Casual Observer
Stara legenda
- Poruka
- 89.373
NATO se već sprema da šalje pojačanja u susede Belorusije zbog reputacije dotičnih, al Kiriku zna bolje.Vagner se nece prebacivati u Belorusiju...Tamo je samo onaj glavni krvnik...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
NATO se već sprema da šalje pojačanja u susede Belorusije zbog reputacije dotičnih, al Kiriku zna bolje.Vagner se nece prebacivati u Belorusiju...Tamo je samo onaj glavni krvnik...
Ima li malih uniforma za osmogodišnjake?
nije on za to programiranОпет несувисло. Питам о нападу а не о одбрани.
Kao sto sam ti naglasio i ja i tvoj Lukasenko...Vagner nece dolaziti u Belorusiji... Raspadace se dakle na drugoj teritoriji...Ako je pocetak raspada bio u Ukrajini, logicno je da ce nastavak da bude u Rusiji...Jer su sad tamo ti ostaci vagnera...NATO se već sprema da šalje pojačanja u susede Belorusije zbog reputacije dotičnih, al Kiriku zna bolje.
Vagner se nece prebacivati u Belorusiju, koliko god da lupetali ovi nasi forumasi..Tamo je samo onaj glavni krvnik...
nije valjda da je to iznenadjenje?USA 3rd airborne Ranger Battalion увелико у Украјини, опа бато.
a dje je paTRIjot...oso , pa ga vise nema ili je nes drugoRezultat prve 3 nedelje kontraofanzive.
Izvor je ukrajinski resident, pa računajte da su brojevi umanjeni.
![]()
Није али се крију, ови снимци су хаотични па им излетило.nije valjda da je to iznenadjenje?
Друга локација , ту је пао онаj фамозни Storm Shadow грешком.
pa, sto i ne receUSA 3rd airborne Ranger Battalion увелико у Украјини, опа бато.
koja ofanziva?Ja pitam za ofanzivu,vi ovde 70 stranica o pedofiliji
да, само су комунизам и совјетија били 10 пута зло колико пар година нацизмаJa jedino objasnjenje - mada su ovo Ukrajinci koliko vidim po zastavama - za taj neonacizam i u Ukrajini i u Rusiji i u Belorusiji i u Baltiku mogu da povezem sa ANTIKOMUNIZMOM, gde je GLUPI deo naroda povezao borbu nacista protiv komunizma sa tim da je (bar za njih) nacizam OK/super/stagod.
Ili to, ili su potomci nacista iz WW2 iz Ukrajine/Belorusije/Baltika ili cak i Rusije, mada su i ti nacisti iz WW2 moguce povezivali naciste i svoju borbu pod nacistima kao borbu protiv komunista.
Jer podsetimo se, belogardejci su se u povecoj meri stavili u sluzbu nacista, opet imajuci za njih zajednickog neprijatelja - komuniste u SSSR-u.
Ono sto je neshvatljivo je da su potpuno prevideli ili ih nije interesovala uzasna sudbina miliona pripadnika NJIHOVOG NARODA koje su nacisti pobili, mucili itd. Ja znam da su i oni pretrpeli uzasne zlocine od strane komunista, ali nacizam zaista nije bio resenje za taj problem.
Prosto je nevjerovatno, sta sve mozes ovde procitati....ponovo citam i ponovo ne mogu da vjerujem...Ofanziva jeste spora, ali je neprekidna i veoma dobro ide, sve bolje i bolje... Nema velikih gubitaka i srljanja, linije se polako kidaju....Bitno je imati ofanzivu, a rezultat ce neizostavno doci...
samo ti cekaj, doci ce
ako ti bude malo, poslace putin jos 60.000
To sto mozes da citas je sasvim obicna stvar i nije nesto neverovatno....Prosto je nevjerovatno, sta sve mozes ovde procitati....ponovo citam i ponovo ne mogu da vjerujem...
Не ложи се синко, три куће и једна штала, ето шта сте заузели...
Da CBDCs, baš smo to radili na Doktorskim Studijama ovog mesecaElem
Danas na dnevnom redu Evropske Komisije
https://www.ecb.europa.eu/paym/digital_euro/html/index.en.html
Dolar sledi isti proces