možda niste učili anatomiju ali ti organi koje često pominjete muda, duša, srce (u prenesenom smislu, ne kao pumpa) su vrlo precenjeni.
Ključna je glava na ramenima, sve druge kombinacije nisu dobre.

Što se uverenja tiče, još je Bora Ćorba (u doba kad još nije bio prolupao totalno) vrlo mudro primetio da "za ideale ginu budale".

Ali za razliku od više stotina hiljada vršnjaka iz obe zemlje imaju glavu na ramenima

Razumem ja da možda niste učili anatomiju ali ti organi koje često pominjete muda, duša, srce (u prenesenom smislu, ne kao pumpa) su vrlo precenjeni.

Što se uverenja tiče, još je Bora Ćorba (u doba kad još nije bio prolupao totalno) vrlo mudro primetio da "za ideale ginu budale".
питам се хоће ли те питати преци дал си чувао главу или чувао своје

додуше пошто су украјинци лажна нација, вероватно ће преци славити чињеницу да ова два геја нису ратовала за усрајину

Meni je drago da je prolupao jer bi me inače uskratio za ovu divotu:

bora1.jpg

Zar nije neobično da je u SFRJ mogao pjevati "Za ideale ginu budale"? :think:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back